SOM DE TERCERA!!!

Quin partit!!!! C.F.Benifallet 0 - 3 U.E.Campredó.
Gran partit, nova victòria, tres puntets i a TERCERA!!!
Tot i el resultat no ha estat fàcil. El Benifallet ha sortit molt fort i ha jugat les seves cartes, i durant la primera part la sensació ha estat que ningú s'atrevia a estrenar el marcador, ja que s'intentava però feia falta el tram final...
A la segona meitat la tònica del partit semblava que seguia igual, però amb una diferència, tots dos equips s'aproximàven més a la porteria contrària i començàven a ensenyar les dents.
Als quinze minuts de la segona, l'àrbitre també volia destacar en aquest partit, i expulsava a Domi i a un altre jugador del Benifallet. (m'agradaria saber què ficarà a l'acta). Però la decepció ha durat poc, ja que cinc minuts després, un GRAN DIEGO rematava de cap una centrada al segon pal que significava el començament d'un altre partit. A partir d'aquí el control campredonenc ha estat total, exceptuant un parell de jugades locals, però allí estava JORDI per recordar-los que el millor porter de la categoria és ell. Posteriorment, golàs de Ventura, amb una volea des de la dreta de l'àrea rival i ara ja sí que em quedava tranquil, tot i que encara quedaven quinze minuts per disputar. Però el control campredonenc ha predominat, i el Benifallet no ha sabut batre a la defensa visitant. A les acaballes del partit, la puntilla final, gol d'OMAR de falta.
Final del partit i celebració al vestidor, després a Campredó i posteriorment en un soparet.
Enhorabona campions!!! Vull ser ambició i vull que siguéssiu CAMPIONS!!!
Per aconseguir-ho tot passa la setmana vinent a "La Forja" contra el segon classificat, l'Atlas Tortosa. Esperem i necessitem el recolzament de tots els socis i aficionats per acabar de fer història.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fem HISTÒRIA!!!!
Fem CAMPREDÓ!!!!
Fem POBLE!!!!!!!
U. E. C A M P R E D Ó, si senyor!!!
Paco.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Jordi , Albert Estorach, Brahim “lo gran”, Paquito, Fusteret, Brahim “lo menut”,Omar, Moha, Pani, Albert Gálvez, Domi, Jaume, Puig, Ramon, Ventura, Rafel Moreso, Oscar Estorach, Oscar Curto, Karim, Asturiano, Manelet i Diego (jugadors, i disculpeu si me dixo algun) David (entrenador), Manolo ( delegat i entrenador ocasional), Joseret (delegat i hooligan auténtic), Manu (presi), Jordi Trimiño (Vice ) i a la resta de la junta..... GRACIES A TOTS I ENHORABONA PER LA FITA HISTORIA QUE HEU ACONSEGUIT.

Estic orgullos de tots vatros, de lo que heu fet i de com ho heu fet, i dono per suposat que la resta de l,afició pensa de manera molt semblant.

Pase lo que pase a partir d,ara, JA FORMEU PART DE LA HISTORIA , tant d,este club com de lo poble de Campredó.

I us ho heu guanyat, i merescut, per tot lo que heu fet i per la solvencia en que ho heu fet, sobretot en este play - off on tots los partits han estat igualats i no se us ha escapat cap.

Ara estaría de maravella que remateseu la faena quedant campions del play off, i aixi la temporada ja seria perfecta. Tot i que ningú us retraurá que us deixeu anar una mica, també us ho heu guanyat.

GRACIES A TOTS, SOU COLLONUTS

Anònim ha dit...

Sí senyor!
Us ho heu guanyat!
Felicitats a tothom!

Lo vice

Raül Prats Dueso ha dit...

I que millor que rematar la feina quedant primers i donant tots els minuts de joc que queden als menys habituals. S'ho mereixen!!

Un futbol just amb els actors més secundaris, aquells que estan a l'espera de minuts per demostrar les seves credencials.

En la majoria dels casos no se'ls té en conte. Nosaltres hem de ser diferents i hem de creure amb ells.

Minuts de joc per a tothom!!!

nº 2 ha dit...

Gràcies a tots per aquest any que quedarà emmarcat en la memòria de molta gent.
Ha semblat fàcil amb la solvència que hem aconseguit aquest ascens, però estar clar que detràs hi ha un gran sacrifici, un gran esforç, una gran constància i lo més important una grandíssima pinya que no és fàcil quan tots pensem que som unes estrelles.
Disfrutem al màxim d'este moment històric, que de fet ja ho estem celebrant.
També m'agradaria dedicar aquest ascens a totes aquelles persones que durant tots aquests anys han estat al nostre costat i que ens han deixa't pel camí abans d'arribar a la meta.

VISCA EL CAMP-REDÓ
SOM DE TERCERA CATALANA
ADEU QUARTA CATALANA ADEU
PERQUE SOM COLLONUTS!!!!!
I SOM ELS MILLORS!!!!!!!!!!!!!!