INCREIBLE!!!!

PRATIDÀS al camp d'un rival molt incòmode, que lluita molt i que no deixa ninguna pilota per perduda fins al final dels noranta minuts.



Parlo pel que m'han contat (ja que no vaig poder assistir al partit), i el que m'han dit és que vam lluitar molt, vam córrer molt, i vam jugar millor que mai. En definitiva un partidàs col·lectiu, tant dels titulars, com dels de la banqueta, (tant els que van jugar com els que no), i inclús dels que es van quedar fora de la convocatòria, ja que aquest equip SOM TOTS!!!!





El partit es solucionava amb un gol de Ventura, que substituïnt a Martí que per assumptes personals no va poder assistir, va resoldre el partit amb un gol que val tres punts i ens col·loca líders provisionals.


La setmana vinent intentarem mantenir aquest lideratge a La Forja contra el Remolins Bítem "B", serà dissabte 24 de març a les 19:30 hores.


US ESPEREM!!!

5 comentaris:

nº2 ha dit...

vam tornar a passar una bona prova de foc, en un camp que ningú te collons de guanyar ni tan sols empatar. Alguna cosa tindrem extra per aconseguir aquesta victòria, potser les ganes, la il.lusió, la confiança, no sé, però això de moment pinta bé. Continuem treballant dia dia com estem fen i segur que aquesta constància i sacrifici tindrà recompensa.
També voldria donar les gràcies a l'afició que sempre ens aporta un plus de motivació.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Diria moltes coses bones després d,esta enorrrrrrme i importantísima victoria a camp de l,Atlas, pero resumiré totes en una frase..... SOU INCREIBLEMENT COLLONUTS !!!!!!!!!!!

En los altres resultats obrim una petita bretxa de 4 punts respecte al cuart classificat. Ja tenim un pel més d,un partit de marge. Encara queda molt, encara no hem aconseguit res, pero.... aneu partit a partit i en esta mentalitat, i en esta SERIOSITAT... i estic segur que ACONSEGUIREU L,HISTORIC OBJECTIU.

Ara mos ve lo Remolins B, i aconseguir los 3 punts suposaria traurel,s-hi 7 punts i mig descartarl-lo. No oblideu, a més, que cada cop que sumeu 3... altres equips se dixen punts i sumar 3 sempre es sumar algo més que 3.

Estem en vatros. AMUNTTTTTTTTTTTTTT

Anònim ha dit...

Gran partit contra l'Atlas!
Victòria més que merescuda que que quasi no ens han creat ocasions de perill. Partit controlat i dominat durant els 90'.
Continueu així.
Ànims.

Lo vice.

PD: ens han fet pagar 5€ pq diuen que és això el que fem pagar a Campredó. Pos així serà. Presi hem de fer q el nostre camp sigue un búnker i, si volen vore lo partit, que paguen els 5€!

Dani. Font de Quinto ha dit...

Eiccc Jordi....., Lo Vice.... encara que els hi cobressem 7 euros en comtes de 5, haurien de posar mes diners per a compensar tots estos que se varen colar les primeres visites al nostre camp. Jajajajaja

Bons collons, 5 euros/entrada !!!!!!!

De tota manera una lliçó de numeració no els aniria malament, que 4 es 4 i 5 es 5.

Anònim ha dit...

Nois,,,, ara hem de desfrutar de la victoria i d'aquets moments dolsos,, que es lo mes important.. i a vore si la gent del poble s’anima i ve animarnos el dissabte i a continua suman punts animo noissss.