JD.FLIX 1 - 1 U.E.CAMPREDÓ



Partit molt vibrant el d'aquest diumenge on iniciàvem la lligueta d'ascens en un camp molt complicat, i contra al rival guanyador del grup 19.





El resultat es ficava en contra al primer minut del partit on un xut molt llunyà sorprenia a Jordi transformant d'aquesta manera el primer gol del partit.

Els ànims no han caigut, tot el contrari, els campredonencs han tret l'orgull ferit i s'han volcat a jugar a l'atac, controlant la pilota des del darrera i arribant a la porteria local en nombroses ocasions. Fruit d'aquesta insistència arribava el gol campredonenc a la mitja hora de joc, després que Brahim fos derribat clarament dins l'àrea local, amb el conseqüent penal que era transformat per Martí amb un xut fort a la dreta del porter.

Els campredonencs continuàven fent el seu joc, i els flixencs tampoc afluixàven en cap moment.

I així arribàvem a la segona part, on el resultat ja no es mouria però les ocasions no paràven de produïr-se en totes dos porteries.

Podriem dir que ha estat un molt bon partit de futbol on tots dos equips han jugat i han fet el seu joc, intentant en tot moment guanyar els primers tres punts, però crec que l'empat ha estat força just tot i que per ocasions possiblement hauríem pogut treure un resultat millor.

Enhorabona a tots els jugadors per l'esforç, tant als que han jugat com als que s'han quedat a la banqueta.

Ànims i la setmana que vé més!! Serà dissabte 10 a les 17 hores contra el Benifallet a "La Forja".

3 comentaris:

Dani. Font de Quinto ha dit...

Molt bon resultat, chics, molt bo !!!

Un camp molt dificil, un equip molt dificil, campió de l,altre grup i complicat de guanyar.... hem de donar l,empat per bó, i mes encara si, com diu Manu, tampoc haguesa estat injusta una victoria nostra per joc i ocasions.

I, amb lo mérit d,acomensar perdent al primer minut.

Este bon començament us ha de donar mes anims encara per a afrontar lo proper partit de dissabte contra lo Benifallet, que va guanyar a casa al Bot.

No dubtem de que ho donareu absolutament tot al camp cada partit com si fos l,últim. Animo a tots los campredonencs que puguen a que vinguen a La Forja a animar en este equip que tan i tan bé ho está fent.

Entre tots podem liarla ben grosa.

ANIMSSSSSSSSSSSSSSS

Anònim ha dit...

Voldria saludar a Diego que pujant a jugar va sofri un accident amb tres jugadors més, i que afortunadament nommés podem lamentar dany materials. FELICITAR-VOS pel punt aconseguit perquè en moments d'adversitat és quan demostreu el gran grup que forma l'equip i l'esforç que fa. Molta sort "cracs"!!

Anònim ha dit...

molt bon partit bien tots ila semana que ve mes n 3