NO HI HA MANERA

Diumenge vam disputar el tercer partit de la lligueta d'ascens; el resultat Aldeana 3 - 1 Campredó.
Pel resultat sembla ser que l'aldeana va dominar durant tot el partit, però la realitat és una altra.
Durant la primera meitat vam dominar nosaltres creant moltes ocasions de gol que no vam saber aprofitar, igual que ens està passant últimament. Vam tenir diverses ocasions clares a peus de Jaume que finalment no es van acabar materialitzant com nosaltres haguéssim volgut i ens podriem haver anat al descans amb un clar avantatge al marcador.
Ja durant la segona part vam sortir com a la primera, dominant el partit i creant ocasions, fins que finalment va arribar la recompensa, després d'una falta treta per David, el porter visitant no va blocar la pilota, i Jaume, més llest que ningú, aprofitava el rebot per fer pujar el primer en el marcador. A partir d'aquí, una altre partit. Vam començar a recular i tancar-mos cap a la nostra porta, fet que l'aldeana va aprofitar per atacar més i més. I en 15 minuts li van pegar la volta al marcador a causa de dos errades defensives. Sempre la mateixa creu, quan fallem es materialitza en gol en contra. Ja a les acaballes del partit, els aldeans van arrodonir el marcador fent-mos el tercer gol.
Des d'aquí només vull donar ànims als jugadors, que ells saben que ho podem fer millor i no ens hem de ficar nerviosos per intentar pujar de categoria, i l'únic que hem de fer és jugar a futbol i divertir-mos.
ÀNIMS U.E.CAMPREDÓ

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bones.
Personalment crec que el partit contra l'aldeana no es va dominar tant clar com la crònica reflexa; però si estic d'acord que vam tenir dues ocacions claríssimes a peus de Jaume durant la primera part, ocacions que per un equip en ambició de pujar, no es poden desperdicia. L'equip hauria de trobar la forma de crear perill sense la presència d'aquest home esmentat en anterioritat, ja que dona la sensació que hi ha una forta dependència en ell a l'hora de crear ocacions d'atac.

Ànims i molta sort.

Un soci.

Anònim ha dit...

Es difícil guanyar en lo nerviosisme que se veu al camp, potser per això mos diuen que som una "banda", només se senten crits quan les coses no surten, criots dels centrals nostres. Potser una mica d'humiltat aniria bé, i saber que ells també són part de l'equip i bon apart dels fallos que fem són culpa d'ells.
Poc a poc nem creixent com a club, si no és esta temporada no dubto que pronte estarem a segona.
Gracies nois per fer gran el poble.
Visca la ue campredó!

Anònim ha dit...

Sin comentarios

Anònim ha dit...

Mora 2 Masdev 1
Corve 1 Regues 1
Aldea 3 Campre 1

Anònim ha dit...

Nomes estem a 6 punts del lider. Encara hem tingu sort amb els resultats.
Si a la lliga vam tenir un bon comensament i no tan bo el final ara pot ser al reves, no?

Inga animos a tots!

Anònim ha dit...

ara la classificació queda així:
Corbera - 8
Reguers - 7
Masdenverge - 6
Mora la nova - 5
Aldeana B - 4
Camp-redó - 3