ULTIM PARTIT DE LA TEMPORADA

Després d'allargar-ho una setmana més per culpa del temps, aquest cap de setmana hem fet l'últim partit te la temporada contra el campió Masdenverge. El resultat final, tot i que ara ja no importa gaire, U.E.Campredó 2 - 4 C.F.Masdenverge.

Resultà un partit gairebé d'entrenament on el que voliem evitar és que ningú prengués mal, ja que després del matí que vam tenir d'aigua altre cop, el camp estava una mica ple d'aigua. Del partit destacaria la gran jugada que va fer el Campredó en el seu primer gol i el que van patir els dos porters, ja que al bassal d'aigua que tenien baix els peus era considerable.

Vam començar la tarde amb el passadís que va fer la U.E.Campredó als recients campions i la vam acabar menjant baldanes, amb la festa de final de temporada. Tot i que no hi havia gaire gent, igualment ens ho vam passar bé.
Esperem que la temporada vinent poguem disfrutar, com a mínim, el mateix que aquesta, i si pot ser una mica més, ja que nosaltres els ànims no els perdrem.
Agraïr finalment un altre cop al soci i aficionat per recolçar-mos partit rera partit tant si les coses anaven bé com malament, i esperem que la temporada vinent continuéssim igual o millor.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'enhora bona a tots : jugadors,
tècnic i equip directiu, per la millor temporada de la U.E. Campredó.
Tardes de glòria i alegríes, tardes de més tristors pero el soci i simpatitzant ha estat sempre amb la U.E.Campredó.
Visca la U.E.Campredó, i...endavant.
Paco.