DECEPCIÓ

Decepció és la paraula que ens va venir a tots al cap quan dissabte vam acabar el partit perdent contra el Godall, C.F. per un gol a dos.
Primera part intentant creant les nostres ocasions sense saberles aprofitar i al Godall en canvi, de dos ocasions que va tenir una la va ficar al fons de la xarxa. (Algunes fonts diuen que estava en fora de joc).
La segona part vam sortir més descentrats, pareixia que portessim pressa per igualar el partit i no ens sortien les coses bé. En un contraactac del Godall, i després d'una falta que l'àrbit no va xiular a la defensa, el davanter godallenc es quedava tot sol per fer el 2-0. A partir d'aquí hi va haver una jugada clau que va ser l'expulsió d'un jugador visitant, lo qual vam aprofitar per apretar els últims minuts marcant el 2-1 però sense tenir temps per reaccionar més.

30 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

No patiu, que esteu fent una bona temporada. Seguiu així.

U.E. Campredó ha dit...

Gràcies Robert, s'agraeix que una persona de fora del poble ens feliciti per la temporada.
El Presi.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
U.E. Campredó ha dit...

He borrat uns comentaris que podrien incitar a actes extraesportius.
El Presi.

Anònim ha dit...

aixi m'agrada! presi
ia gent que només fot sisaña, però despues no posa lo nom!

visca U.E Campredó

este any SI!

ànims i a segui així que per un partit o dos perduts..no s'ha de tirar la toalla!

Anònim ha dit...

Tan de comentari suprimit ... Aixo vol di cagera. Que collons pasa a este equip ja, com es que se juga tan diferent, com es que hi han tan de canvis de posicions ?? No ho entenc, si les coses van be no s'ha de canviar. Esperem que l'entrenador Ximo Paredes sapigue rectifica els errors que esta cometen. Anims i salutacions. Soci cabrejat.

Anònim ha dit...

som els millos!!!!!!!!

la propera semana guanyarem i sacavaran les baques flaques!!!!

VISCA LO CAMPREDO

"jo bull una bufanda"

U.E. Campredó ha dit...

Al soci cabrejat li dic que té tot el dret a opinar però no crec que l'entrenador estigui fent una mala tasca. Tú quin tipus de plantejament faries, quins canvis creus que no son acertats?
El Presi

Anònim ha dit...

acabo de entrar al blog del Barber i he vist un comentari del un judador del Godall
lunic ke se li pot dir es ke es un tarambana en categoria pk dit x un del seu poble que sou lostia jugant a futbol pk no ne teniu ni idea pk kuan este me va dir ke haviem fet kuan van judar a casa vostra(xdo a ulldecona) me va dir ke raro que estem tots vius pk diu q lunic ke aneu es a fotre palo!!
vaia aficcio teniu si aixo o pensa la gent del vostre poble!!
lunic ke teniu es cels de que la gent de campredo estigue en ell!!!

Anònim ha dit...

tranquils nois traballeu com astara ya cambiara la sort.A pels aldeans visca la U.E.Campredo.
un socio.

Anònim ha dit...

Em de reflexionar,em de posar el mitjans per que la situació viscuda la última jornada no es torne a produir, Espero que la junta i l'entrenador donen un toc d'atenció als jugados i si cal a l'afisió. Anims i a per L'adea.

un soci

Anònim ha dit...

Poster va sent hora que no fessim cas d'alguns comentaris i obríssim conflictes que no porten en lloc. Si hi ha comentaris que avalen el treball de jugadors i directiva, i s'accepten; també es podria fer el mateix en aquells de més ho menys crítica. Per tant, ho s'agafen en més professionalitat, ho ja va sent hora que no es permeti fer comentaris de cap mena. Si més no, el fet de borrar-los pot ser una bona iniciativa per evitar mal estar. Per cert no he pogut llegir els comentaris borrats, que deien?

Un soci

Anònim ha dit...

Ola bona tarde a tots soc lo primo Oscar. Presi les critiques son bones, senyal que la gent ens ve a veure.Lo que va passar l'altre dia va passar ja asta, a ningu li agrada, durant el partit van hiaure moltes provocacions, però això ho tenim que evitar.

