MOLTA LLUITA PERÒ FALTA ENCERT

Diumenge 2 de març vam fer el primer partit de la lligueta d'ascens al camp del Corbera, primer classificat del grup 19. El resultat final, Corbera 1 - 0 Campredó.
Gran partit amb molta lluita el que vam realitzar contra un equip que en tot moment sabia el que feia però els vam poder aturar exceptuant l'únic gol que ens van marcar als 25 de la primera en una jugada de contraatac on els corberencs fan una passada en profunditat quedant el davanter en un clar fora de joc que l'àrbitre no va xiular i així ens feien l'únic gol del partit. Durant la primera part, a peus de Didac, vam tenir l'opció més clara per empatar el partit quan en una contra es queda el davanter nostre sol però el xut final l'acaba rebutjant el porter corberenc. Una primera meitat on no ens van inquietar gaire més la nostra porteria i on va haver-hi molta lluita.
Ja a la segona meitat vam sortir per intentar remuntar el marcador però la sort no va estar de cara nostra, ja que vam tenir vàries opcions d'empatar el partit, però no vam saber finalitzar les jugades com es mereixien. En canvi els corberencs no ens van crear perill durant tota la segona meitat. Destacar l'expulsió per doble groga tant d'un jugador del Corbera com de Martí per part del Campredó.
Segons els senyor Àngel Guiu, entrenador del C.F.Corbera, som una banda i no mereixem estar en aquesta lligueta, però una banda que va lluitar molt i els va fer començar a demanar a l'àrbitre el final del partit quan encara quedava un quart d'hora per acabar el matx.
En definitiva un bon partit però sense premi.
La setmana pròxima U.E.Campredó - C.F.Reguers, dissabte 08 de març a les 17h de la tarde. Esperem com sempre el recolçament de l'afició.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos esta "banda" li pot tocar los platillos als corberencs quan baixen....

Anònim ha dit...

Fluix de rems(en termes taurins) podriem qualificar l'árbitre del encontre Corbera-U.E.campredó per no estar al seu lloc, ni veure el fora de joc del unic gol del Cobera.
Mal favor li fa aquest sr. Angel entrenador del Corbera al seu equip(dimoni)diria jo, per tractar de "banda" als jugadors de la U.E.Campredó.
La U.E.Campredó va plantar cara en tot moment, ganes i joc en vam fer, sols ens va faltar el gol..
i... endavant U.E.Campredó. Paco.

Anònim ha dit...

Bones, sóc jugador del Corbera. Partit molt disputat però dolent per les dues bandes diria jo. Segons va dir el mister, ell no va dir això però bueno, no hi vull entrar perquè jo no hi era present. En quant a l'arbitre... n'hi ha de pitjors i jo estava convençut que havíem marcat amb fora de joc, però després parlant amb mon pare que estava a la banda a l'alçada de la jugada, em va dir q si ho era era justet, jo vaig flipar, però ell m'ho va dir. Sense liniers és molt difícil. El que si es cert és que una altra jugada que giui(fill) tb marxava sol, no era fora de joc i el va pitar.
Jo crec que va fer alguns errors, però es normal, nosaltres també fallem gols o altres jugades més fàcils. També hagués hagut d'expulsar amb 2 grogues al central del campredó als 5 minuts de partit i no ho va fer.
Venga ànims i a veure si podem ser els dos equips que estan a dalt al final.

Anònim ha dit...

Joseret segamos lo camp ben arrans !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Magradat lo comentari d'este xaval i mes venint dun jugador dun eqip contrari, sense faltar al respecte a ningu.
A vore si naprenen los que, sense idendificarse, nomes entren al bloc per incordiar i tocar allo que no son. QUE N'APRENGUIN!!!

Nois, endavant que si ho feu com lo dissabte passat, la sort i punteria ens acompenyen una mica mes i els arbits no ens perjudiquen, el dissabte i propers partits podem donar la CAMPANADA!

lo vice

Anònim ha dit...

aki al video se veu clarissim si didak li passa la pilota a marc es gol. am de ser mes vius

Anònim ha dit...

forza campredo animo a esos peazo de jugadores, cuerpo tecnico y al patrocinador de las bolsas oh k tio mas bueno. Animo y a por el ascenso
VAMOS CAMPREDO
VAMOS CAMPEON

7 / març / 2008 00:38

Anònim ha dit...

weno dema es lo Campredo-Reguers no podeu faltar ningu!!!

Anims

Anònim ha dit...

qui és lo patrocinador de les bosses??