1a PART = DESASTRE / 2a PART = NO PODEM

Tivissa, U.E. 2 - 0 U.E.Campredó.
Donem ales al cuer de la classificació.
Fent una primera meitat desastrosa on hem anat en tot moment a remolc dels locals i no hem sabut què fer amb la pilota quan la teniem al nostre poder. I gràcies encara a les bones intervencions del nostre porter Carlos que ens salvava de fins a quatre 1 contra 1 i que ens haguéssim pogut marxar a casa ja a la meitat del partit. Però no ha estat fins al minut 45 que s'avançava el Tivissa amb una falta "inútil"que hem fet tocant l'àrea i que ens costava el primer gol.
Ja a la segona meitat hem estat nosaltres els que hem dominat el partit, però els locals en només tancar-se a la defensa i sortint al contracop, i veient que el Campredó feia en tot el partit dos xuts entre els tres pals, ja en tenia prou. I a la treta d'un córner, amb set defenses campredonencs erem incapaços de sortir a tapar el rebuig fora l'àrea que era aprofitat el jugador local per establir el definitiu dos a zero.
En fi, un desastre de partit que espero tardar molts dies a tornar a presenciar.
Per acabar d'arrodonir-ho mireu els resultats dels altres partits i veureu que hem estat l'únic equip de la jornada que ha estat incapaç de fer un miserable gol.
La setmana vinent ens visita el líder, el Sant Jaume, el que no vol dir que ja ens hagi de guanyar, però si no canvia l'actitut de molts jugadors ...

14 comentaris:

Anònim ha dit...

mol bona cronica !!!! claro k si !!!! aixi es dona anims !!!!!!!

Anònim ha dit...

si si, aixo es esperançador, motivador, segur que ens ajuda a tots els jugadors... que grans que som! i que malament que ho fem, i que de malament ens portem els uns amb els altres... donem exemple en este tipo de croniques...

Me sembla super desacertada... quina és la essencia del Campredo? Per a que juguem a futbol? per a destruirmos los uns als atres?

El "targetero" ha dit...

Després de vore el partit contra el Tivissa a la grada puc assegurar que la cronica esta bastan acertada. Els ànims i la moral ja es una altra cosa..

Que dir del partit..? Per desgràcia ja es el segon partit que hem toca vore desde fora i la veritat es que no m'agrada gens pero ueno.. que hi farem! Segon partit que veig i segon partit que acaba en derrota davant de rivals molt asequibles i amb certes critiques per part dels mateixos jugadors. Aquests tres punts eres tan importantissim o mes que els de la semana que ve perquè si volem estar alli dalt aquests punts son obligats a aconseguir. I, despres de veure els resultats de la Jornada pues encara dol mes aquesta derrota..

Des d'aqui dona ànims a tots, que tots sabem jugar i fer-ho li millor possible i la semana vinent a demostrar el Campredó de sempre com vam fer la semana passada contra Godall.

Felicitar tambe a Carlos per les seves decisives parades, a Albert i Miguel per la seva actuacio en defensa i en les ganes de remuntar durant tot el partit i ja que estem.. criticar a l'arbit..!! Indignant!!

Perdoneu la parrafada pero desde fora es veuen moltes coses i més quan es patix tan de fred i tot sigue per ajudar..!!

Fins divendres companys!!

n ha dit...

Aquesta vegada no tenia ni la mínima intenció de possar res, però si les ganes de continuar jugant eren mínimes, desprès de llegir la crònica encara costa més. Però està clar, i no ens hem d'enganyar de la realitat va anar així més o menys.
Quan comencem aixecar el vol, alguna cosa falla i tornem a caure en picat. Segur que el dissabte jugarem millor que el rival indescutiblement (com vam fer amb el Godall, l'any passat amb el Flix, el Mòra, Roquetes ect..), però un golet de falta, una cagada en defensa, una actuació desafortunada del porter i un golàs del mig del camp farà que sigui molt díficil guanyar aquest partit, espero que no perdem l'esperanza fins a l'últim minut.
Perdre la il.lusió, és lo pitjor que pot passar a l'equip.
Potser la il.lusió meua és molt diferent d'alguns jugadors de l'equip. Jo no vull dir que fés un partidàs, ni molt menys, però si que vaig donar tot d mi sabent que seria un partit complicat (potser faig aquest comentari perquè algú no va estar a la a altura de les circunstàncies, potser el dia abans havia estat dissabte i es sobreentent, tots em segut rondacalles.

