QUAN ÉS QUE NO, ÉS QUE NO !!!

I és que quan la pilota no entra, no entra. C.E.ARNES 0 - 0 U.E.CAMPREDÓ.
Perquè per ocasions de gol no sirà. Haguéssim pogut fer un mínim de 5 gols, quan en altres partits marquem sense tenir opcions, tot el contrari ens ha passat en aquest.
Des d'aquí l'enhorabona a tots els jugadors per l'actitut de lluita i entrega durant tot el partit, encara que fallem, l'important és intentar-ho i en un bon ambient, com vosaltres ja sabeu, perquè si estem tots units la força que fem és més gran.
Tampoc hem de desmerèixer al rival, l'Arnes, C.E., ja que també va tenir les seves opcions d'inagurar el marcador, però una vegada el pal i l'altra Jordi ho van evitar.
Ara toca descansar, rondar i passar-s'ho bé, que a la volta de pasqua ens visita l'Ulldecona, C.F., i ja sirà el tram final de la lliga on els 8 primers de la clsssificació estem en molt pocs punts de diferència i encara pot passar qualsevols cosa.
BONA PASQUA I "OCO" LA MONA

5 comentaris:

Un coixo.. ha dit...

Un puntet sumat que en les "tropessades" dels altres equips ens ha anat molt be.
Ara a intentar i seguir suman fins a final de temporada.
I en anims de revancha contra l'Ulldecona que ens va deixar fora de la final del Torenig de Primavera.

U.E. Campredo.

Anònim ha dit...

me penso que después de deixar el fútbol em dedicare a l'atletisme,el salt d'alçada se me dona bastant be

Anònim ha dit...

Be Marcos bé!

Anònim ha dit...

anim equip ja tornem asta a la lluita per muntar esta semana ens anat tot redo els de dalt san deixat punts i aixo ens a permet escalar posicions fins a la cuarta a tant sols 3 punts del flix.en cuant al partit ens fa falta una mica de punteria per que ocasions vam tindre i les vam desaprofitar avore si tenim mes sort el proxim partit anims xavals que u podeu fer u.e campredo.anim mister segueix aixi

Anònim ha dit...

hola equip.desde aqui me vull disculpar pel meu comportament al terreny de joc este dissabte pasat contra l'ulldecona.perdoneume no estic pasant per un bon moment.també disculparme al mister pels nervis i els crits,no tendria que aver-ho fet,edu disculpam.espero que si vaig convocat este diumenge contra el benissanet intentare fer-ho millor.gracies i perdoneu.Marcos.