Sumem un punt més!!!

Tarda molt extranya tant metereològicament com de joc a La Forja.
U.E.Campredó 0 - 0 J.E.Flix.
Partit molt disputat on curiosament és l'únic equip que de moment ens ha privat de la victòria en aquesta lligueta d'ascens.
Diria que el partit ha estat dominat pels campredonencs en tot moment, exceptuant alguna jugada aïllada ha estat l'equip local el que ha portat l'iniciativa en el partit, els que han tingut més ocasions, i els que s'han deixat la pell al camp.
Per desgràcia, avui no era el nostre dia, ja que d'ocasions n'hem tingut moltes, però desafortunadament la pilota no ha volgut entrar. L'ocasió més clara ha estat a les acaballes de la primera part quan Pakito fallava la pena màxima. Però abans i després les ocasions campredonenques han estat un continu.
Hem de tenir en compte que al davant també teníem un equip molt ben posicionat i amb molt bons jugadors. Però s'ha de reconèixer que avui no era el nostre dia, podriem dir que hem estat com el temps, molt extrany.
Per altra banda els pre-benjamins han perdut 5-1, i els benjamins han guanyat al Remolins Bítem per 7-0, amb 5 gols de Pau.
La setmana vinent ens desplacem a Benifallet, serà el proper diumenge 22 a les 17 hores.

7 comentaris:

numero 5 ha dit...

u sento companys per lo fallo del penal,a sigut una llastima per lo que em corregut i lluitat

Anònim ha dit...

No passa res Paquito, estàs perdonat perquè ha fet falta molt poquet. Jo avui no he tingut el dia, no per ganes, suposo que el temps com diu Manel a fet que no estés a l'altura.
Però bueno mirant la part positiva un altre cop la porteria a 0 que penso que ès molt important per anar suman punts. Avui la pilota no ha volgut entrar, a veure si la sort ens acompanya una mica més contra el Benifallet.
Continuem en aquesta mentalitat guanyadora i units com fins ara, que ja queda menys per arribar a la meta.

Nº 17 ha dit...

A pquito no hi ha res que perdonali. lo pinal asegut una de moltes ocasions que em tingut per marcar el gol i no ha volgut entrar. aixi que paquito no demanes perdo que aqui no hi ha culpables tots som un equip, tal si guanyem com perdem.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Sumar sempre es positiu. Més encara en la igualtat que hi ha en tots estos partits de la fase d,ascens, i en lo coixí de punts que hem agarrat respecte al cuart clasificat.

La victoria de l,Atlas 0 1 a Remolins, fa encara mes bó este punt. Ara, com a molt, si Benifallet guanya esta tarde a Bot, tindriem lo cuart a 5 punts, pero si empatés o perdés, parlariem de 7 o 8. Ho acontinuem tenint super bé i falta un partit menos.


L,únic dolent del partit es que, com bé dieu tots, la pilota no ha volgut entrar, sobretot a la primera part, que s,han fet 2 o 3 ocasions molt clares, més lo penal. Ara bé... en defensa i control del partit... com tota la temporada. ESPECTACULAR.

Ja no es que casi no mos facen gols, ni que portem practicament 6 partits sense encaixar-ne cap ( l,unic al primer minut a Flix, o sigue, casi 6 partits a 0 ), es que MOS GENEREN MOLT POQUES OCASIONS. Mos han fet dos ocasions clares, pero aillades. Pero, cony, mo les han de fer, tinen cualitat també.

Vem controlar molt be lo partit, recuperant moltes pilotes en la presió, i, tret de la primera fase de la segona part, que també perdiem pronte la pilota, trobo que l,equip va jugar molt bé i molt seriós. Heu aconseguit que la sensació de que podem perdre haigue practicament desaparegut. Controleu los partits de tal manera que disminuiu hasta el mínim, la posibilitat de perdre. I jo, com a aficionat, per igualats que estiguen los partits, veient-vos jugar aixi, no me pasa pel cap que se puga perdre lo partit. I esta sensació es mèrit VOSTRE.

Ja falta menos. Ja ho tenim mes a prop. Sabem que acontinuareu igual, en ganes, presió, control, mentalitat, bon físic... i la pilota, no patiu, si hasta ara ha entrat, tornarà a entrar.

Ah..... Paquito... Que collons has de demanar perdó? NO PASSA RESSSSSSSSS . Per a fallar un penal s,ha de tirar. Per a fallar una ocasió clara, s,ha d,estar abans al puesto per a tenir-la. I, a mes, com molt bè ha dit Brahim, sou un equip, guanyeu tots i perdeu tots. Lamentat un ratet si vols, que es normal, pero traute-ho pronte del cap. D,aqui una setmana te necesitarem, igual que a tots. Ni los jugadors, ni los aficionats t,hem de perdonar RES, al contrari...agrair-te , com a tots, lo tros de temporada que estas/esteu fent.

Ja queda menos, chics. Acontinueu així que esteu fent historia.

Joel ha dit...

Paquito dolent!! :D

Anònim ha dit...

Paquito ja teu vaig dir la culpa es del pal i no teua jejeje.
Si tu demanes perdò hauriem de demanar-ho tots perquè tots errem. però com diu ibra i tots els demés pensen igual, som un equip i fallem i encertem tots.
Se que estas ratllat perquè es normal però el dilluns a entreno i s'ha acabat jejeje que diumenge toca Benifallet.

Puig

Anònim ha dit...

Ja ho vaig dir el primer partit ke les sensacions havien segut bones i es van repetir no vam guanyar per mala sort vam dominar i crear ocasions quasi no ens van xutar i quan es van kedar en 10 l entrenador va treure un defensa i va ficar un delanter a lataker be mister.
La classificacio sapreta una miketa a Benifallet ems espera una dura batalla company.
Als companys ke juguem menos no ens podem desanimar i entrenar igual o mes i tot
anim ke entre tots aconseguirem pujar mos veem dema

Oscar Curto