NO SÉ QUE DIR


Si la derrota dimecres passat a casa de l'alcanar va ser extranya i dolorosa, la d'aquest cap de setmana que hem jugat a Tivenys no sé que dir.

Resultat final: U.E.Tivenys 1 - 0 U.E.Campredó.



Sempre derrota per la mínima, i aquest cop després d'estar lluitant durant 90 minuts amb empat al marcador i que en el temps de descompte, després d'un petit embolic de defenses campredonencs i davanters tivenxans, un xut donés la victória al conjunt local.

Partit molt igualat en les dos parts on no hi va haver gaires ocasions per part de cap equip. Les més clares varen ser a la primera meitat un xut al travesser del conjunt local i per part dels campredonencs una centrada d'Oscar des de la banda esquerra que Martí no podria rematar per molt poc. Durant la segona meitat,al principi va haver-hi una mica més de domini per part del Tivenys, però sense cap ocasió clara de batre al porter Jordi, però els últims vint minuts de l'encontre tornà a ser igualat i tenint per part dels campredonencs dos ocasions clares de Ibrahima i de Martí. Però l'infortuni va arribar quan ja al temps de descompte, després d'un petit embolic, el Tivenys aconseguia el gol que els donaria la victòria i els tres punts.


Tot i perdre demanaria als jugadors que sobretot no perdin la confiança, ja que el partit va estar molt obert i penso que els resultats arribaran.



El que estic segur és que dissabte vinent, 18 d'octubre, ho tornarem a intentar a "La Forja" contra el filial del Jesús Catalonia situat a la part alta de la classificació.


12 comentaris:

Anònim ha dit...

A este equip li falta gol. No es per desprecia els delanters que hi ha actualment, però es nota molt la abscència de Climent i sobretot de Didac.

També es veritat que no tota la responsabilitat del gol a de recaure en el delanters, sinó que els mitjos haurien de aportar més arribada, ja que hi ha partits que es decideixen amb arribades de segona linia.

Seguiu treballan i segur que els gols arribaran, de una forma o altra.

Anònim ha dit...

Algú coneix un equip que canvii d,entrenador en 5 o 6 baixes y 5 o 6 jugadors nous que s,aclimati de bones a primeres? Jo no.

Es cert que s,está jugant per sota les possibilitats.

Es cert que no hi ha massa gol de moment.

Pero també es cert que l,equip ha perdut tres partits per la minima sense jugar gens be, o jugant be estones, que els jugadors saben jugar mes a futbol que lo que estan fent hasta ara, que en tots los canvis estan en ple periode d,aclimatació, i que, en cuant vinguen dues victories seguides, voreu com canvia tot.

Jo no he vist cap dels tres equips que mos han guanyat, que realment tinguen mes calitat que natros.

Pero aixo no val si no juguem millor, si no fem mes ocasions i si no les aprofitem.

Pero, damunt de tot, CONFIANÇA

Anònim ha dit...

A vore presi, que es aixó de NO SE QUE DIR?

Siguem clars, s,han perdut tres partits, si, pero per la mínima.

Siguem encara mes clars, no s,está jugant gens bé. Si els jugadors no en sabessin mes de jugar, podriem dir, hostia, pobrets, no en saben un cap de faba.

Pero resulta que en saben mes de lo que estan donant al terreny de joc hasta ara, que nomes son petites estones de bon joc.

Es una cuestió de confiança, pero no de confiança de dir "va, confiem , que els resultats arribaran",no, perque lo proper partit, si s,encaixa un gol pot sortir la temor a perdre de nou.

Es una cuestió de sortir partit a partit pensant, collons, guanyarem, concentrem-nos, posemli totes les ganes del mon i la qualitat que tenim fara la resta. Confiem DE VERITAT I SENSE TEMORS de que podem guanyar, i voreu com surt tot millor.

Perque jo penso... si s,está jugant malament, se creen poques ocasions i, per tant, se marquen pocs gols, i los contraris resulta que juguen poc menos que igual i mos guanyen PER LA MINIMA, que pot passar si l,equip juga COM REALMENT PER LA QUALITAT DELS JUGADORS POT ARRIBAR A FER?

Pos que arribaran les victories.

Es questio de confiança sense temors i concentracio. I , nois, ho podeu fer. Nomes ho heu de creure, perque de veritat que es aixi.

Anònim ha dit...

Estic TOTALMENT d'acord en lo que diu i pensa Dani!
Tot es qüestió de CONFIANÇA i una part, com també ha dit un dels anònims, d'ACLIMATACIÓ!!
Quan estos 2 factors s'unixquen, que es vagin preparant els rivals, perquè els que he vist fins ara, no són de cap manera superiors a natros, aixi que ÀNIMS I CORATGE ja que teniu la capacitat i qualitat suficient per fre-ho molt millor del que ho esteu fent!

Visca la UE

Lo vice

U.E. Campredó ha dit...

Dani, el títol de "no sé que dir", és a causa de la cara que se'm va quedar després de que ens marquessin el gol. Ja que després de patir durant noranta minuts no ens mereixiem perdre al temps de descompte. Ja sé que no juguem al nivell que ho hauriem de fer, i que les ocasions que tenim encara no hem sabut aprofitar-les, però estic convençut, com la majoria de vosaltres, que els resultats arribaran.

Anònim ha dit...

quants en sirem aquest dissabte???
Jordi i Manel suposo que sí, Joel, Ramon, Pani i Miguel si no passa res tambè, Oscar, Cristian, Jon, Radu, Martí, Ibrahima i em sembla que també estarà Heder. Crec que som una plantilla molt justa no????
Però estic segur que tots faran el possible per treure el partit endavant.
Si no recordo malament estan de baixa: Albert, Manolo, Edu, Marcos, Raül, Brahim, i Francesc és dubte ja que l'últim dia tenia molèsties al genoll. També per motius de feina faran falta Jaume i Marc.
No sé si m'he deixat a algú, però com podeu comprovar hi ha moltes baixes per exigir tant.

Anònim ha dit...

tranquils qeu igual guanyarem!!!

Anònim ha dit...

Presi mepenso que falten les rustides.Tambe penso que no ya masa ilusio,teu tindries que planteixa que falla oo qui falla.

Anònim ha dit...

Presi me pots dir qui falta de la plantilla de l'any passat? Didac i Climent van dir que seguien no? Disme qui falta.

Anims que al final guanyarem!

U.E. Campredó ha dit...

Les baixes que hem tingut aquest any son Didac, Sergi, David, Santi, i Jaume i Marc que tenen fitxa per aquesta temporada però depenen de la feina.
El que pateix de rostides l'informo que aquest divendres en farem una per vore si millorem els ànims, que per altra banda crec que encara en tenim i també crec que d'il·lusió en tenim força.

Anònim ha dit...

tambe fan falta jordi aguilar i roger...
Edu te fixa pero encara no ha pogut disputar cap partit per culpa duna lesió i Marcos em penso q nomes a pogut jugar un partit, també per lesió...

Anònim ha dit...

no patixo no mes comento referen a la temporada pasada penso que estaba tot mollor. un socio..