MÉS A PROP

Cada jornada que passa i guanyem, vol dir que estem més a prop de la lligueta d'ascens.
Dissabte primer de desembre a "La Forja", vam demostrar una vegada més que sabem lluitar fins al final i no deixem res per perdut.
Inici inquietant ja que no sabiem qui seria el porter titular, ja que cap dels tres estaven en disposició del club per iniciar el partit. Al final el "Presi" va tenir que ficar-se durant 45 minuts baix els pals i defensar la proteria.
Partit molt disputat on vamb tenir que lluitar molt per aconseguir la primera victòria de la segona volta, davant un Alcanar on no es va relaxar en cap moment del partit i ens va ficar les coses molt difícils.
Gràcies a un xut de Joel vam aconseguir el primer gol als 25 de la primera, que donava una mica de tranquilitat als jugadors de la U.E.Campredó. Durant aquesta primera part no hi va haver gaire ocasions, tot i que Edu va tenir una gran oportunitat i Didac una altra on al final la pilota va sortir per fora els tres pals. L'alcanar només es va apropar an tres ocasions a la porteria del Campredó, on entre defensa i porter aconseguien desfer la jugada d'atac del conjunt visitant.

A la segona part, l'Alcanar va sortir a totes i intentar empatar el partit, ja en Manolo a la porteria, van tenir una doble ocasió on primer la defensa i després el travesser van evitar que pugés l'empat al marcador. Tot i això els homes de Ximo Paredes continuaven fent la seva feina i creant ocasions de gol que no va poder arribar fins a les acaballes del partit gràcies a un penal transformat per Joel que ens situava en el 2-0 i donava la tranquilitat pels minuts restants.
Una nova victòria on destacaria la valentia de tots els jugador d'enfrontar-mos a un rival dur quan teniem baixes importants, i ho hem sabut resoldre sense gaires problemes.
Agraïr un cop més a l'afició pel suport que ensestà donant partit rera partit.




GRÀCIES i VISCA U.E.CAMPREDÓ

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats presi pel partidaso que vas fotre!i ara anims Campredó i a pel Masdenverge!!Lo delegat cabron!!

Anònim ha dit...

Bé xecs bé!! Partit a partit i anar sumant punts, i la setmana que ve més. Lo futur capi puja fort.

Anònim ha dit...

La semana que be guanyarem!!

Anònim ha dit...

Matias Prats dice:
"Ahora la seleccion ya tiene arreglo"

Seguixo el caxondeo de la seleccio, que no el vaig comensar jo! Ho torno a dir, per aixi sa quedat.


Un jugador que voldria prtar el 23!!

Anònim ha dit...

Ei Equip només felicitar al presi, per que a part de aguntar-vos, i ralitzar totes les gestions, damunt es te que posar de porter i treure les castanyes del foc.

Visca la UE CAMPREDO.

2121

Pd: per cert el futur capi encara te que pelar-se molt los genolls per estos camps jejejeje

Anònim ha dit...

pregunto al anonim a qui a de traure les castañes del foc

Anònim ha dit...

Em de fer pinya tots jugados i afisio anims.

Anònim ha dit...

Crec que tot va sobre rodes en lo esportiu ,pero no creieu que falta una mica de manteniment al camp? porteries rovellades(mireu la foto)la valla del camp etc...avore si l'ayuntament pot fer alguna cosa...o no.

Anònim ha dit...

Quina raó té aquest últim comentari; no només les intalacions estan un mica atrotinades, sinó que falten pilotes de qualitat per a que el joc de la U.E.Campredó sigui més efectiu i vistós del que és ara.

U.E. Campredó ha dit...

Aquesta tarde he rebut una trucada de l'Aldeana per veure si podem canviar el partit que hem de disputar el diumenge 23 de desembre i passar-lo a dissabte 22 a les 18:15 hores.
Què us sembla?
Ja parlarem.
El Pesi.

Anònim ha dit...

Ara resulta que si no es fa bon joc és culpa de les pilotes.

Anònim ha dit...

Io no ne cambiaria cap de partit presi, que quan natros no tenim gent ningu mos fa lo favor! I més sent l'aldeana que lo tenim a tiro.

Anònim ha dit...

