EN CINC MINUTS EN TENEN PROU!



Perquè cinc minuts d'incertesa campredonenca és el temps que va aprofitar el Jesús Catalonia per fer dos gols a les acaballes de la primera part que finalment els va donar la victòria.

Durant la primera meitat tots dos equips van estar força igualats al terrenys de joc, sense gaires ocasions clares tret de un contraatac de Cristian que es queda sol davant el porter, però finalment la seva rematada és aturada per aquest i per part del Jesús Catalonia els dos gols que ens fan en els cinc últims minuts de la primera meitat.

A la segona part va haver-hi un inici força igualat però poc a poc els jesusencs es van apoderar del control de la pilota creant així vàries ocasions de gol que Jordi podia evitar. Només en els últims deu minuts del partit els campredonencs van assatjar la porteria locali ja en el temps de descompte una centrada per la dreta era controlada per Albert dins l'àrea que xuta creuat i l'oportunista de Jaume toca la pilota establint el definitiu 2-1.


Esperem que la setmana vinent, dissabte 24 de gener a les 17 hores, poguem desmostrar que només ha estat una ensopegada i puguem guanyar el partit que ens enfrontarà a l'Aldeana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aqui no comenta ningu eh!!
Pues ja comento io xD xk estic a clase i maburrixo molt jajajaja

Pues no re, avui entreno que ja toca aixi que quan arribe de bcn a fer la bossa i a corre un ratet que manira de perles, no? xD

I dema sa de guanyar aixi que el divendres que ve farem una rustideta, no president? jajajaja



Au records i asta la nit!
Joelet.