Continuem sumant!!!

Sembla que estem en ratxa!!

U.E.Campredó 3 - 0 C.F.Alcanar "B".

Bon resultat gràcies a un gran partit dels campredonencs on han estat en tot moment concentrats al 100 x 100 i no han donat opciona a un Alcanar que ha estat molt ordenat durant tot el partit però que la pressió i el bon posicionament al camp dels locals no els hi permitien crear cap ocasió clara de gol.

Una defensa molt ordenada, una migcamp molt lluitador i una davantera ràpida i eficaç han permés sumar tres punts més al Campredó que una setmana més continuarà líder del grup.

Els gols han estat obra de Brahim, d'una jugada assajada de córner, i Martí en dos ocasions, un a les acaballes de la primera part, després d'una contra ràpida on es plantava sol davant el porter i feia el segon per al compte campredonenc amb un toc suau a l'esquerra de la porteria rival, i el tercer i defeinitiu als inicis de la segona meitat on deixava als canareus sense opcions de sortir en algo positiu de "La Forja".

També és d'agraïr el major nombre d'aficionats que han vingut a donar suport a l'equip campredonenc.

Gran partit en definitiva que ens premetrà afrontar el proper encontre amb molta confiança, serà el proper dissabte 15 d'octubre a les 17:45 hores.




Per altra banda, dissabte al matí van debutar a La Forja els petit, els equips de PreBenjamins i Benjamins, on van jugar contra el Delta Escola. El resultat és el de menys, van perdre tots dos equips, però els xiquets estaven molt contents que és l'important, ja que també van estrenar les noves equipacions, patrocinades per Colomé Mulet, Ebregra, i Mulet&Hidalgo. La competició oficial començarà a finals de més i esperem jugar algun partit amistós més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats nois, esteu fent un fútbol molt bo, no pareu d'entrenar, avui he vist un bon partit, és nota que disfruteu.

Entreneu bé esta setmana que el rival que ve, el Bitem tampoc ha perdut i juntament amb el Roquetenc i l'Atlas pareixen els equips en més bona forma.

Voldria felicitat al JUNTA DIRECTIVA que amb el seu Preseident al capdevant, MANEL, han aconseguit un cos tècnic molt bo i una plantilla molt equilibrada. Han tornat jugadors i això vol dir que ha CAMPREDÓ els tracteu molt bé, felicitats.

També ús tinc de donar la enhorabona per aconseguir fer dos equipets de fúbol de menuts, la cara de felicitat dels menunt amb l'equipació nova i la d'els seus pares no té preu.

Joel ha dit...

Enhorabona companys! Seguiu aixi, felicitats!

Dani . Font de Quinto ha dit...

Aixó pinta molt be

No només se fan molts de gols (10 en 3 partits), sino que, a mes, moltes ocasions i, lo millor, 1 sol gol encaixat i, a mes a mes, mos fan molt poques ocasions.

I per postres la mentalitat, les ganes, la forma física.... aixó pinta molt be.

Lo partit contra l,alcanar era una mena de prova de foc, tenint en comte que estos venien de categoria superior. Prova superada en nota.

La setmana vinent una prova mes grosa a Bítem. Anims, confiança, paset a paset..... i tot pot arribar.