Gran tarde la que vam passar el dissabte 11 de juliol en motiu de la celebració del 75è aniversari de la Unió Esportiva Campredó.
Els actes es van iniciar amb uns parlaments de vàries autoritats com el President actual de la U
.E.Campredó, Manuel Alvarez, Pere Panisello, regidor d'esports de l'Ajuntament de Tortosa, Dani Andreu, President del Consell Comarcal del Baix Ebre, Jordi Gaseni, Delegat d'Esports a les nostres terres, Joan Sabaté, regidor de l'Ajuntament de Tortosa, i finalment Joan Sanahuja, regidor de l'Ajuntament de Tortosa i Alcalde de Campredó.
Manuel Alvarez, com a president actual de la Unió Esportiva Campredó, va rebre de mans de Tomàs José i Lidia, membres de la Federació Catalana de Fútbol, una placa commemorativa del 75è Aniversari de l'Entitat.
Al voltant dels 200 assistents van gaudir d'un partit de fútbol entre la Unió Esportiva Campredó i una selecció d'estrelles ebrenques, jugadors de diferents equips, però tots de 2a i 3a divisió, entre els quals es trobaven Edu Albacar, com a més destacat ja que aquesta nova temporada jugarà amb el Rayo Vallecano, però també n'hi havia d'altres com Carlos Gilabert, Edu Aguilar, Diego, Becerra, David Cid, Badia, Víctor Curto, Jordan, German, Pitarque, Adell, Marqués, ..., i la estrella campredonenca Ion Machí que també va disputar uns minuts de partit. Tots ells entrenats per Albert Ferri i dirigits durant el partit per l'arbitre Crespo.
La sacada d'honor la va fer Aitor Arasa, porter ampollero que actualment està al Madrid Castilla i l'esmentat estrella campredonenca Ion Machí, amb la presència dels útlims presidents que van dirigir el club: José Tomàs Valls, Damian Favà i Martí Laboria.
Tots els socis van rebre una camiseta commemorativa del 75è Aniversari de la Unió Esportiva Campredó; també qui en vulgui una les fiquem a la venta. Després del partit tots vam poder berenar baldanes i salsitxa i fer la xerrada amb els jugadors de com havia anat el partit. Ah, per cert, el resultat final, encara que és el de menys, va ser de 0-8 a favor de les estrelles ebrenques, tot i que durant els 25 primers minuts els campredonencs van aguantar "el tipo" mantenint la porta a zero, gràcies també a les magnífiques intervencions del nostre porter Jordi, pero a mesura que avançava el partit es veia el nivell superior de l'equip ebrenc.
Agrair des d'aquí a tots els jugador que van venir desinteressadament a passar aquesta important tarde de celebració i també a la persona que ens va ajudar a organitzar aquest acte.
Esperem que l'any vinent poguem celebrar una altra festa semblant.

14 comentaris:

Dani. Font de Quinto ha dit...

Ei, Presi....

Que saps algo de si la temporada vinent hi haurá finalment un sol grup en 22 equips?

Per lo que he llegit, sembla ser que en principi podia ser així, pero a la Veu de L,Ebre d,este divendres, posava que , entre que l,equip de La Torre no es retira de competició finalment, i que , sembla ser, se fará un equip a Tortosa, al estil Venus, pero en Marroquins... en sumarien 23 equips, i ja no seria posible.

Que en saps alguna coseta mes?

Perque de cara als aficionats, molt millor una lliga de 22 equips que tot aixo dels grupets de 10 o 11.

U.E. Campredó ha dit...

Sembla que no tindrem sort i que tornarem a fer lliga pertida, ja que com molt bé dius sirem 22 o 23 equips i no hi haurà prou calendari per fer una sola lliga, però de moment encara no es sap res.
El Presi.

Anònim ha dit...

PResssssi fica la comvocatoria del les estrelles!!! ke sino com am de ompli lo camp!! vindra CR9????

Anònim ha dit...

Felicitar a la U.E.Campredó, pel seu, 75 aniversari de la seua fundació,i a totes les juntes directives i jugadors que han passat per aquest club, animar als joves de Campredó, a practicar esport per mig del futbol,i que els socis i seguidors ho puguessim disfrutar.
Paco.

Clara Àlvarez ha dit...

Felicitats UE Campredó!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a la UE Campredo, tot va estar molt be dissabte. Ara bé, 5 euros, en temps de crisi, ho vex excessiu. En principi era un acte festiu per celebrar els 75 anys, i no veig en bon ulls que s'aprofités per fer caixa. Tampoc ho critico, ja que va estar molt be.

Anònim ha dit...

Volem vore fotos!!!!!!!

FELICITATS UE CAMPREDO!!!

Anònim ha dit...

Els 5 euros eren pels no socis (alguna ventatja ha de tenir el soci) i a part la baldanada era gratuïta ( altres anys sol per al socis, els no socis havien de pagar), si et poses a fer números no era tan disparat el preu.
JU

Anònim ha dit...

el partit va estar molt be , en jugadors de molta categoria q van fer q campredo estesa per damunt de molts pobles i CAPITALS ,
VULL DONAR LES GRACIES A LA JUNTA DIRECTIVA PER FERNOS SENTIR ALMENYS UN DIA MES ESP3ECIALS Q ALTRES LLOCS

Anònim ha dit...

VINGA MANEL PENJA LES FOTOS YAAAAAAAA, Q UN PARTIT COM ESTE EL TE Q VORE TOTOM

Anònim ha dit...

Quan comencem a entrenar???

comensan pel prime i acaban pel ultim ha dit...

Pronte que alguns han de suar tots los cubalibres de festes!!!!

Anònim ha dit...

presi ste blog sta mol abandonat !!!!

Anònim ha dit...

sembla ser que si