Amistós contra l'Horta de Sant Joan

Aquest dijous dia 11 a les 20:15 es disputarà al camp la Forja de Campredó un "partidet" (d'entrenament en principi) contra els nostres amics de l'Horta de Sant Joan.
Esperem que pugui venir algú i després anirem a la reunió sobre el desdoblament de la N-340.
NI PARLAR-NE ENTRE FONT DE QUINTO I CAMPREDÓ.

10 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Jo vaig jugar 7 anys a la lliga de futbol sala de Campredó, i conec algun membre del club, suposo que per aquests motius em cau simpàtic.

Us desitjo una bona temporada, amb moltes victòries i poques lesions.

Anònim ha dit...

Pot ser un bon partit!
Quin munt de notícies avui!
Jo.

U.E. Campredó ha dit...

Sembla ser que a causa de la pluja no podrem disputar el partidet-entreno d'aquesta tarde contra l'Horta de Sant Joan.
Un altre dia serà.

CresceNet ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

U.E. Campredó ha dit...

Avui he trucat a la Federació de Tortosa per informar-me de la decisió que s'havia pres sobre l'expulsió de David el dissabte passat. En un principi ens ho han de comunicar per e-mail, però com que aquest migdia no ens havien comunicat res, no me n'he fiat i els he trucat.
Sorpresa la meva quan m'han dit que té 3 partits de sanció!!!!
No m'ho podia creure. Sort que el nostre estimadíssim àrbitre, el Sr. Lluís Martínez va reconèixer que es va equivocar ensenyant-li la vermella directa, que si no hagués estat el cas el sancionen per tota la temporada.
No sé que fer contra aquestes injustícies arbitrals. Després es queixaran que no els tracten bé, però no es mereixen ni l'aigua que els hi donem per beure.
Força CAMPREDÓ
El Presi

Anònim ha dit...

Com el partit no es fara tots cap a la reunió,avore si es pot aturá los regalos que mos fan.

Anònim ha dit...

Què malparit què és este Lluis, sempre mos la de liar!!
No es podria fer res perquè no ens arbitrés mes o que??
Lo vice

Anònim ha dit...

Bueno, avui és l'hora de la veritat. A vore com va contra el Godall.
Ànims i sort en l'àrbitre.
Lo vice

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots, jugadors i entrenador, pel gran partit que heu fet contra el Godall. 1-2 i la sort que han tingut els de Godal de no marxar en la saca plena, ja que hem fet 3 pals i altres ocasions claríssimes de gol.
Continueu aixi!
UUU. EEE: CAMPREDÓ!!!!
jORDI

Lo Barber ha dit...

ENHORABONA CAMPREDÓ, A VORE SI LA RATXA TAMBÉ DURA ARA A CASA!!!
FORÇA CAMPREDÓ I NO A L'AUTOVIA!!