Quan hi ha baixes a l'equip es un problema per tots, principalment per l'entrenador, pero aquest dissabte vam superar l'Alcanar fican forsa i ganes (com sempre),i aixi es guanyen els partits.
Crec que cada semana hi ha més aficionat al camp, la gent sent dir que la U.E.Campredó guanya partits fora i a casa,i per aixó venen al camp,per donar suport,cosa que el jugador agraeix i juga amb més ganes.
Endevant U.E.Campredó

Anònim ha dit...

Pos io penso que millo que lo canviesem perque aixi podrem surti lo disabte per la nit...jeje

Metrero!!!

Anònim ha dit...

Estic dacord amb lultim comentari!

Un metrero 231

Anònim ha dit...

Enorabona per tots en especial als que estaven per jugar, mes contratems superats, aixo es un equip!!
Esperem treurems la espineta que tenim de rival daquesta setmana, sera una bona prova de foc per demostrar una poc mes les possibilitats del campredo.
Endavant socis simpatitzans i campredo en general que pot ser molt bonic...i necessitem de tothom per quan comence el tram dessisiu del campeonat.
FORÇA CAMPREDO!!!!!

jugador 22

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTHOM! Jugadors i últmis fitxatge d'emergència inclòs!!jeje A n'este presi li haurem de fer un monument!
Ànims i a continuar així!

Respecte al canvi del partit de l'Aldea... En part entenc que als jugadors "METREROS" els vagi millor, però, per una banda, a natros sempre ens han putejat quan hem demanat canviar una data d'un partit i, per l'altra, si el volen canviar és perquè no deuen tenir prous jugadors -o qualsevol problema- per jugar aquest dia. Llavors, no ens convidria jugar els dia que toca ja que si els guanyàvem els passaríem davant??

No sé, a fi de comptes sou els jugadors qui heu d'estar al camp, vosaltres mateixos.

Lo vice

U.E. Campredó ha dit...

Sembla ser que el problema principal que té l'Aldeana és que diumenge també juga el primer equip, i tots dos a la meteixa hora. Per això ho volen canviar. (En principi aquest és el motiu)
El Presi.

Anònim ha dit...

Jo només cambiaría el partit si a natros mos va millor. A mi almenos més igual si ells están tots o no. Com si volen jugar en lo 1er. equip. Quina tamor!!!!!!!!!!!

Si Natros estem tots (hi sense surtir de juerga) no hi ha déu que mos guanye.

Visca l'U.E. Campredó!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bueno un jugador lesionat dona animos d fora!!! i primer som natros lo dia k mos vaigue millor a jugar!!!
Anims k la lligueta ia hasta aki pero ankara no ham fet res!!!
Visca "lo campredo"

Anònim ha dit...

L'anonim del que reclama manteninemt té rao. per part del club ells poden fer el manteninemt que son esl directius, comprar més pilotes i menys berenars que els socis bé que paguem.
un soci

U.E. Campredó ha dit...

Recordo que els berenars que hem fet fins ara, al club només n'ha pagat un, ja que els altres els ha pagat un el president, una l'entrenador un el delegat i un altre un jugador (David). El sopar que vam fer sí que es va pagar del club perquè els incentius que reben els jugadors per partits guanyats ho permetia (si no sabeu com funciona la cosa pot ser seria millor informar-se abans d'acusar que els socia paguen els berenars). En quant al manteniment del camp creus de veritat que hem de ser la Junta qui l'hem de mantindre? Perquè si el soci paga al club i vol unes coses també et diré que pagues (i molt més) uns impostos que també es podrien dedicar a aquestes coses.
El Presi.

Anònim ha dit...

Tenim un president que no mol mereixem!!!!!!!!!!

Jo crec que hauriem de fer baixar l'alcalde de Tortosa a vore si te collos de dutxar-se a les instal.lacions sense xancles i l'alcalde de Campredó també siria bo que vingues a voreu que la porta del vestidor local s'aguanta en claus i no te pany, entre moltes altres coses, com poden ser per exemple, els serveis, que a la gent que ve a veure el futbol li hem de dir que vagi a algun bar del poble ja que mos fa vergonya ensenyar-los los nostres serveis.

Però tranquils nois que al març comencen a fer els vestidors nous, jejejejej.... lo que no sé és de quin any!!!!

Una mica de vergonya tots plegats haurien de tindre!!!!!

