U.E.Campredó 2 - 1 C.F.La Galera

Bon partit el de dissabte a la tarde, amb un resultat positiu, que ens va costar més del que ens esperàvem davant un rival que no es mereix estar a la zona tan baixa, al menys després de demostrar el que va fer dissabte passat a "La Forja".

Les coses es van complicar quan als cinc minuts de joc els visitants s'avançaven al marcador després d'una falta directa. Els ànims van baixar una mica, però la luita i entrega dels campredonencs feien que poc abans de la mitja hora aconseguíssim empatar el partit gràcies a Paquito. L'empat al marcador va continuar gairebé durant tota la segona meitat, fins que per fi, Omar, aconseguia el definitiu 2-1 al marcador a falta de cinc minuts per la final.

Voldria destacar l'entrega de tots els jugadors que ho donen tot fins que l'àrbitre xiula el final del partit, i donar-li l'enhorabona a Paquito i Omar que van saber resurgir i donar-mos amb els seus gols els tres punts.

El més negatiu va ser les dues expulsions per doble groga de Moha i Albert. La setmana vinent hauran de descansar contra el C.F.Xerta, serà el diumenge 4 a les 15:15 hores.

Els petits per altra banda, hi va haver gran expectativa al partit dels pre-benjamins, on van perdre per 4-5, amb un partit molt vibrant on no es va decidir fins als últims minuts de joc. Els benjamins, per la seva banda, també van perdre al camp del Camarles.

Ànims a tots.

1 comentari:

Dani. Font de Quinto ha dit...

Una victoria molt patida, en un partit molt trabat, i en remontada inclosa.

Molt be chics!!!! Estes victories tan suades son tres punts igualment, pero saben tant be o inclús mes, que guanyar 3 a 0 a L,Alcanar, o 4 a 0 al Xerta.... son victories PER GANES DE GUANYAR en partits que s,acompliquen tant que mes d,un aficionat, jo inclós, ja pensavem que no guanyariem.

Pero vatros heu lluitat a tope i en mentalitat, ganes i molts collons, heu tret 3 punts molt importants.

Ara anem a 1 punt del lider, Atlas, li traiem 3 punts al tercer, Roquetenc B, i , lo mes important 4 al que fa cuart , lo Remolins.

Si en seria de bo guanyar lo diumenge vinent a camp del Xerta !!!!!

I després de la lliçó de ganes del dissabte contra La Galera, no en tinc dubte que ho aconseguireu.