U.E.CAMPREDO 2 - 3 C.F.GODALL

Gran partit el disputat entre dos equips que en tot moment buscaven la victòria. Molta entrega campredonenca tot i anar amb el marcador en contra no han deixat mai de confiar en ells mateixos i han estat a l'altura d'un gran partit. Només un gran gol godallenc de falta directa ens distanciàven una mica de la remontada, però això no ens ha frenat i ho hem intentat amb tot fins al final. També gran actuació del jugador 12, el públic campredonenc, que ha estat animant en tot moment, perquè es veia un equip que volia i no podia, però en aquest cas res a dir. Gran actuació campredonenca on podriem dir que les jugades a pilota parada del rival ens prenien tres punts que ens hem suat molt.
Ànims a tots els jugadors, que tot i perdre, avui ha estat una gran partit per veure com a públic. Seguiu en aquesta línia que la setmana vinent tenim un partit també complicat. Serà diumenge 21 a Tivissa.

7 comentaris:

Un aficionat ha dit...

Bon partit Campredo! Jugan aixi i en una mica més de sort estarem al lloc on ens mereixem, dalt de tot.

També dir que al mig del camp falta mes toc, no sabria dir si es per falta dentreno, d'enteniment entre ells pero falta algo.

Dit aixo, diumenge a guanyar!

Anònim ha dit...

Qui va fer els gols?

Anònim ha dit...

PAQUITO I ALBERT GALVEZ

Anònim ha dit...

Bon partit de fútbol, de part dels dos equips, on el Godall va treure petroli de les juagades a pilota parada, i natros amb la nostra lluita els vam fer suar fins al final, molt bé companys, els pals ens van impedir empatar i la sort no ens va acompanyar, potser el més just huria segut un empat.

Com diu el primer comentari jo crec que ens fa falta toca una miqueta més la pilota al migcamp, ens costa canviar el joc i fer 4 passes seguits, quan ho fem creem perill, el primer gol és un exemple.

Voldria felicitar als meus companys per el esforç fet, molt bé Paquito el millor partit que te vist fer jugant de mitja punta, sense pedre la posició atacant i defensant, i un altre company que voldria ressaltar és a Miguel molt bon partit del nostre lateral dret.

GRÀCIES AFICIÓ PER EL SOPORT I A INTENTAR GUANYAR A TIVISSA QUE NO SERA FÀCIL.

OSCAR CURTO 7

Anònim ha dit...

Vinga campredò!!! que este any es el de debò, sí fiqueu este interes, esforç i lluiteu igual que vau fer contra el godall (que els vau apretar fins al final i son els "1r")segú que entre els 4 primers quedareu.

Ànims que això comença ara i ancara us queden jornades per davant.

U.E.Campredó

nº 2 ha dit...

Ahir vaig veure el video els 90', i es què aquesta vegada no estava massa motivat per fer ningun comentari, perquè el partit no em va sortir molt bè, potser, per no confiar al 100% en l'equip que hi havia al camp, (quan en arribar em van dir que no teniem porter, pensar que alguna cagada fotríem, que no tots aniriem en la màxima intensitat...)però em vaig equivocar; en veure que si el rival vol guanyar té que suar la samarreta, perdre temps i demanar que pite el final del partit.
Voldria felicitar un altre cop a Paquito que va treballar al 1000x1000, i també a tota la plantilla, uns més que altres.
I a l'entrenador dir-li que s'estudie bé el vídeo, i a veure si així podem millorar alguna coseta, i cada semana que passi ser una mica superiors. Ah, em deixava de felicitar a Manel, que després de veure el vídeo, va estar molt atent en tot moment.

Buenu xicots, seguim en aquesta línea que estic convençudíssim que arribarem a bon port. Ens veiem demà a l'entreno, que ja m'han informat que jugarem contra el juvenil de l'Ebre Escola.

I moltes gràcies a l'afició que va creure en tot moment en la remontada, en que també és un punt important per l'equip. Albert

pakito ha dit...

Gracies Albert i Oscar pel vostres comentaris,si seguin en esta linea los resultats vindran.Lo godall no va ser superior a natros,els vam plantar cara tot lo partit i mos va faltar una mica de sort i l'arbit una mica mes acertat.Anim a tot l'equip que podem.