C.D.Roquetenc 0 - 0 U.E.Campredó

Empat molt important contra el segon classificat en esta lligueta que ens permet continuar líders de grup i només a un punt d'acabar en primera posició en aquesta primera fase de lliga a falta de tres partits.

Partit molt igualat tot i que per ocasions crec que els campredonencs han estat superiors. A la primera meitat Jaume, fins a tres ocasions ha tingut per moure el marcador, però l'encert del porter local ho ha evitat. Ha estat un partit força igualat, amb molt bon joc per part de tots dos conjunts, que han demostrat una vegada més que es mereixen estar en la posició que es troben. La llàstima ha estat a les acaballes del partit quan l'àrbitre ha volgut agafar protagonisme quan Martí es plantava sol davant el porter local i no ha estat prou valent per xiular la falta i el corresponent penal a favor dels campredonencs.

Però ja se sap que de vegades es juga contra dotze.

En definitiva podem estar orgullosos novament d'un equip que lluita fins al final dels noranta minuts, i novament amb molt bon comportament al camp (en aquest cas de tots dos conjunts).

Ànims nois, no abaixeu la guàrdia i tindrem el premi que us mereixeu!!!

VISCA U.E.CAMPREDÓ

4 comentaris:

num.5 ha dit...

Nois que ja estem classificats,anims que pareix que no mos aguessem classificat pel play-off.Va ser un gran resultat mos mereixiem guanyar llastima que no vam tindre sort en entra la pilota dins la porteria anim i fins dilluns.

Dani Font de Quinto ha dit...

Vaiga... per lo que diu Paquito suposo que mes d,un feia mala cara, tot i ser un bon resultat a un camp complicat, i suposo, perque no hi vaig poder anar, que era rabia per no haver guanyat un partit que segurament havieu merescut guanyar.

Es normal, i també es bo.... perque es indicatiu de les ganes de guanyar que té l,equip.

Ja mes en fred estic convençut que tots vatros valoreu molt lo gran paper que esteu fent i lo que heu aconseguit, inclos este 0 a 0 a Roquetes.

Ara chics, doneumos una bona alegria este proper dissabte contra Jesús i María B aconseguint matemáticament ser campions de la lligueta.

Si, si, ja se que aixo no serveix per a muntar de categoria, que lo gros vindrà després, pero... i lo bé que senta ser lo primer en una lligueta?

Molts d,ànims. Lo que dissabte no va entrar.... ja entrará un altre dia.

Anònim ha dit...

VOLEM AIGUA CALENTA A LES DUTXES.

Anònim ha dit...

I LA VOLEM JA, NO A L'ESTIU QUE AIXÒ ÉS TERCER MUNDISTA.