Espero que ningú es sèntigue aludit perquè no és la meva intenció, és un comentari amb opinió personal.
Aceptar lo millor possible la derrota i fins que tornem a caure amb la mateixa pedra.
Dir-vos ànims, que no ès fàcil, quan és el que no tinc jo ara mateix. Albert.

U.E. Campredó ha dit...

Que passa, que només voleu que se us diguin les coses quan ho feu bé, que també hi ha partits que ho feu bé i es reconeix el treball, però perdoneu, però aquesta setmana no ho heu fet gens bé.
Sembla que com més abaix a la classificació estigui el rival més malament juguem.
I per cert, l'Aldeana "B" que no guanyava, aquesta setmana empatava al camp del Godall ...
O sigui, que fiqueu-vos les piles.
I no us preocupeu que jo sí que firmo els comentaris.
Manu.

Anònim ha dit...

uuuiii estos craks del campredó que els diuen quatre coses i els sap un mal que rai. com se reboten

HOLA ha dit...

No sè qui ha possat este últim comentari, però es passa una mica de frenada, i espero que aquest comentari no hagi estat per part d'un jugador de l'equip.
Seria més perdonable si hagués estat un simpatitzant o un soci, i potser no tan perdonable si haguès estat l'entrenador. No penso fer de detectiu, aquí ho deixo i ... carpediem!!!!
Ah!! i no firmo que si l'entrenador sap qui sòc igual me fica a la llista negra.

Anònim ha dit...

Per dona una opinio no te perque posar-te en una llista negra..
Crec que ja esta be de tan anonimat i osties, som un equip, no..? Hem de donar la cara tan sigue per a bo com a dolent parar de parlar sense identitat. Si tots donem la cara i parlem de la situacio o del que sigue tot anira millor i tot sigue per ajudar, aixo sempre!
Va companys.. hem de ser els de sempre i guanyar que nosaltres podem.

No critico, ni senyalo a ningu, cadascu sap el que se'n fa i jo el primer..

Joelet..

Anònim ha dit...

k torne lo señor X !!!!!!!!!


señor ZZ

optimista ha dit...

Ànims nois, ja vuereu com este cap de semana guanyem al líder i tot tornarà a la normalitat. sabeu que som un equip i tot i que es normal que mos disgustessem per les derrotes, també sabeu que ho fem millor del que ho vam fer contra el tivissa.

un aficionat ha dit...

Ei que passa, trankils que els resultats ja surtiran, sabem que si entreu bé i continueu portant un ritme ja surtiran les coses, que encara queda molt i tots els equips perdran i guanyaran moltes vegades.

Anònim ha dit...

El Barça - Madrid de Dissabte!

Anònim ha dit...

A aquests partits si la intenció es reservar jugadors normal que passen aquestes coses! En aquests partits els punts son molt importants, com per anar desperdician-los, així que crec que la desició del mister va estar un poc equivocada, però tots tenim dret a equivocar-nos. Així que io crec/recomano que, mentre estiguin els jugadors mes efectius dintre el camp, que hi juguen! Si no cuan ho farem? Aveure si guanyem dissabte que tenim equip i si juguem amb ganes i ambició guanayarem, aixó si del min 0 al 90 al 100%!!


(No critico a ningú, nomes son reflexions i idees)

Lo que mai firma... ha dit...

Ostia míster!!! Només hi ha 2 faltes????