SEGON PARTIT, SEGONA DERROTA

Dissabte vam tenir un partit important per puntuar contra el Reguers que no vam saber aprofitar l'oportunitat de jugar a "La Forja".
Derrota per la mínima (com casi sempre) que tampoc ens mereixíem, tot i que una victòria després d'analitzar el partit tampoc ens la mereixíem.
No es possible que vulguessem guanyar un partit si no xutem entre els tres pals ni una sola vegada durant els noranta minuts.
Bona actuació de la defensa i el migcamp, en una bona sortida en la pilota controlada des de detràs, però a partir del migcamp, la passada final no surtia mai bé, unes vegades massa llargues, les altres massa curtes i les interceptaven els defenses reguerencs, i altres passades desorbitades que encara no sé a qui anaven dirigides.
En la primera meitat només destacaria una jugada de Didac que finalment la seva centrada no es aprofitada per ningú i es queda a peus de la defensa del Reguers. Durant la segona meitat, van haver-hi una mica més de ganes però menys encert que a la primera, i el gol visitant va venir després d'una jugada d'atac nostra, on després de dos possibles mans a l'àrea contrària, una falta d'un jugador nostre, i una petita tangana que es va produïr entre diversos jugadors dels dos equips, l'àrbitre deixa continuar la jugada i després de passar el contraatac reguerenc al nostre camp, una mala sortida del nostre porter i varis rebots entre el defensa i el porter, finalment la pilota arriba al davanter del Reguers que només li va calguer empenyer la pilota al fons de la xarxa sense oposició ninguna. A partir d'aquí ens vam llençar a l'atac sense la sort de cara amb l'opció més clara quan Sergi, després d'un llençament de falta, s'avança al porter rival però la pilota es perd per dalt del travesser.
Què hem de fer, això és futbol, i la setmana que ve ho tornarem a intentar en les mateixes ganes de sempre i intentarem rectificar errors per provar de sumar els tres punts.
Recordar que la pilota del partit ha estat obsequi de "Bar Restaurant Alexandra", des d'aquí li donem les gràcies.
El pròxim serà el diumenge 16 de març a les 16:30 de la tarde contra l'Aldeana "B"
ÀNIMS U.E.CAMPREDÓ

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No se que opinarà la gent, però jo vaig vore una similitud entre el partit del Campredó el dissabte i el del Barça d'ahir contra el Vilareal. Tal i com diu el Presi, sembla que "controlem" el mig del camp, però després no arriben pilotes als davanter, i per tant, no es transformen en ocasions de gol. Només cal mirar el % de possessió i veureu com es similiar al del Barça d'ahir.
A vore, si tal i com diu el Presi, s'aprén dels partits jugats.
Endavant Campredó!
Signo com anònim sinó, si fico el nom, la gent diu que no entenc de futbol....

Anònim ha dit...

Pues tocara jugar com el Madrid, no?

Joel

Anònim ha dit...

ESTAVA CANTAT Q. AQUEST PARTIT EL GUANYARIA ELS REGUERS, ESTAN MOLT MES PREPARATS FISICAMENT I TENIU Q ACCEPTAR-HO, SEMPRE HEU PERDUT CONTRA ELLS I NOMES ANEU EN RENCORS PEL Q VA PASSA JA FA 3 ANYS!! JA SERIA HORA DE QUE HO RECONEGUESEU SOU INFERIORS. TOT I QUE HEU FET UNA BONA TEMPORADA.

U.E. Campredó ha dit...

No crec que estés tan cantat que perdriem aquest partit, ja que fins que no s'acaben els 90 minuts de joc no es pot dir res. En quant al preparament físic no crec que hi hagi gaire equips més bé fisicament que nosaltres, si més no tots estem per un estil, i per últim de rencors, personalment, no en tinc cap però sí que reconec que ja tocaria guanyar-los.
Recordo també que encara no s'ha acabat i que pot passar qualsevol cosa, ja que l'únic equip que es distància una mica és el Masdenverge amb dos victòries.
El Presi.

Anònim ha dit...

Ek tu careto no cal que escrigues en mayuscules per a fer-te vore i no digues que sempre mos han guanyat que no es veritat.

Presi no me censures, eh?

Anònim ha dit...

"JA SERIA HORA DE QUE HO RECONEGUESEU SOU INFERIORS"... no cal exagerar que a falta de 10 minuts los regurencs ja volien que s'acabés lo partit, no hi havia tanta diferència. I potser si que la forma física no sigue la mateixa, a base de € han aconseguit una plantilla competitiva.
Ànims campredó, ja entraran!!!

PD: Se rumoreja que hi hauran maletins... Presi a repartir!!!

U.E. Campredó ha dit...

Encara que hi hagi maletins no us diré res, perquè quan més premi se us intenta donar més malament jugueu, pot ser que només pensessiu en la recompensa i no en el partit en sí. Però tranquils que a final de la lligueta ja ho trobarem tot. Per cert continuo donant ànims que encara no hi ha res perdut i continuo pensant que tenim equip per fer les coses millor del que ens ha anat aquests dos partits.

Anònim ha dit...

MASDENVERGE 6
CORBERA 4
REGUERS 3
MORA LA NOVA 2
ALDEANA "B" 1
CAMPREDÓ 0

Anònim ha dit...

Tan del que el campredo tenia possibilitats de poder fer una bona lligueta d'ascens, despres de veure el partit contra el reguers, no hi han dubtes de que no es nira en lloc, us tremola el pols davans situacions decisives, i en aquesta lligueta si no s'aprofiten aquestes oportunitats, sen riuran de naltros. Aixi que espavileus que no hem de quedar els ultims per a que ningu ens pugui mira per damun de l'hombro. Animo que nosaltres som mes xulos que tots aquets equips.

Anònim ha dit...

Mes bé fisicament , com diu aquell, no estaven. Fisicament a nivell similar que natros. Pero... la organització defensiva d,ells era molt i molt bona. Millor que la nostra, i s,ha de reconeixer. La diferencia? Natros tocavem i mos estavellavem contra la seua defensa. Ells robaben, pilotada llarga i perill... A la jugada del gol , independentment del criteri arbitral (quin totxo d,arbitre) vem badar del tot. Lo resultat mes just hauria estat un empat. Pero es el que es. Jo crec que mos falta una miqueta per a fer grans coses, nomes una miqueta, pero esta miqueta es la que fa perdre partits per la minima.

Anims xics !!!! Que encara queden partits i ho podem fer.

Anònim ha dit...

Nos falta liderazgo