C.F.Xerta 1 - 3 U.E.Campredó

Gran partit, sobretot la segona part, la dels campredonencs en un camp difícil, on no se'ns dona bé jugar sobre terra, però que a mesura que passaven els minuts ens anavem fent amb el control del partit.

Primera meitat molt disputada, on tot i dominar en joc, no hem aconseguit estrenar el marcador, tot i que teniem tres ocasions claríssimes per avançar-mos, la qual cosa feia veure una mica malament les coses des de la grada, ja que quan es perdona tant...

Però a la represa, només començar, una passada en profunditat de Jaume, feia que Martí estrenés el marcador amb un fort xut després d'entrar dins l'àrea rival. Deu minuts després de control absolut campredonenc, augmentàvem distàncies gràcies a Jaume, al transformar un penal clar que l'àrbitre xiulava sense dubtar. El control campredonenc era total i fruit d'això arrivaba el tercer, obra de Diego, quan després d'avançar-se a la defensa xertolina, driblava el porter i només li quedava empényer la pilota al fons de la xarxa. La tranquilitat que donaven els tres gols, feien que ens relaxéssim una mica i així vam permetre que els locals escurçaven distàncies a quinze minuts del final. Un toc d'atenció per als campredonencs que van tornar a ficar-se les piles i no deixar-se sorprendre pels xertolins fins el xiulet final del partit.

Enhorabona a tots els jugadors, felicitar especialment a Manolo, que ha estat capaç de dirigir l'equip en molta gent al clatell protestant, i donar ànims als lesionats.

Aquesta victòria ens porta a la primera posició de la classificació. Però per això no hem d'abaixar la guàrdia i lluitar fins a l'últim dia.

Pel que fa als petits, els prebenjamins perdien contra el Tortosa, i els benjamins guanyaven a La Forja contra el Mora la Nova.

9 comentaris:

Manu ha dit...

Genial el detall de Martí (que ja porta 11 gols)quan li cedia la pilota a Jaume per a transformar el penal.
Això és un gran companyerisme que porta a tenir un gran equip.

Joel ha dit...

Enhorabona companys!

Oscar ha dit...

Des de Irlanda, felicitar-vos pel Liderat, tant als jugadors com al equip tècnic pel gran treball que esteu fent.

nº 2 ha dit...

25 punts de 33 possibles, equip menys golejat, equip més golejador, equip en més partits guanyats, resultat líders. Això pinta bé.... de moment.
Disfrutem aquestes dos setmanes d'aquest liderat, i desprès Alcanar a tornari, que com ja sabem ens tocarà suar la gota gorda, i ademés que tots voldran guanyar al líder.

Referent al partit des de fora donaveu bona impresió, estar clar que l'actitud com diu David va se un 10. Potser Manolo també té alguna fórmula per activar la motivació. Felicitats a tots!!!

Per part meua també dedicar aquesta victória a l'afició, que tenen que aguantar els personatges d'altres equips.

Dani falta el teu comentari, que ens aporta molt d'ànims.

PUIG ha dit...

Núm.2 paga un sopar jajaja i Oscar porta un barril de Guiness per celebrar-ho jaja.
Ànims i partit a partit ara toca Alcanar que no serà fàcil.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Bones chics...... com se porta aixó de ser liders durant dos setmanes com a mínim.....?

Vau jugar molt be, davant un rival que suplia la seua inferioritat en un exces de ganes i que no ho va posar fàcil. La baixa d,Albert en defensa i la de Moha al centre del camp, no se van ni notar, i aixo diu molt de l,equip en conjunt. No importa qui jugue...qui estigue a la banqueta... qui no puga jugar per lesio o per sanció..... les ganes i la motivació son les mateixes, i si sumem bon estat físic, i bona colocació... la cualitat fa la resta.

Tant jo com la resta d,aficionats que hi erem al camp, vam xalar molt. Tot i les tonteries d,un sector d,aficionats xertolins.... inclosa la pesada esta que va intentar amargar a Manolo escridasant-lo tot lo puto partit...

Manolooooooooo...... un crack.... vas dirigir de fábula i te vas comportar com un profesional, tot i haver de fer de tot (entrenador, delegat, massatgista...) i aguantar lo public mes forofo dien-te xorrades.

I los jugadors.... uns cracks tots. No canvieu esta mentalitat i estes ganes.... que aneu molt be.

Ara toca un partit encara mes important, ja que L,Alcanar es un os dur d,arrosegar, i los equips implicats a la part alta juguen en los tres últims (probablement guanyin tots ells) aixi que.... A PER TRES PUNTS MES...

Que sapigueu que teniu il.lusionada a la aficio.

Oscar ha dit...

Fet Puig, lo tio Albert fica lo tiberi i jo fico la Guiness!

Joel ha dit...

Aviseu!

Anònim ha dit...

Bon partit, gens fàcil, lo Xerta va utilitzar molt bé els seus recursos ara ja se perquè alguns equips de devant han patit tant.Felicitar al nostre company Eder que ara juga al Xerta, bon partit tio.
Molt bé Manolo, però jo ja savia que ho faries bé, per això te vam fitxar,je je je.

Companys ha entrenar molt que lo difícil no és arribar és mantindres.

MOLTES GRÀCIES ALS AFICIONATS QUE ENS VAN ANIMAR SON MOLT IMPORTANTS.

OSCAR CURTO. 7