I lo llunatic que diu que la junta ha de fer el manteniment de les instal.lacions com se pensa que hastarien si no fos per la junta???


Informa't abans de parlar titot!!!!!!!!

Acabo que m'astic acalentat!!!!

Ànims president i junta!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sort pel nou fitxatge te molt de coratge. Y molts anims al leçionat.
un socio..

Anònim ha dit...

Este que demana que vingue el primer equip de l'aldeana i que no tenim por, és un analfabet o que. Apren a escriure desgraciat... tot hi això tens raó, ara per ara tenim equip de preferent i, per tant, ni un equip de primera ens guanyaria.

Anònim ha dit...

Lo que parla de la junta i manteniment crec que no a entes la reflexio feta anteriorment, o no la a volgut entendre i pixa fora de test la junta fa lo que a de fer una junta porta l'equip endevant, lo del manteniment son figues de un atre paner us as entes....i lo del berenas com a sosi me pareix perfecte ademes se u mereixen.

Anònim ha dit...

No comencem en discussions una altra vegada ja que la vegada anterior va fer que pensessem més en lo que deia la gent que en lo següent partit! No sé si va influir o no, però la qüestió és que aquell partit va ser el segon i últim que hem perdut esta temporada!

Ara en el que s'ha de pensar és en el díficil partit que ens espera contra el Masdenverge el pròxim cap de setmana!

Per cert, heu vist la classificació? Som segons en 24 punts empatats amb el pròxim rival! L'aldeana és 3r amb 23 punts!

Si guanyeu al Masdenverge, JO -EL VICE- PAGO LA SEGÜENT ROSTIDA!!!

ÀNIMS

Espero pagar-vos la ROSTIDA!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
U.E. Campredó ha dit...

O la gent se comença a identificar,o en breu obligarem a identificar-vos a tots per poder publicar el comentari. Tot comentari que no sigui correcte a nivell esportiu, es borrarà per part dels administradors del blog.
Judit

Anònim ha dit...

oooooh, una altra rostideta, ben vinguda sigui.

Anònim ha dit...

A que no sabeu quin és lo bloc més visitat de campredo?

Anònim ha dit...

bENVINGUDA SERÀ SI GUANYEU!!!
Perquè si no guanyeu, RES DE ROSTIDA!!! A PA I AIGUA!jejeje

Lo vice

Anònim ha dit...

Ei si es torna a parlar de politica jo borraria els comentaris. Això es futbol i prou. El presi i el vice són uns cracks i la dona jejeje.

2121

Anònim ha dit...

El futbol és un esport. En un partit de 3a juguem per a passar-nos-ho bé. No entenc perquè no podeu canviar la data del partit contra l'Aldeana...

No em sembla just. No és joc net!

Tampoc em sembla bé que a vatros no us hagin volgut canviar dates de partits quan faltaven jugadors, però per què els hem de tornar les coses amb la mateixa moneda?

És precisament per això, que si mai tinc fills que volen jugar a futbol, m'asseguraré abans que es fomenti la cooperació entre jugadors i entre equips.

Seria d'agrair que els fessiu el favor als xics de l'Aldeana. No es tracta tot de COMPETIR, COMPETIR i COMPETIR!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Finalment acabarem canvian el partit contra l'Aldeana perque pensem que es millor jugar en dissabte que en diumenge. I natros pensem que mos interesa mes que estiguen tots els jugadors per poder demostrar que som un equip competitiu en tot moment.

Jugador 12

U.E. Campredó ha dit...

Aficionada decepcionada tu amb els teus fills fes el que vulgues, que ells també faran el que "voldran".
Natros canviem el partit si ens va bé a nosaltres primer i després pensarem amb l'altre equip, que penses tu? primer t'afavoreixes a tu i després penses amb els altres.

Anònim ha dit...

Ja tornem a ser-hi!
Demà gran partit contra el TOTPODERÓS Masdenverge.
Jugueu i feu-nos DISFRUTAR com fins ara!
àNIMS I eNDAVANT!

PD: PENSEU EN LA FUTURA ROSTIDA SUMADA ALS LLAGOSTINS QUE PAGARÀ EL PRESI I 200€ PER A "BOTE" DELS SOPARS SI GUANYEU DEMÀ!

lo vice