Tornem a guanyar!!

Jesús i Maria, C.F. 1 - 2 U.E.Campredó

Partit molt lluitat on tot i que vam jugar força bé, els locals s'avançaven en una contra on el seu davanter es quedava sol davant el porter Jordi, després de trencar el fora de joc, i tot i que en primera instància refusava el primer remat, aconseguia la pilota novament i ja en una segona oportunitat no perdonava. Així s'avançaven els locals al marcador, però els campredonencs continuaven dominant el partit i seguien fent el seu joc. Es creaven ocasions però no s'acabava de finalitzar. Moha en dos ocasions de falta feia perillar la porteria local, però no va ser fins a les acaballes de la primera meitat que després d'una gran jugada per la banda esquerra de l'atac conduida per Karim, era finalment rematada al fons de la xarxa per Diego.

Així arribàvem al final de la primera meitat en taules al marcador.

Ja a la segona la insistència campredonenca augmentava, i l'entrada al camp dels que estaven a la banqueta va donar un revulsiu al partit. Finalment Martí aconseguia establir el definitiu 1-2 al marcador, aconseguint una valuosíssima victòria i sumar tres punts més per continuar estar a la zona capdavantera de la classificació.

La setmana vinent ens visitarà el cuer, el Deltebre "B", serà dissabte, però aquest cop canviem l'horari, serà a les 20 hores.

Us esperem.

Per altra banda, els benjamins van guanyar 3-4 al camp de Roquetenc i els prebenjamins van perdre al camp de l'Escola Delta.

5 comentaris:

Joel ha dit...

Companys! No va estar gens malament el partit, crec que aquest any estareu lluitant per pujar de categoria.
Em van agafar ganes de jugar amb volsatres despres de voreu alli i veure les grans fligranes de Diego! Jajaja! Tambe enllorava els crits de Joseret desde la grada i el passotisme que tenen alguns arbits d'aqui baix..
En fi, em va alegrar de voreus de nou i seguiu aixi que arribareu lluny.
Entreneu de valent i salut!
Cuideus!

Dani Font de Quinto ha dit...

Molt bè chics.

Tant este partit com lo de dissabte vinent contra lo Deltebre B, era importantisim poder sumar los 6 punts, i ja s,ha fet la primera part de la faena.

En 6 o 7 equips implicats de moment per la lluita per les 3 places de promoció d,ascens, cada setmana hi han enfrontaments directes, per lo que sumar 3 punts , en esta igualtat, es doble aventatge.

Esta setmana, per exemple, son 3 punts que traiem a Jesus i Maria, a La Cava B, que va perdre, i 2 que traiem a Roquetenc i Alcanar B que varen empatar entre ells. L,Atlas i lo Remolins son a qui no hem retallat o tret punts , ja que van guanyar a Xerta i a La Cava B.

Lo dissabte vinent no us refiesseu, jugueu com ho esteu fent de be i será mes factible sumar 3 punts davant lo cuer.

I després, a esperar altres resultats, pero, en tot cas, guanyar mos dixa entre los 3 primers.

Acontinueu aixi, que ho esteu fent molt be.

Anònim ha dit...

Esta victoria va dedicada a un soci del campredó que ens va deixar esta setmana,Juanito allà on estigues estem segurs que ens seguiràs animant en els nostres partits, sempre estaràs present en un raconet de la Forja...

Anònim ha dit...

Com aficionat i amic del campredó trobo que esteu fent una bona campanya però també penso que podeu jugar molt millor, que en alguns partits que he vist per exemple aquest cap de setmana passat, no baixaveu ni una pilota i tot pareixia un partit de tenis, animeuvos i jugueu com sabeu que podeu fer-ho esteu molt forts però s´ha de tindre coneixement i no gastar les forces si no cal que qui te que correr es la pilota,ànims també a la junta i president com a màxim representant que és! sort per la propera jornada campredó!!!

nº 2 ha dit...

Dissabte tanquem la primera volta contra un equip que encara no sap el que és puntuar, però estic convençut que més tard o més aviat algú sorprendra, i espero que no sigue contra natros. Dos cops que he dit de pagar una rostida, hem empatat; espero que aquesta vegada no fallem i me toque rascar la butxaca que en tants anys ja tocaria.
Ànims als lesionats.
I continuem en aquesta linea, i si potser cada dia millorar un puntet més, i ben segur que arribarem bastant lluny.