REMUNTADA INCREIBLE



Sense paraules.

Així és com em vaig quedar dissabte quan vam acabar el partit guanyant 2 - 3 al Remolins-Bítem.



Des d'un inici vam començar a jugar a futbol, cosa que aquest any ho estem fent molt bé. Vam tenir les nostres ocasions per avançar-mos al marcador dos o tres vegades, però com de vegades ens passa, la pilota no vol entrar. La més clara va ser un xut de Jaume que va sortir fregant el pal. I com ens sol passar, la primera ocasió que va tenir l'equip rival ens marca al primer gol.
Això ens va fer molt mal, però em vaig sorpendre de la capacitat de reacció que vam tenir i enlloc d'enfonsar-mos, vam continuar lluitant per guanyar el partit. Així vam acabar la primera part, perdent d'un gol quan podriem estar guanyant cómodament.
A la represa la tònica del partit va ser la mateixa, domini de la U.E.Campredó i intents frustrats de contraatac per part del Remolins-Bítem. Però en una altra jugada extranya del Remolins-Bítem, i per un despiste defensiu per part nostra, el rival ens va marcar el segon gol. Un pal que no ens mereixíem.
Grata sorpresa quan veiem que els jugadors com més anava el partit més forces donaven al camp i més ganes de guanyar teníen. El revulsiu, sense cap mena de dubte, va ser Marc, que va entrar al terreny de joc substituïnt a Edu, a partir d'aquí, encara vam desplegar un domini més aclaparador en atac. I d'una falta va arribar el primer gol, treta per Raül, li va colpejar davant del porter del rival, i cap a dins. 2 - 1 en contra i moltíssimes ganes de guanyar el partit. L'entrenador se la juga i canvia un defensa, Ramon, per un davanter, Martí. I així tenir més arribada de cara a gol.

Vam continuar lluitant i al final, a deu minuts per acabar l'encontre, Marc és derribat a l'àrea contrària per part del porter, i penal, que transforma en l'empat l'inspirat Jaume.



L'afició estava recolzant a l'equip en tot moment, però a partir de l'empat semblava l'autèntic jugador número 12, i continuant la lluita per part del jugadors de Ximo Paredes, al minut 90 unes mans (clares) dins l'àrea rival va propiciar un altre penal que tornava a transformar Jaume, lo que suposava una victòria increible i ens demostra que en lluita i sacrifici, i una mica de sort, aquest any podem arribar lluny.


Felicitar a jugadors i aficionats, i sobretot als jugadors que es van quedar a la banqueta sense poder sortir al terreny de joc.





I la setmana vinent rebem a La Forja al Roquetenc. Dissabte a les 17 hores.
A veure si continúa la ratxa.

U.E.CAMPREDÓ

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Un partit molt estrany. D'esta forma qualifico jo el partit contra el Remolins-Bítem. Un match dominat clarament per l'equip visitant i acompanyat d'una allau d'ocasions que cap es materialitzà fins que a les acaballes del partit i en tres jugades a pilota parada, s'aconseguia el què fins ara no haviem aconseguit. Victoria treballada i merescuda.

Anònim ha dit...

moltes felicitats a tot l'equip i també al tècnic.

un aficionat campredonenc!

U.E. Campredó ha dit...

Ànims Campredó, esperem que dissabte vinent contra el Roquetenc continue la ratxa. Estem líders de la classificació empatats a punts en el Masdenverge i l'Aldeana.
Intentarem no abaixar la guàrdia i seguir lluitant com fins ara.
EL Presi.

Anònim ha dit...

EI, EI, EI, visca el campredo,
Aquest any, que no passe més això que matarem algú d'un atac de cor. Tenim que afinar la punteria desde el primer moment.

Màquines, no jugadors....
Aquest any siiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Anònim ha dit...

Ieks nomes vull dirvos als que no vau vindre a lentreno d'ahir que lo proxim entreno al final es en divendres i no en dimecres... weno i que continuesem aixi!!!

Mike5

Anònim ha dit...

