Trofeu Martí Laboria. 25 d'agost de 2007



El passat dissabte 25 d'agost és va celebrar el 7è trofeu Martí Laboria al camp La Forja de Campredó. Partit que va servir per a presentar la nova plantilla de la temporada 2007-08 a tots el socis/es i simpatitzants, on es va enfrontar la U. E. Campredó contra C.F. Amposta B.
El resultat final va ser de 3-1 a favor dels locals, en una demostració de força i lluita fins el final dels homes de Ximo Paredes.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

En primer lloc, felicitar a la junta de la U.E. Campredó pel treball desinteressat que estan fent i que està repercutint en els bons partits que està fent l'equip aquesta pretemporada. També ús felicito pel bloc, i com diu Jordi, a vore si vas penjant alguna foto.
I per acabar, jo encara estic amb el dilema si el trofeu és "Martí Laboria" com fiqueu al cartell enuncuador, o "Domingo Labòria", que realment és el nom del pare de Martí i pel qual se li fa l'homenatge. Es que normalment quan es fa un trofeu amb el nom d'algú és "a títol pòstum", o sigue, que ja és mort.
Be, moltes felicitat i visca el Campredó!

U.E. Campredó ha dit...

Ja sabem que els trofeus es fan quan ja son morts, pero a Campredó és va decidir fa 7 anys fer el trofeu "Martí Laboria", perquè ha estat el millor jugador que ha tingut el poble de Campredó, ja que va arribar a competir amb el C.D. Tortosa a 3a divisió

Lo Barber ha dit...

Molt be, tot entés. Jo també ho he canviat al meu blog. Per cert, no vagis traient massa els soparillos que el soci es pot emprenyar si no veu bons resultats als partits. En tot cas, el dia 29 farem la comprovació final a Alcanar.
Records.

U.E. Campredó ha dit...

Els soparillos son l'única recompensa que tenen els jugadors per córrer detràs de la pilota, (quan ho fan bé).
Si els haguessim de pagar en efectiu llavors tindriem que pujar la quota als socis i encara se'ns queixarien més.
Per cert, si vols estàs invitat a la pròxima.