Nova victòria a LA FORJA!!!

En aquest cas va ser contra el Remolins Bítem "B". Resultat final: U.E.Campredó 1 - 0 C.D.Remolins Bítem "B".
Tres punts molt importants que ens consoliden com a líders en solitari en 10 punts. Gran partit molt lluitat on es va veure novament el gran control del partit dels campredonencs que no van deixar de lluitar fins al final del matx.
Golàs d'Albert Gàlvez, cinc minuts abans del descans, amb un fort xut de fora l'àrea que entrava per tot l'escaire. GOLÀS!!!
Tot seguit el Remolins Bítem "B" tenia l'ocasió més clara del partit on estavellava la pilota al travesser després d'una mala sortida de Jordi.
A la segona part, novament molta lluita per part de tots dos equips, on el millor dels campredonencs va ser la concentració que va permetre no deixar crear ocasions de perill als visitants. Per contra, una gran jugada de Moha, va provocar un penal que per desfortuni Martí xutava al travesser.
Però el més positiu és que novament acabem amb Jordi imbatut, i només amb un gol en contra en quatre partits.
Enhorabona a tots els jugadors i tècnics per aquesta nova victòria i a continuar lluitant per arribar a l'objectiu final!!
Gràcies també a tots els socis i aficionats que van venir a La Forja a animar-mos.

6 comentaris:

albert ha dit...

Pensava que aquesta setmana ja no teniem crònica.
Penso que cada dia ens estem millorant més, perquè cadascú esta exprimint el màxim les seues qualitats físiques, tècniques i psicològiques que també són importants.
Ja no podem parar aquesta lluita, que cada dia tenim més guanyada.
Sóc optimista, però també prudent després de veure la victòria del Bot.
La conclusió que tinc, es que cada partit és una final com hem vist fins ara, i diumenge no serà una excepció.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Molt bè , chics, molt i molt bè.

Novament un partit molt seriós per part vostra, que demostra que este equip està ben cohesionat, ben treballat, ben mentalitzat..... NO PERDEU RES DE TOT AIXO.... que cada setmana queda menos per asolir l,objectiu històric de muntar de categoria. I ho esteu fent tan i tan bè que ho teniu mes a prop que mai.

No abaixeu la guardia. Heu sumat 3 punts mes i esteu liders en solitari. En canvi, los altres resultats, fan que TOTS LOS EQUIPS TINGUEN OPCIONS.

Lo ideal haguera estat que Flix i Atlas haguessen guanyat los seus partits contra Bot i Benifallet, respectivament. D,esta manera ara tindriem una aventatge de 7 punts respecte al cuart classificat.

En canvi, Flix va perdre a casa contra Bot, i Benifallet va guanyar a casa a l,Atlas. En tot aixó natros tenim 10 punts, Flix 7, Atlas i Benifallet 6, i Remolins i Bot 3.

Los dos últims están a 3 punts de puestos d,ascens, amb lo que TOTS TINEN OPCIONS ENCARA.

Disposem de 4 punts d,aventatge respecte al cuart classificat, com la setmana passada, i sempre hi hauran enfrontaments directes que faran que cada punt que sumem puga tindre encara mes valor.

PERO HEU DE CONTINUAR IGUAL... Aneu de puta mare... pinta molt i molt be... pero no oblideu que heu d,acontinuar com hasta ara... nomes pensant en lo proper partit a camp del Bot, que , segurament, sirá molt complicat.

ENCARA NO S,HA ACONSEGUIT RES, pero.... ja queda menos....

Uns cuants esforços mes, chics.... com hasta ara. Confiem en vatros i estem cada dia mes convençuts que este any mos donareu una alegria de la hostia.

NO AFLUIXEU...... Sou uns putos cracks.

Llàstima de l,expulsió de Brahim lo menut, que, cheic.... ell sap perfectament que se la podia haver estalviat, pero.... ja se sap... en calent, de vegades, a cualsevol se li pot anar lo cap. Lo trobarem a faltar a Bot, peró igualment se que sortireu com sempre i aconseguireu un resultat positiu.

Per cert.... es increible que dos o tres jugadors de lo Remolins B se queixesen dient , textualment, "estos de Campredó volen muntar a base de sabatades i joc dur".... BONS COLLONS..... si precisament debem ser los que menos faltes fem, no mos cal per a recuperar pilotes. En canvi, uns cuants d,ells.... se van unflar de fer faltes i jugar marrano.

En fi.... ja se ho faran.

AMUNT CAMPREDO..... ja queda menos.

Ibra 17 ha dit...

nois animo esta setmana estic comvensut que ho fareu molt bé.
i demano perdo a tot l'equip per el meu comportament que nomes vaig aconseguir que m'axpulsesin.. animoooo

U.E. Campredó ha dit...

Ostia Albert, casi no me deixes ni respirar!!!! jajaja
Ànims nois que això ho tenim a tocar. Este diumenge a Bot no ens regalaran res, i ells aniran a per totes, que com bé diu Dani encara tenen opcions. Però sabeu que natros hem de fer el nostre joc i anar partit a partit i sobretot no hem d'entrar a provocacions que ens puguin donar i simplement si jugueu com ho esteu fent fins ara, per part meva, tant si es guanya com si es perd, sou els millors!!!

Anònim ha dit...

anim ibra aqueta reflexió demostra la gran implicació que tens, segú que els que jugaran també demostraran aquestes ganes. Això se'n diu "SER UN EQUIP" con el que surt cada fin de setmana defensant els colors del poble de campredó. Salut i forç!

Anònim ha dit...

Molts ànims a tots per esteu diumenge.
Us estaré seguint des de la distància.

Lo vice