¡OLE, OLE I OLE!

C.F.GODALL 1 - 2 CAMPREDÓ
Com han canviat les coses en una setmana. Quin gran joc que hem fet contra aquest equip que en principi aspira a tornar a pujar a segona territorial. Ells mateixos ens han dit que tenim un gran equip i que hem estat superiors en tot moment.
Bé, tot i la victòria i els cumpliments que hem rebut no vol dir que no hem patit. Perquè sí que hem patit, i molt. Sobretot al final del partit.
Gran sort la que hem tingut quan al segon minut de joc Edu aprofita un contratac que acaba en la pilota dins la porteria contraria. ¡Enhorabnoa Edu!.
Continuem jugant i creant ocasions de gol, claríssimes, com un gol anul·lat a Dídac per falta prèvia al borde de l'àrea, que acaba en un xut de Raül per dalt del travesser, un pal fet per Jaume quan enlloc de deixar continuar la jugada també l'àrbit hagués pogut pitar penal. I moltes altres ocasions més, entre elles varios pals, que no hem sabut aprofitar. És lo que passa quan deixes escapar tantes oportunitats, en una contra del Godall ens empaten el partit. I a tornar a començar i a patir. Sort ha estat que en una jugada de contra nostra, després d'un embolic dintre l'àrea contrària, arriba la pilota fora l'àrea on l'esperava Marc que amb un excel·lent xut en la cama esquerra sorpren al porter contrari en un meravellós gol que ens col·locava altra vegada amb ventatja al marcador.
Així hem acavat la primera meitat, i així s'ha acabat el partit. Una ventatja mínima que ha tingut que ser superior, ja que l'últim quart d'hora hem jugat amb dos jugadors més per l'expulsió de dos defenses del C.F.Godall. Tot i això hem patit a la recta final del partit. En la que hem tingut vàries ocasions més on hem tingut que eixamplar el marcador. Tant Didac, com Joel, com Martí , con Jaume, ... van tenir les seves claríssimes opcions d'ampliar el marcador i els que estem fora hem patit molt a les contres del Godall.
Bé finalment tot va acabar bé. Esperem que la setmana que ve al camp "La Forja" continue la ratxa, perquè això de guanyar dos partits seguits fora de casa, estrany per nosaltres...
Volia destacar la bona feina feta sobretot pel mig del camp, Raül i Santi, que han desplegat un joc fantàstic oferint-se continuament als seus companys per fer més fàcil la sortida de pilota, a Marc, que no para de treballar en benefici dels seus companys, també al lliure Sergi, que ha estat en tot moment vigilant als davanters rivals i manant la resta de defensa que també ha estat en tot moment alerta. I finalment la davantera, felicitar sobretot a Edu, que torna a marcar i donar ànims a Jaume, Didac i Martí que ja arribaran els gols.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Mol ben jugat!! estos de godall sen aguesen pogut ana en 5 o 6! La defensa mol be Miguel, Sergi, Roger, Albert i Ramón, au estat a tope. Mol be també Santi i Raul!! avere si contra l'aldeana seguim guanyant.

Un aficionat

Anònim ha dit...

Marc segueix així, OLE!!

Anònim ha dit...

Molt be a tots! Enhorabona, continueu així i penseu que si guanyeu a L'Aldea, seran dos partits seguint guanyat i lo presi s'haurà de rascar la butxaca!!jeje

Ànims per a proper dissabte a casa. Tornaré a escriure 1 post abans del partit pq les 2 vegades ku he fet, heu guanyat!

Lo vice

Anònim ha dit...

15/10/07 Masdenverge 9 - Aldeana 9 - Campredó 6 - ...
22/10/07 Masdenverge 9 - Campredó 9 - Aldeana 9 - ...

... Al Masdenverge ja l'agafarem a la segona volta, no hi ha presa!!!!!

Visca l'U.E. Campredó!!!!!

Anònim ha dit...

Sergi casi no et vaig sentir....
Visca el Campredo.

Anònim ha dit...

Només voldria felicitar a Oscar ja que no va jugar ni un minut, però ell sempre està amb l'equip i pel bé de l'equip.

Ànims amic.

U.E. Campredó ha dit...

Vice, no et preocupis que aquest divendre hi ha rostida però la paguem entre l'entrenador Ximo i jo. Si et vols apuntar el convidem.
Jejeje
Lo presi

U.E. Campredó ha dit...

M'agradaria que quan escrivissiu un missatge us identifiquessiu, perquè de vegades s'escriuen alguns comentaris que si saps qui els escriu poden tenir relació en alguna altra cosa.
Gràcies, el Presi

Anònim ha dit...

Presi, a què m'invites?? Kem fas mes temo kuna pedregda!!ejejeje

Lo vice

Pensa ke ala metro no podem ana ke al dema hi ha partit!Gaaaaaaat. jejejeje
Mos veem dema a l'entreno i xarrem

Anònim ha dit...

BON DIA, JA COMEMSEM EN LOS SOPARETS I ROSTIDETES I ENCARA NO HEM GUAÑAT UN PARTIT A CASA, LES BALDANADES HAURIEN DE SER POPULARS PERKE FA MES FORÇA L'AFICIO KE ELS JUGADORS. UNA ALTRA COSA LES ROSTIDETES S'ACABEN A LA METRO I DESPRES AKI NO CORRE NI DEU, LO VICE VEN NUMEROS MES CARS DEL KE TOKEM, LO DELEGAT DE CAMP LO MARCA TORT I EL SR. PRESIDENT I TESORERA VAN PERDUTS PER LA BARRA DE LA CANTINA. 2 EXSOCIS I AMICS DEL PRESIDENT I DE LA MATEIXA KINTA. ANIMS CAMPREDO I JUNTA DIRECTIVA.

U.E. Campredó ha dit...

Tranquils exsocis capitalistes, que aquest dissabte contra l'aldeana farem un "JOGO BONITO" i ens ficarem segons a la classificació. I si voleu vindre a les rostidetes ja sabeu que només m'ho heu de dir.
Lo presi.

Anònim ha dit...

Ec presi, lo dissabte mos haurem d'endur la camara de fer fotos x donar constancia de la nostra expedicio a Saragossa a buscar la loteria del club!!!
Nomes penjarem les fotos de la compra, les dels fitxatges ke farem seran privades!jejejeje

Fins divendres

Anònim ha dit...

penjeu mes fotos i menos paraules!!

Anònim ha dit...

el melenas!

Anònim ha dit...

OE OE OE
com mola
LA UE!!!
Proximament, fotos i comentaris sobre l'excursio de la cupula directiva en busca de loteria
a Saragossa!!

Molt be nois, continueu aixi!
Aixo si kes futbol samba, ja no cal mira al Barça!!!

Anònim ha dit...

campredo apesta!!!!

Anònim ha dit...

anticampredonecs fora campredo lo millor