PRIMER PARTIT, PRIMER PUNT!


En general podriem dir que un puntet fora de casa és molt vàlid, però després d'analitzar el partit crec que hauriem d'haver-mos emportat els tres punts. El resultat final, C.D.Roquetenc 1 - 1 U.E.Campredó.

Durant la primera meitat del partit s'ha vist bon joc per part dels dos conjunts, i sobretot moltes ocasions errades per part dels homes d'Angel Alvarez. Cinc minuts de joc, un "despiste" defensiu ha permés que el Roquetenc s'avancés al marcador després d'un córner que remataven sense oposició campredonenca al fons de la xarxa. Però hem tingut una bona reacció i gràcies a una genialitat de Josep "fusteret" hem aconseguit empatar el partit després duna vaselina genial. Moltes ocasions durant la primera meitat que haguéssim tingut que aprofitar, Raül i Ibrahima en dos ocasions han fallat davant el porter quan era "més fàcil" marcar gol. Per part contraria els locals han tingut l'ocasió del partit quan després d'una rematada Raül treia la pilota damunt la línia de gol, tot i que molts creuen que estava dins i per tant hagués tingut que pujar el gol al marcador.

La segona meitat hem baixat el rendiment, durant el primer quart d'hora el conjunt local ens ha ficat contra les cordes en vàries ocasions, però per sort el marcador no s'ha mogut. A partir d'aquí destacar una jugada de Ibrahima on haguéssim pogut sentenciar el partit i poca cosa més. Hem entrat en una dinàmica de faltes per part dels dos equips que no s'ha parat fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

En definitiva, un puntet que tan hagués pogut ser tres com cap.

La setmana vinent, 20 - 09 - 2008, dissabte, al camp La Forja, rebrem la visita del Remolins-Bítem "B".

Us esperem i us necessitem!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Fusteret, pichchi!

Anònim ha dit...

enguany a patir, l'entrenador i su tropa no es menjen los torrons. La directiva, que plegui, eleccions ja!!
un candidat rosselliste.

Anònim ha dit...

Cheik en lo que demana la dimisio de tothom !!!! Suposo que se refereix a lo Barça, jajaja. Molt be nois, acomençar puntuant fora ja es bo. Ara a fer-se fort a casa, que la temporada pasada varen volar mes punts de La Forja que no pas fora.

Animsssssssssssssss !!!!!!!!!!

krusty ha dit...

En algun diari havia vist q havieu perdut per 9-1 i la veritat m'ha sorprés!!

Anònim ha dit...

El diari SPORT de dimarts diu 9-1, no se quin partit miraven, jo era al camp i va ser 1-1.
endavant CAMPREDO.
Paco.

Anònim ha dit...

Així quin resultat m'haig de creure, lo 9-1 del diari més venut a catalunya o el 1-1 de la web oficial de la U.E.Campredó?

Segurament serà el segón, el primer em sembla una averració contra l'orgull del poble!

Anònim ha dit...

Presi me tens abandonat!!!
No poses les croniques ni res, buaaaa!!!

A vere si el divendres passo a vere l'entreno.

ex-capita 2112

Anònim ha dit...

Aquesta pàgina web fa més de una setmana que està parada. Falten dues cròniques i força comentaris, si ha de seguir així pot ser seria millor suprimirla.

Anònim ha dit...

Si el campredo hagués guanyat contra el remolins bitem al dia seguent hagues estat la crònica posada ia ra ja estaria posat que el partit de l'alcanar va estar aplaçat per l'aigua. Que passa presi? La gent del poble igual estem amb el campredó tan si guanya com si perd.

U.E. Campredó ha dit...

Per l'informació de tots el presi ha estat de vacances quan es va jugar contra el remolins, així que com no ha vist res millor no posar-ho. A partir de la setmana que ve ja estarà tot actualitzat.
LA pàgina seguirà..........

Anònim ha dit...

No nem avant

Anònim ha dit...

Lo resultat just hagues sigut lo que van posar a l'Sport ja que el Roquetenc va dominar el partit de cap a peus, i los que creguesseu en Deu li podeu donar les gràcies pel puntet que heu aconseguit. El temps posará les coses al seu lloc.