U.E.CAMPREDO 0 - 3 U.D.GINESTAR

SENSE COMENTARIS, NO SIGUI COSA QUE ALGÚ LI SÀPIGUE MAL QUE ES DIGUE COM ES VA JUGAR.

Això sí, per la nit vam anar a sopar per celebrar els Nadals i ens ho vam passar de p... mare.

3 comentaris:

Omar ha dit...

Un partit per olvidar lo fin de semana anem al camp de la torre avore si allí podem demostrar que sabem jugar millor que conrta el ginestar!
I per lo del sopar, va estar molt be i sort d'estos ratets en la gen del club/amics que teu passes de pm!

Anònim ha dit...

Vam pedre contra un molt bon equip que està en alça, si mirem les últimes sis jornades, és el millor de la classificació, nosaltres en un partit menys els últims.

Bueno companys ara més que mai tenim d'animar-mos i no pedre les ganes, tant els jugadors com els cos tècnic, ARA MÉS QUE MAI TENIM DE DEMOSTRAR QUE SOM UN EQUIP DE BONS COMPANYS I ANAR PARTIT A PARTIT I DISFRUTAR AL MÀXIM I GUANYAR, QUE PODEM GUANYAR A TOTHOM.

OOOOOOOOOOOOSTIA QUE BÉ, QUINA ALEGIRA AHIR SABEU QUI VA TORNAR A ENTRENAR EN TOTS NATROS, UN XAVAL DE LA RÀPITA, SI SI JUAN PERE, M'ALEGRO MOLT PER ELL, I AL PARTIDET QUE VAM FER VA DEMOSTRAR LES GANES QUE EN TENIA DE TORNAR A XUTAR I CORRER, FELICITATS RAPITENC, REFORÇ D'HIVERN.

Bueno el sopar molt bé, gràcies PRESI, gràcies a tots els aficionats i socies que ens van animar en aquell fred.

ELS VESTIDORS TORNEN A ANAR MALAMENT QUIN DESASTRE.

OSCAR CURTO 7.

Anònim ha dit...

Eic.... aixo semblen les historietes aquelles dels tebeos antics en los personatges de "Don Optimo" i "Don Pésimo", optimo veu lo costat bo de tot , i pésimo tot lo contrari. Oscar es don optimo i lo presi fa de don pesimo, jajajaaja