En primer lloc VULL FELICITAR A RAUL PRATS QUE NO VA JUGAR, QUE SAPIGUESSEU QUE NO ES PERT CAP ENTRENO I D'AQUI LI VULL AGRAIR LA SEVA PACIENCIA I ESFORÇ, SEGUR QUE LES SEVES OPORTUNITATS ARRIBARAN, dire sobre el partit que jo vaig estar una mica mal colocat que no vaig saber trobar el meu lloc, els nervis ens van superar a tots, en alguns moments, pero tot i aixi vam tenir les nostres oportunitats( pero desde fa 4 partits que no fem un gol de jugada, tots son a pilota parada, a vegades la mala sort i d'altres el porter, pero bueno seguirem Entrenant i millorant) Que ara anem més justos tambe ens pot venir be per a la lligueta, que tot anira més apretat encara. ReferenT al Godall hi havien bons jugadors, el poter molt be, felicitats.
Canviant de tema el diumenge es va fer un acte molt bonic pero quasi no hi havia ningu del campredo "junta" tenim de fer un petit esforç i assistir als actes perque si volem que ens acompanyin a nosaltres, tenim que donar exemple. AFICIONATS I SOCIS LA JUNTA DE LA QUAL FORMO PART HO ESTEM FENT LO MILLOR QUE PODEM SI QUE ALGUNA VEGADA PERDEM ELS NERVIS,PERÒ HO INTENTAREM MILLORAR. VISCA U.E. CAMPREDO.

A L'ALDEA FAENA LI DONAREM JA HO VEUREU.

U.E. Campredó ha dit...

Al soci que no s'identifica i vol saber que ficaven els comentaris esborrats, quan em vegi pel carrer o al pròxim partit, que es dirigeixi a mi i jo, encantat, li explicaré el què ficaven i li donaré la meva opinió i les raons de perquè el vaig borrar.
Gràcies pel vostre suport.
El Presi.

U.E. Campredó ha dit...

Al 13 B i al resto de socis i aficionats que vulguin una bufanda de la U.E.CAMPREDÓ, els hi he de dir que el preu per al soci és de 9€ i al no soci 10€.
PD. Són molt calentetes.
El Presi.

Anònim ha dit...

Oscar tens rao Raul acabara sent un gran jugador lastima que te pocs minuts i gual que el Fusteret.

Espero que el Campredó es classifiqui pronte per a la lligeta d'ascens i aquest jugadors pugin gaudir de molts mes minuts.

Anims i a per totes

Anònim ha dit...

Oscar tens tota la raó,a vore si serveix d'alguna cosa el teu escrit,i començen a menejar-se tan els jugadors com la junta,assistir als actes que es fan.

Ja q tambe s'ha de dir q el club colabora en tots els actes.

A vore si entre tots podem fer força,i que no ens faiguen mes barbaritats a este poble.

Visca Campredó!!!!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
U.E. Campredó ha dit...

Anònim, tens raó la junta col·labora en tots els actes, però també van a tots els actes almenys alguna representació de la junta; jo des del bloc animaria a la gent de Campredó a que participes també més en tot el que es fa al poble.
Judit

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

àixò és un blogg d'opinió o un blogg de pensament "unidireccional" on se censuren tots los comentaris q no coincideixen en lo pensament d l'administrador? pq encara q sigue d'aquí està clar q estos actes violents no van a cap banda. entrenar si, però tb + educació i civilitzar lo personal

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
U.E. Campredó ha dit...

No es tracta de ser un blog de pensament unidireccional, simplement intentem que no es cree confusió ja que per si no te n'has adonat és un blog deportiu i tot lo extradeportiu no ens interessa.
El Presi

Anònim ha dit...

Es lamentable lo que va pasa,pero deu nido lo caracter de alguns jugados sense dixa de banda un grup daficionats que les tardes de partits se podien queda a casa miran algun documental.Jugados vatros ala faena a pensa en lo proxim partit y perfi el PARE NOEL sa delanta sort. UN SOCI...

U.E. Campredó ha dit...

Dissabte a les 18:15 juguem el darrer partit de l'any a l'Aldea. Ja sé que és una mica tard i possiblement farà fred. Però nosaltres intentarem fer la nostra feina que és anar a guanyar tres punts.
VISCA U.E.CAMPREDÓ
El Presi.

Anònim ha dit...

Presi si cau esta aigua igual jugem o ke¿?

Anònim ha dit...

1 Aldeana 29,2 Masdenv 27,3 Campredo 24,4 Godall 18,5 Remolins 15, 6 Alcanar 15,7 l'Atmella 14, 8 Jesus Cat 12, 9 Roquetenc 10, 10Ebre Esc 6

!!Anims Campredo!!

Anònim ha dit...

Jo estava tot just al costat de la banqueta de Ximo, i us puc dir que lo primer gol hi havia un fora de joc de minim dos metres, que me va agafar totalment en linia.

Respecte al jugador numero 15 del Godall, si hasta son germà besó diu d,ell que es un autentic cab... quan se vesteix de curt... poc mes s,ha d,afegir.