Expedició a Saragossa en busca del "gordo" de Nadal




El dissabte passat, el Vice i el Presi van anar a Saragossa a buscar el número de loteria que ens farà a tots milionaris.



El número en qüestió és el 1934, any que es va iniciar el futbol a Campredó, i esperem que reparteixi sort per tothom (que en compri).




Van haver de marxar a les 7 del matí perquè per la tarde teniem partit a "La Forja", que com ja sabeu vam guanyar per 4-0 contra l'Aldeana.




El viatge va ser dur però per sort vam poder parar a Casp per agafar forces. En la panxa plena vam continuar fins Saragossa on després de donar unes quantes voltes, vam aparcar al parking del "Mercadona" (que estava al costat de l'administració de loteria). I així vam acabar la nostra missió. Ja només quedava tornar. I així ho vam fer perquè el partit de la tarde sense el nostre recolzament no és el mateix.




Per cert, gairebé fem uns quants fitxatges nous a un restaurant on feien "comidas" com podeu veure a la foto.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem kestos numeros mos duguen sort a tots!!
Lo viatge va ser llarg i la matinada ke mos vam fotre dura, pero va valdre la pena, ara nomes faltara kens toke!!
Lo vice

Anònim ha dit...

L'EXSOCI CAPITALISTA ESTE ES UN CARETO!!!

Anònim ha dit...

EXSOCI. AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA PARDILLOS JA NO HI HAVIA CAP NUMERO MES RARO, VAYA PART DE PERSONATGES QUE VAU ANAR A ZARAGOSA SEGUR QUE VOS VAU PERDRE, A VORE SI ESTE DISABTE SEGUIU EN LA MATEIXA RAXA I PODEM MANTINDRE EL SEGON LLOC DE LA CLASIFICACIÓ I A VORE SI TENIM SORT EN ESTE NUMERO DE LOTERIA I ENS FORREM. VISCA EL CAMPREDO LA JUNTA DIRECTIVA, ELS SOCIS I ELS AFICIONATS. A PER CERT HEM DEIXAVA AL DELEGAT DE CAMP EL SR. JOSE CURTO.

Anònim ha dit...

EXSOCI, si tas parat a llegir el text, sabras que el numero el vam agafar pq es l'any que es va começar a jugar a futbol a Campredo!!

Anònim ha dit...

SENYORS, no se que dir del partit d'avui... nomes us vull felicitar una altra vegada pel gran joc i pel resultat!!!
Continueu aixi. La gent disfruta molt veientvos jugar, ja que sou un EQUIP en majuscules.
SOU LOS MILLORS PASSE LO QUE PASSE!
Anims!!!
Lo vice