C.D.Alcanar 1 - 1 U.E.Campredó

Empat molt important el que vam aconseguir a un camp molt difícil, contra un equip que en tot moment va estar molt ben col·locat cal camp, i que va lluitar molt durant tot el partit i també va tindre les seves opcions per guanyar el matx.

Les coses es van ficar de cara molt aviat, quan al minut 2, Omar aconseguia el gol campredonenc, amb un xut creuat després d'una gran contra, i això pa comportar un domini campredonenc durant gairebé mitja hora. Després els canareus es van tornar a ficar al partit i va començar un partit molt disputat, on tots dos equips tenien les seves opcions i amb una gran lluita al migcamp. En una bona jugada els locals aconseguien empatar el partit quan quedava poc més de cinc minuts per acabar la primera meitat.

A la segona tot anava igual, molta lluita per part de tots dos equips i també tots dos equips van tenir les seves opcions. Els campredonencs la van tenir a l'inici quan Martí, després d'una contra amb una gran carrera es plantava davant el porter però el seu xut sortia desviat per poc. Per altra banda els locals també disposaven de les seves oportunitats, però un gran Jordi aconseguia desviar el xut del davanter canareu. A les acaballes del partit, Diego també va tenir la seva oportunitat, però en aquest cas no va estar encertat.

En definitiva un partit molt lluitat que a mi em va agradar molt i ens va donar un punt d'or que ens deixa en primera posició a la classificació abans de la parada nadalenca.

Em sembla que ens podem sentir tots orgullosos d'aquest gran equip que s'esforça setmana rera setmana per intentar arribar al dissabte en les millors condicions possibles. Així hem arribat líders d'hivern, i esperem que durant l'any nou la cosa continue igual.

Ànims a tots que esteu treballant molt bé.

Pel que fa als petits, els benjamins guanyaven 8-0 contra el Tortosa, i els prebenjamins tornàven a perdre.

Només em queda desitjar-vos a tots un Bon Nadal i millor any 2012!!!!