EN LO CAP BEN ALT

C.F.MASDENVERGE 2 - 1 U.E.CAMPREDÓ
Resultat final d'un partit on no hem merescut perdre. El resultat just un empat a un. (Opinió personal). Tant els locals com el Campredó hem disputat un fantàstic partit amb molta lluita al mig del camp i amb poques ocasions clares d'augmentar el resultat del marcador.

Inici del partit decepcionant quan al minut tres i primera jugada d'atac del Masdenverge acabava la pilota al fons de la xarxa de Manolo, i fent pujar així l'1-0 favorable a l'equip local. Tot i aquest cop dur els homes de Ximo Paredes han continuat fent el seu partit i lluitant com sempre per intentar aconseguir l'empat, que no arribava fins als vint minuts de joc, quan arran d'una falta treta magistralment pel "CAPI" Santi, hem igualat el partit. Durant aquesta primera part s'hauria de destacar dos penals (un claríssim) que l'àrbitre no ha estat prou valent per pitar-lo. Tot i això els ànims no han decaigut i ens n'hem anat als vestidors amb un empat i un gran joc.
A la segona part la tònica del partit ha continuat sent la mateixa, molt de joc al mig del camp, on era molt difícil controlar bé la pilota a causa del mal estat del camp, i pilotes llargues cap als davanters per intentar desfer l'empat. La U.E.Campredó ha tingut l'oportunitat més clara arran d'una falta treta per Raül que s'estavellava a la creueta de la porteria local. També destacar que durant aquesta segona part el joc s'ha endurit força per part dels jugadors del masdenverge i ho demostra l'acta on es notifiquen 9 tarjetes pels locals en contra de 2 del Campredó.
El partit s'ha trencat a les acaballes quan l'àrbitre li ha ensenyat la segona tarja groga a Albert (injusta) lo que ens deixava en inferioritat numèrica, i mala sort quan després d'un córner rematen al pal esquerre de la porteria defensada per Manolo i un oportunista jugador del Masdenverge, després que la pilota li caigue als peus, només l'ha tingut que empényer al fons de la xarxa.

Derrota inmerescuda pels esforços que han fet els jugadors de la U.E.Campredó, però el futbol és així. Unes vegades es guanya i altres es perd.

Per últim donar les gràcies altre cop al soci i aficionat de la U.E.Campredó que sempre està recolzant l'equip, tot i que de vegades tindriem que calmar una mica els nervis i no entrar en discussions "tontes".
La nota negativa del partit ha estat la lesió del "capi" Santi, des d'aquí li donem ànims i esperem que es recuperi el més aviat possible.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

19 comentaris:

U.E. Campredó ha dit...

Nota positiva, el Godall i l'Alcanar han perdut els seus respectius partits, lo que ens continua donant un avantatge de 9 punts sobre el quart classificat.
El Presi.

U.E. Campredó ha dit...

Demà dilluns el presi a les 22.00 al canal Català (no sabem si és en directe).
Judit

Anònim ha dit...

Efectivament,tal com diu la U.E.Campredo "En lo cap ben alt".
No obstant, no em d'oblidar que jugabem a casa del lider i que és un equip molt dur,com o demostren la cantitat de tarjes que va mostrar l'arbitre, tot i que l'hi van tremolar les cames, per no assenyalar dos clars penals,aixo va influir molt en el rendiment de la U.E. Campredó, ja que van fer un gran esfors quant mantenien l'empat a un, i que es van veure impotens front les continues faltes de l'equip contrari.
Felicito tots els jugadors per l'esfors i l'etrega i...
Endavant U.E.Campredó

U.E. Campredó ha dit...

La classificació després de la jornada 11 de data 09-12-07 queda de la següent manera:
Masdenverge: 27 punts
Aldeana: 26 punts
Campredó: 24 punts
Godall: 15 punts
Ametlla de Mar: 14 punts
Alcanar: 12 punts
Jesús Catalònia: 12 punts
Remolins Bítem: 12 punts
Roquetenc: 10 punts
Ebre Escola: 03 punts

Anònim ha dit...

El Masdenverge és líder però no és superior a natros!
Nois sou los MILLORS en diferència!
Continueu així que, si els àrbitres no ho impedeixen -com en aquest partit- els rivals ho tenen complicat per guanyar-vos!

ÀNIMS I ENDAVAT

lo vice

Anònim ha dit...

Presi, on dimonis vas parlar ahir? Tota la nit sintonitzant videoclips d'allò més cutres al Canal Català Ebre, i tu sense aparèixer! jejeje

Anònim ha dit...

volem vore al presi!!

U.E. Campredó ha dit...

Petita errada, el presi va sortir per tortosa televisió, ens han dit que demà a les 14.00 repetiran el programa una altra vegada.
Judit

Anònim ha dit...

Judit, tens alguna manera de gravar-ho¿ pq si no, no ho podré vore...
Jordi

U.E. Campredó ha dit...

Pos de moment no ho veurem perquè a les 14.00 no ho han fet. Ja miraré d'aconseguir-ho.

Anònim ha dit...

Algú em pot explicar perquè avui hi ha entrenament? si juga el Barça. Esteu tots ben boijos.

Lo nº 19

Anònim ha dit...

Mai carregat lo mando cambia que cambia vuscan la entrevista ¿cuan surtira?..
UN SOCIO

Anònim ha dit...

finalment kuan se juga contra l'aldeana?????????

Anònim ha dit...

Au ke el dissabte ja torna a estar aki!
Espero que jugueu tan be com contra el Masdenverge i però guanyeu, en permis de l'arbit...
Com ke vau jugar molt be i no vau guanyar, en gran part, pels "desencerts" de l'arbit, us torno a dir: SI GUANYEU AL GODALL, PAGO UNA ROSTIDA!!!
Ke us sembla? Me fareu gasta los € o ke? Espero ke si!

Lo vice

Anònim ha dit...

lo delegat vos vol dir a tots que si dema guanyem al godall i si be mon pare a veure lo partit ili dediqueu un gol una atra rostida pero com perdrem no li caldra pagar a mun pare jajajaja

lo delegat

Anònim ha dit...

sisi, rostidetes, ben vingudes elles.

Anònim ha dit...

Averem si es cumplix tot aixo!

Anònim ha dit...

Averem si es cumplix tot aixo!

Anònim ha dit...

i la cronica ?