ACABEM L'ANY AMB DERROTA

Dissabte hem jugat l'últim partit de l'any al camp "La Unió" de l'Aldea. El resultat final: Aldeana 3 - 2 Campredó.
Derrota al temps afegit que ens ha fet mal.
Hem començat el partit com sempre, intentant posar-mos per davant del marcador, però no va ser així, ja que als cinc minuts l'Aldeana s'avançava al marcador després que un xut fos desviat per Oscar i descolocant al porter Manolo que no va poder fer res. Mala sort la que hem tingut en el primer gol i més mala sort en el segon, ja que en una contra de l'Aldeana van xocar Manolo i Albert deixant la pilota solta per a que el davanter aldeà només la tingués que empényer al fons de la xarxa.
Tot i això abans del segons gol aldeà hem empatat el partit a la treta d'un córner que Ramon toca amb el cap i Didac remata de dins l'àrea petita també amb el cap.
Tot això amb mitja hora de joc, i gràcies a una rematada excel·lent de Joel tornavem a aconseguir empatar el partit.
Durant la segona part el joc estava molt obert, amb ocasions clares tant per als locals com per al Campredó. Però la mala sort va venir quan a la treta d'un córner al temps afegit ens han fet el tercer i definitiu gol i ens n'hem anat a casa amb l'última derrota de l'any.
Estic segur que ens sobreposarem a aquestes derrotes i a l'any nou tornarem a lluitar com sempre per aconseguir la plaça per a la lligueta d'ascens.
Desitjar des d'aquí uns Bons Nadals i Feliç Any Nou tant a aficionats i socis com als mateixos jugadors i Junta.