Tres punts, bon joc i molta confiança.

Benissanet C.D. 1 - 3 U.E.Campredó.
Poca gent s'ho esperava després de veure que el rival d'aquest dissabte era el que fins ara, en aquesta nova lligueta, jugava millor al futbol.
Primera part una mica ensopida ja que ens va costar molt controlar la pilota i jugar-la des del terra. Però un cop ho vam aconseguir el domini campredonenc era superior al local. Però la mala sort arribava quan millor jugàvem de la primera meitat amb un remat de cap que res podia fer el nostre porter Jordi per evitar que la pilota entrés. Era la mitja hora de joc i fins al final de la primera meitat no vam saber tenir el control de la pilota.
Ja a la segona part, remontada espectacular on en vam tenir prou amb cinc minuts per ficar-mos per davant el marcador, gols obra de Martí i Dani. A partir d'aquí els campredonencs vam controlar el partit fins al final, jugant la pilota i sense deixar que el rival s'apropés a la porteria de Jordi. La rematada arribà a la mitja hora de la segona meitat quan Martí novament establia el definitiu 1-3. Victòria importantíssima que ens reafirma com a segons classificats d'aquesta lligueta.
La setmana vinent, 02 de maig, a les 17 hores com sempre a "La Forja", ens disputarem el lideratge de la lligueta amb el Tivissa.

US ESPEREM A TOTS!!!
VISCA U.E.CAMPREDÓ

10 comentaris:

Anònim ha dit...

anims campredo !!!!!!
vaiga presi mes bo k tenim !!!!!!

Anònim ha dit...

Molt bé, U.E.Campredó, una segona part al camp del Benissanet, "superior".
A veure si podem gaudir d'un partit aixi al camp de "La Forja" i que l'afició i els seguidors puguem disfrutar-lo.
Paco.

Anònim ha dit...

i vaiga plantilla !!!!!!!!!
encara k lo millo son los sopars despues d l'entreno. jajajajaja

Anònim ha dit...

Com es nota el canvi d'actitud dels jugadors!!!tindra a vore la motivacio k els trasmiteix el nou entrenador???
Anims campredo!!!

Anònim ha dit...

kin entrenador mes bo k te l'equip !!!!!!!!!
a vore si al futbol sala tmb u fa tan b d jugador. jejejejejeje

Anònim ha dit...

aki desde k l'equip va b ningu comenta res ia.
PAUPALLOQUES.

Anònim ha dit...

Guaita'l este PAUPALLOCA. Per què dius que ja no es comenta res, si hi han 5 escrits abans del teu?

DRÒPUL, que ets un DRÒPUL!

Anònim ha dit...

Bé Campredó, en una bona actitud i en més força que el nostre rival vam poder remuntar i guanyar tranquil-lament a un bon equip, llàstima que al final del partit uns quans dels jugadors contraris van pedre una mica els papers, però el partit va ser net i en molta deportivitat, la noticia Dani va fer gol,felicitats, lo Fusteret va tornar a deixar-se la pell al camp i torna a obtenir la recompensa en dos golassos, a va tornar a jugar Miguel, per cert, molt bé, este dissabte a per el Tivissa un equip molt dur i lluitador, bon partit ens espera.

OSCAR CURTO

Anònim ha dit...

No quedesseu primers que lo Bot anem últims de grup! Avere si mos toca i vos am d'eliminar jejeje, es broma, ben fet xeks, com ha cambiat la cosa!

Anònim ha dit...

chorreo paupallokero al tivissa