HEM FET EL QUE HEM POGUT

Dijou festiu 1 de maig, vam jugar el partit que teniem aplaçat contra el C.F.Reguers, i el que si guanyavem encara ens donava alguna opció per a optar a pujar de categoria, però...
C.F.Reguers 1 - 0 U.E.Campredó
Sempre mos passa el mateix.
Quan no surten les coses no surten. La veritat és que no vam fer un gran joc però vam anar jugant el partit i jugant les nostres cartes, que després de comprovar que la plantilla estava escassa d'efectius, ja vam fer prou. Durant la primera meitat vam aguantar els atacs reguerencs perfectament, pot ser l'ocasió més clara que van tenir, la va aturar el porter campredonenc després que el davanter contrari se li "plantés" sol davant d'ell. Tant els locals com els campredonencs vam tenir les nostres opcions de fer pujar el primer gol al marcador; la més clara per nosaltres una contra on Edu es queda sol davant el porter i li fa una vaselina que surt desviada, hagués pogut significar el primer gol, però les coses van com van, i en un atac reguerenc, ja a les acaballes del partit, ens feien l'únic gol que ens feia perdre tota opció a optar per l'ascens.
Ara ens espera un desplaçament a Mora la Nova, altre equip que tampoc té opcions d'ascens. El matx serà el diumenge 4 de maig a les 16:30 hores.
SOBRETOT NO TENIM QUE PERDRE LA IL·LUSIÓ, JA QUE A VEURE QUIN EQUIP TÉ EL QUE NOSALTRES TENIM, UNA PLANTILLA FETA PER JUGADORS DEL POBLE QUE NO TENEN CAP INCENTIU PER JUGAR A FUTBOL, QUIN PRESSUPOST TENEN ALTRES EQUIPS I ESTAN ON ESTAN, I QUI TÉ UNA AFICIÓ QUE ENS DONA SUPORT TANT A "LA FORJA" COM EN ELS DESPLAÇAMENTS, TANT QUAN LES COSES VAN BÉ COM MALAMENT.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS TAN A JUGADORS COM ENTRENADOR PER L'ESFORÇ I GRAN JOC D'AQUESTA TEMPORADA!
CREC QUE UN ANY AIXI FEIA MOLT TEMPS QUE NO ES VEIA A CAMPREDÓ! I MÉS I MÉS TÉ EN CONTE QUE CAP DELS JUGADORS COBRA "UN DURO"!

Moltes gràcies a tots!
També agrair a l'afició que tant ha recolzat l'equip a casa i fora!

A veure si la temporada pròxima podem divertir-nos tant com aquesta!

lo vice

Anònim ha dit...

Podeu estar orgullosos de la temporada que heu fet.

Mai , hasta ara havieu tingut opcions de pujar de categoria, en menos presupost que d,altres, sense cobrar com altres, nomes per afició al futbol i a representar un poble.

Aixi que podeu estar orgullosos de lo que heu fet i heu de seguir aixi.

Penseu que si se corregeixen certes errades que hi han hagut durant alguns partits i que, a la postre, us han fet perdre opcions de pujar, l,any vinent tambe hi haura esta opcio, i la experiencia d,aquet any servirá per a afrontar esta nova oportunitat d,un altre manera i poder aconseguir l,objectiu.

Anims xics. La feina feta durant esta temporada es molt bona, mantingueu la base d,este resultat i milloreula, i l,ansiat ascens acavara venint, no en tingueu cap dubte.

Ara regaleu-mos a l,aficio dues victories , a Mora i a casa en lo Masdenverge (que sera el campio del grup) i natros us regalarem un aplaudiment ben gros.

I, encara que siguen dues derrotes mes, tambe us regalarem este aplaudiment en reconixement a la feina feta este any.

Sou collonuts !!!!!!