PER FI !!!

Després de que en la última joranada no es presentéssin els rivals, el Miravet, i en aquesta jornada PER FI hem guanyat als ja nostres amics del Venus, ens hem situat en bona posició a la classificació en aquest grup, concretament segons darrera del Tivissa.

Partit dominat exclusivament pels campredonencs on el gol de Martí a la mitja hora de la primera meitat ens serveix per trencar una ratxa de derrotes contra aquest rival que ja ens mereixiem. Sent una mica crític he de dir que ens fa falta gol, no pot ser que deixem d'aprofitar les ocasions que tenim i ens toqui patir fins al final. Tot i que en aquest partit, la sensació que vaig tenir no va ser de patiment, ja que els rivals només van crear dos ocasions de gol, una en una centrada de falta a la primera meitat i l'altra el penal que van llençar al pal a la segona meitat; la resta del partit totalment dominat per la U.E.Campredó.

Destacar la reaparició d'Edu que per problemes físics encara no havia pogut jugar des de l'inici d'aquesta temporada.


Ara la setmana que ve visitem el camp del Benissanet, serà dissabte dia 25 a les 16 hores.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats campredo !!!!!!
vos mereixieu esta victoria!!!
pero io també voldria nombrar a l'afició, que encara que ere pocs, han animat en tot moment durant tota la temporada.

Anònim ha dit...

Endavant..U.E.Campredó, aquesta victòria contra el VENUS, apart del tres punts, que son molt importants, seveix també per revaloritzar-vos, ja que podeu guanyar partits que en principi poden semblar incomodes, seguiu en aquesta linea, i es guanyaran més partits.
Sort per al proper partit.
Paco.

Anònim ha dit...

a la barra del camp torna a tindre "gasolina"?

REPSOL ha dit...

ara ya diesel !!!

Anònim ha dit...

io prefeerixo bioetanol