VICTORIA CONTUNDENT

U.E.Campredó 9 - 0 U.E.Deltebre

Molts gols a favor i sobretot molt important mantenir la porteria a zero.

Partit molt còmode dels campredonencs que es ficava favorable molt aviat quan als cinc minuts Martí inaugurava el marcador. Poc després, novament Martí, que ja porta 10 gols tornava a batre la porteria visitant amb el gol de falta amb un fort xut que entrava per tot l'escaire i un minut abans d'acabar la primera meitat, Jaume establia el 3-0 amb un xut de fora l'àrea. Això posaba les coses molt favorables de cara a la segona meitat per als campredonencs, ja que els visitants no van oposar gaire resistència, i menys a partir de la represa quan al minut 1 tornàvem a fer una altre gol, aquesta vegada de Manelet, amb un taconet de dins l'àrea després d'una fantàstica jugada per la banda d'Omar. Després va ser Jaume novament, Moha en dos ocasions, Karim i Paquito els que acabaven el partit amb aquesta golejada.

Tot i que va ser un partit força plàcid, voldria destacar la motivació de tots els jugadors d'intentar marcar el màxim de gols possibles i no abaixar el nivell fins que l'àrbitre xiulés el final.

Aquesta victòria ens permet acabar la primera volta d'aquesta lligueta en segona posició, només a un punt del líder, l'Atlas Tortosa.

Voldria donar ànims als lesionats i també als que estan a la banqueta, ja que el sacrifici que fan venint a entrenar i no jugant tant com ells voldrien és d'agrair.

Pel que fa als petits, els Benjamins van tornar a fer un altre recital guanyant a La Forja per 6 gols a 1. I el prebenjamins van perdre al camp del Mora la Nova per 2-0, però tot i això caldria destacar la millora en joc que han fet els petitets. Ànims també a tots ells!!!

7 comentaris:

nº 2 ha dit...

No pensava que fos tant fàcil!!!
(tambè tenia que ser fàcil l'any passat la Torre i per poc empatem).
Felicitats, i lo que més m'agrada de la crònica és que tenim que lluita fins a l'ultim minut(tan si guanyem, com si perdem); perquè sabem que tenim bon equip, però de vegades ens fa falta que ens ho acabem de creure tots plegats.
Ja veurem quin serà el final del camí, però continuem il.lusionats que xalarem natros i l'afició.

Anònim ha dit...

dijous sopar!!!!
núm.4

Dani. Font de Quinto ha dit...

Molt be chics.... segons i a un punt del líder. I, lo millor, mes que lo 9 a 0 les ganes posades durant lo partit, tot i tindre-ho sentenciat.

Cada vegada que aconseguiu los 3 punts es una posibilitat de retallar o agarrar distancia, donat que sempre hi ha un enfrontament directe entre los equips que lluitem per una de les 3 places de promocio per a muntar.

Este finde mos ha anat molt be l,empat Roquetenc-Remolins....per exemple

Ara seria molt important que continueseu en esta motivació, ganes i bon joc i sería fantástic poder traure 6 punts en los dos próxims partits, a casa en La Galera, i a camp del Xerta.... i a esperar d,altres resultats.

Anims .... que ho esteu fent molt be i n,estem orgullosos de vatros

Manu ha dit...

Que bé ens ho vam passar ahir al soparet. Gràcies a l'amfitrió i a la bona companyia!!!
Espero que els que vau continuar la festa també xalesseu molt!!
Manu

Anònim ha dit...

molta sort i empenta de cara al partit de demà, tenim ganes i equip per lluitar amb els capdavanters del grup, així que ja ho sabem a posar-ho tot en cada partit! ara el més important és guanyar demà...sort companys.
NUM.18

Anònim ha dit...

La veritat és que el sopar va estar molt molt bé seu va currar jaja
núm.4

Anònim ha dit...

Nº 2 CAPITAAAAAAAAAA!!!! però ja!