PRIMERS TRES PUNTS

Primers tres punts els aconseguits aquest dissabte contra un Mora la Nova que tenia com a missió puntuar però li va ser impossible gràcies al bon joc que van desplegar els jugadors de la U.E.Campredó.

Primers tres punts que ens surten una mica cars, ja que es van lesionar Raül, Santi i Sergi.
Primers deu minuts del partit on van estar totalment dominats per part del Mora la Nova, els quals van tenir dos ocasions arran de dos xuts des de fora l'àrea que afortunadament, una va aturar Jordi i l'altra va sortir desviada. A partir d'aquests ensurts inicials els homes de Ximo Paredes van començar a jugar i tocar la pilota, sobretot al mig del camp, i vam anar pujant les línies per intentar desfer l'empat. Tot i això, durant aquesta primera meitat no vam fer gaires ocasions de gol, la més clara un remat d'Edu que sortia fregant el travesser. Així vam acabar la primera meitat, en una sensació positiva ja que estavem aturant bé la davantera rival.
A la segona vam sortir amb una mica més d'intensitat, cosa que ens va donar més oportunitats per trencar l'empat, fins que una falta treta per Joel, rematava de cap Didac fent el primer gol de la tarda. Ens va venir al cap el nerviosisme que vam patir la jornada anterior contra l'Aldeana, però en aquest cas no va ser així, ja que a la jugada següent, Edu es quedava sol davant el porter visitant, però aquesta vegada no va estar encertat. Nosaltres seguiem atacant i la recompensa va venir després de dos ocasions més, una altre cop Edu es queda sol davant el porter i aquest cop sí defineix amb un toc suau al fons de la xarxa. Un segol gol celebrat amb el company Raül que minuts abans s'havia lesionat.
A partír d'aquí el Mora la Nova va intentar llençar-se a l'atac però una defensa molt activa va saber frenar els atacs morencs, dirigits primer per Sergi i després per Miguel.



Final del partit i primers tres punts que ens situen solament a cinc del primer classificat, el Corbera i a quatre del segon, Reguers, en set punts.



Esperem que la setmana vinent continuem jugant com aquest dissabte i plantar-li cara al Masdenverge al seu camp.
Ànims i a per totes.
Esperem que els lesionats es recuperin el més aviat possible.
U.E.CAMPREDÓ

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaia central que esta fet Miguel!!
Bon partit en general, exeptuant les lesions.

Animo!
Joelet

Anònim ha dit...

Felicitats a tots pel gran partit del dissabte!
Si la setmana que ve jugueu com aquest cap de setmana, els de Masdenverge patiran!!
Ànims i coratge.
Lo vice

PD: si voleu, podeu!

Anònim ha dit...

Bon partit, l'enorabona,a veure si podeu recuperar algún del lesionats
tots fan falta per fer partits com aquests,anims a tots.
i... endavant U.E.Campredo.
paco

Anònim ha dit...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry[/url] But there's a key problem with the racing, in that racing inherently involves competition. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose Parka[/url] Amtyxvamt http://www.louboutinoutletuks.co.uk
tjowjl 342676 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]chilliwack bomber canada goose[/url] 335781 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]dr dre[/url]