ALERTA!!! dilluns 29 d'octubre, entrenament de la U.E.Campredo. Una sessió vespertina marcada per la falta d'actitud per part d'alguns jugadors de la plantilla. Les preguntes que es pot fer el soci de la U.E.Campredo ara són: Hi ha una pujada de fums per part d'alguns components de la plantilla degut al bon inici de l'equip? Ximo trobarà el remei per apaivaga lo succeït, o simplement era un oasi en un mar de compromís, humiltat i treball?

Anònim ha dit...

Si l'aldeana va puguer guanyar al masdenverge, a la segona volta natros també podem! Ia anem colíders!

Un aficionat

Anònim ha dit...

Per estar entre el millors es necesari Humiltat,Implicació i molt de treball Col.lectiu. Hi han jugadors que no saben encara lo que volem dir aquestes paraules.

Campredó Forever

Anònim ha dit...

Crec que estem en general massa euforics, em de anar treballant com fins hara i no creure que esta tot fet. Anims...un soci

U.E. Campredó ha dit...

El que necessitem és que el dissabte vingui el soci a animar al camp. És cert que pot ser estem massa eufòrics, però ho hem d'aprofitar, perquè els altre anys a aquestes altures l'únic que rebiem per part del soci i l'aficionat eren paraules en caràcter de desànim, que no fariem res i que d'aquesta manera no es pot arribar lluny. I ara resulta que les coses ens van bé i estem massa eufòrics, ens creiem que som els millors, ...
Repeteixo que pot ser tenim eufòria pels resultats,i que és cert que encara queden molts punts en joc, però pitjor seria estar els últims sense haver puntuat.
El Presi.

Anònim ha dit...

Presi, compartixo les teues paraules al 100%. És més, pensava escriure alguna cosa eb referència als comentaris que hi havia, però després haver llegit el teu, ja no caldrà!
Potser sí que hi ha massa eufòria, la qüestió és si som conscients que encara no hem guanyat res i, en la meva opinió SÍ que ho som.
El que hem de fer és anar partit a partit, jugant com fins ara (es guanyi o es perdi) i fer disfrutar a les persones que van al camp!
Si ho feu com fins ara, des del meu punt de vist, cada dia que vinguin, gaudiran més amb el vostre joc -per mi, molt atractiu- i això farà que cada dia tinguem éncara més públic al camp!

Bé després d'aquesta pallissa de comentari, només em queda drr:
UUUU EEEE CAMPREDÓ!

QUE CONTINUIN L'EUFÒRIA, EL BON JOC I, SI POTSER, LES VICTÒRIES.

Lo vice

Anònim ha dit...

Vatros dos (vice i presi) lo que teniu és molt de palique, i jo crec que vos podrieu rascar una mica la butxaca (segur que si li dieu al delegat vos ajudarà a pagar) que'ls jugadors ja tenim la gana feta.

PD: Este fin de semana no que no estic.

Un soci, seguidor, jugador, vocal...

U.E. Campredó ha dit...

El presi i entreneador ja se la van rascar la setmana passada. Ara que se la rasque un altre nooooo, jejeje.

Anònim ha dit...

Astigueu trankils que los jugadors tenim los peus anterra i ia voreu com lo dissabte u donarem tot al camp!!!
un jugador

U.E. Campredó ha dit...

Trankil (6) que la setmana que estigues farem rostideta.
El Presi.

Anònim ha dit...

M'alegra que es parli de si hi ha massa euforia, que si toquem de peus al terra, que si humiltat, etc...Aixo es bo!!parleu parleu...
quant que no podiem fer estos comentaris...no se a vosaltres pero a mi ja me va be que es diguen i parlen de estes coses.
Igual algo va millor?si es aixi a disfrutar-ho, per si decàs...parleu!
Vull saludar a la afició que cada dia sou més!
Ah!no patiu pel fred la directiva te la solució, bufandes...que guapet!
FORÇA CAMPREDÓ a pel seguent partit!
jugador22

Anònim ha dit...

una mica d'eufòria està bé, pro penseu que a Campredó es passa d'un extrem a l'altre en no res, i els jugadors són els primers i més quan alguna "figura" no juge
Visca Campredó

Anònim ha dit...

Demà partidàs al Municipal, "Canó" fes un hactrick, i deixa amb un pam de nas als que se'ls hi han pujat els fums per intocables.