16 CONTRA 11

16 contra 11 son els jugadors del Mora la Nova i el Campredó, respectivament, que vam jugar diumenge 4 de maig al municipal de Mora la Nova, amb un sol i una calor de ple estiu.
Alineació justa la que ens vam presentar al penúltim partit d'aquesta lligueta d'ascens on cap dels dos equips ens jugàvem res.
Va ser un partit força distret amb ocasions tant a una porta com a l'altra, tot i que els moralanovencs van saber aprofitar les ocasions millor que nosaltres i així acabà el partit amb victòria local per 3-1. Vam avançar-mos al marcador gràcies a una genial combinació des del mig del camp, on finalment la pilota arriba a la banda dreta i Jaume centrava perquè Edu, amb el cap, fiqués la pilota al fons de la xarxa. L'alegria va durar poc, ja que l'equip local va empatar el partit deu minuts després, i a les acaballes de la primera meitat es ficaven per davant al marcador marxant al descans amb un 2-1 en contra. Tot i això vam tenir dues ocasions molt clares, una de Manu quan després d'una passada d'Oscar xuta sense encert davant la presió de la defensa rival, i l'altra de Jaume, quan després de trencar el fora de joc rival, es queda sol davant el porter sense acabar de tenir la sort que últimament ens està fent falta.
Ja a la segona part continuàvem igual, ocasions tant per una banda com per l'altra, fins que en una contra l'equip local ens feia el 3-1. A partir d'aquí ens vam avançar cap a l'atac per intentar escurçar distàncies però ja va ser impossible.
Gran esforç que va fer la U.E.Campredó per anar a jugar un partit, éssent 11 justos, i després de venir el dia anterior de la celebració d'una boda. Gràcies per l'esforç.
La setmana que ve, l'últim partit de la temporada a "La Forja", contra un Masdenverge ja campió. Esperem poder oferir un bon espectacle al soci i aficionat i després del partit farem com tots els anys una rostida de salsitxa i baldanes. El partit serà dissabte 10 de maig a les 18 hores.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

11 comentaris:

Anònim ha dit...

pero tu a quin partit estaves presi?jeje Lo centro del gol lo vaig fer jo...

mike5

U.E. Campredó ha dit...

Ui, perdó.
No ho fet expressament però de vegades se m'escapen algunes coses. És que feia molta calor i devia tenir els ulls una mica tancats. Je, je, ...
El Presi

Anònim ha dit...

He de reconéixer, que en les mateixes circumstàncies, altres equips no s'haguessin presentat, tot i perden el partit, es va lluitar baix un sol de justicia, i es va donar la cara fent un gran esfors els onze jugadors (no hi habien més) anims a tots.
I... endavant U.E.Campredó.
Paco.

Anònim ha dit...

mike es un noi mol polivalent, que ha estat demostran que pot jugar en moltes posicions i donar-ho tot, es molt possible que la u.e campredo aquest any tingue ofertes per algun dels seus jugadors. Enhorabona.

Anònim ha dit...

si, si, si, ...
que compren jugadors així tindran més diners i mos baixaran les quotes de socis, je je
jo els vendria a 2000 € per jugadors i si fa falta ja vindré jo a jugar en lo Campredó

Anònim ha dit...

No crec que el president s'atreveixi a vendre cap jugador perque l'any que be no seran prou per fer equip.

Anònim ha dit...

Mike pesetero!

Anònim ha dit...

$$$ Mike pesetero, Mike traïdor $$$

Anònim ha dit...

io no soc cap pesetero...ara ia anem en €uros!!!jeje

pd:gracies al del comentari anterior!

mike5

Anònim ha dit...

Mike es un fitxatge que estaria dins la nostra orbita. Seguix així.

Anònim ha dit...

Jo soc lo representant de Loui Van Gaal i crec que Mike no encaixaria al equip k pretenc formar a los Monegros.