PAS DE GEGANT!!!

Nova victòria i pas de gegant per consolidar-mos com a ferms candidats que assolir l'ascens de categoria. F.C. Bot 0 - 1 U.E.Campredó.
Un únic gol, realitzat per Karim, quan quedaven 20 minuts per al final del matx, després d'un gran xut de fora l'àrea de Dani que s'estavellava al travesser, i el refús era rematat de cap per Karim, ens donava els tres puntets per la nova victòria en un camp molt difícil, on va costar molt controlar la pilota i on els rivals no van deixar de presionar ni un moment.
Tot i això, cal dir que els locals van crear poques ocasions de gol, gràcies a una Campredó molt conscienciat on defensaven tots i aconseguien recuperar les pilotes sense que puguéssin crear perill a la porteria de Jordi. Porteria que novament es quedava a zero, i ens fa tenir uns números espectaculars amb 8 gols favorables i només amb 1 en contra, justament en l'únic equip que no hem aconseguit els tres punts.
Val a destacar la gran serietat de tots els jugadors durant els noranta minuts, ja que en un terreny de joc tant complicat de jugar el nostre futbol, ho van intentar i no van abaixar la guàrdia en cap moment.
Arribant a la meitat de la lligueta, anem líders amb 13 punts, seguits de l'Atlas Tortosa amb 9, Flix amb 7, Benifallet i Remolins-Bítem amb 6 i tanca la classificació el Bot amb 3 punts.
Tot i la diferència de punts del primer a l'últim, s'està demostrant setmana rera setmana la igualtat entre tots els equips, demostrable com és que aquest cap de setmana s'ha guanyat tots tres partits només per la mínima.
Això comença a fer molt bona pinta, però encara ens queden cinc partits que lluitarem com mai fins al final. Les coses se'ns fiquen de cara però el pròxim partit a la Forja serà força complicat, ens visita el J.E.Flix, dissabte 14 d'abril a les 17 hores, per això necessitem la força de tots els socis i seguidors de la U.E.Campredó, que vinguin al camp a animar a un equip volcat amb el club amb l'objectiu de fer les coses lo millor possible.
Us esperem!!

6 comentaris:

Nº 17 ha dit...

som som som uns uns uns
cracks cracks cracks.. ho aconseguirm nois

Dani. Font de Quinto ha dit...

Pero quina maravella d,equip, collons !!!!

Un pas, com bé diu Manu, de gegant, que ja mos fa traure 7 punts al cuart classificat, i que mos apropa i molt a l,objectiu somiat.

Per lo que m,han explicat, lo camp no estaba precisament per a poder jugar a futbol com deu mana, pero, aqui vau demostrar ofici i una mostra més d,esta gran tarea defensiva que esteu fent esta temporada, que se traduix en nomes un gol encaixat en 5 partits.

Que us puc dir que no us haigue dit ja....? Acontinueu igual, encara que ja podriem comensar a fer números, pero.... los millors números los fareu si aconseguiu despres de Pascua, guanyar al Flix a Laforja.

Animo a tota la gent a que vingue al camp a animar en este moment históric que lo Club esta vivint i que encara pot ser molt mes históric.

albert ha dit...

Gràcies Dani, disfruto sempre llegint els teus comentaris.
Hem fan sentir orgullós i sumament feliç; i m'agradaria que part de l'afició tingués també aquesta il.lusió i sentiment tan profunt com tens tú que malaugradament no es així (típic comentari que aquesta categoria este any és més fàcil, que l'any vinent si pugem baixarem en picat, etc... però a mi personalment tots aquests comentaris em fan molt més fort, que ningú ho dubti).

Però bueno, lo més important és que continuem en aquesta linea i que disfrutem del moment que estem vivint que poques vegades en la vida promociones un ascens.

Porteus bé aquestes pasques, i si agafeu la mona, no conduiu.... el dissabte 14 tenim que esta tots sans i estalvis. Carpediem!!!!!

Anònim ha dit...

MOlt bon partit i encara millor resultat!

Entre la gran crònica del Presi i el comentari de Dani, és com si hagués estat al partit i no puc dir res que no us hagin dit ja!
Només us vull dir dir que seguiu lluitant fins al final i ens feu disfrutar com fins ara.

Ànims i endavant.
Visca la U.E. Campredó!

Lo vice

Dani. Font de Quinto ha dit...

Lo que jo trobo que pasa en part de l,afició es que, com que l,equip no ha muntat mai, pos normalment no confien en que puga montar, i este any que la cosa va superbé i que tenim moltes posibilitats, pos pensen que "lo nivell es mes baix" o "per a que muntar si després baixaran de cap un altre cop"....

Crec que entra dins lo normal, pero també trobo que haurien de valorar lo que esta fent l,equip esta temporada, que es fantástic, i també ser mes positius la temporada vinent, que, si muntem, evidentment l,objectiu sirá mantindres.

Jo trobo que tampoc hi ha tanta diferencia entre cuarta y tercera catalana, tret de los equips de dalt que lluiten per a muntar a segona ( L,Ametlla, La Senia, L,Ampolla, on juga David i a qui li dessitjo que munten , de tot cor...) i d,equips clasics de la categoria ( Camarles, Pinell de Brai... )

Jo crec que si finalment muntem, potser patirem, si, pero mos mantindrem. Jo valoro com juga l,equip, la mentalitat, la forma fisica.... I, per a qui pensi en negatiu, nomes els hi recordo que jo porto vivint a Campredó desde 2007, i seguint l,equip desde la temporada 2007-2008 i esta temporada es LO TERCER COP que tenim opcions de muntar en 5 anys, aixi que.... algunes coses s,estarán fent bè, tat?

Cadascu que pense com vulgue, pero, pensin com pensin... que vinguen al camp lo proper dissabte 14 a recolzar-vos contra lo Flix, AIXO ES LO MES IMPORTANT.

Anònim ha dit...

Dani els teus comentaris son molt bons etd in maquina jo crec ke pujarem ho aconseguirem ke passara lany ke be ja ho verem ara toca disfrutar del joc dels meus companys ke poden guanyar o pedre pero sempre trballen als partits i als entrenos si pujem lo limit lo marcaran els jugadors de casa anims companys lo dimarts mos trobarem bona mona

Oscar Curto 7