PREPARATS!!????!!

És una pregunta que us faig a tots els jugadors.
Esteu preparats per afrontar la nova temporada????
A mi em sembla que encara no.
No veig l'actitut necessària per iniciar amb il·lusió una llarga temporada. No sé si algú sent alguna cosa semblant a les meves sensacions però és el que penso.
Possiblement els partits perduts de la pretemporada no ajuden a ser optimistes, però us recordo que la pretemporada està per això, per fer proves i jugar de diferentes formes i amb diferents jugadors. També sabeu que som, o serem, 23 o 24 fitxes, la qual cosa suposa que tots els partits es quedin fora de la convocatòria 7 jugadors, i el que intentarem és que cada cap de setmana siguin diferents poder jugar tots.
Només desitjarvos tota la sort del mon i paciència, als partits i sobretot als entrenaments, que ningú de nosaltres som professionals, no guanyem res i l'únic que intentem és passar-ho bé.
Aprofito per donar ànims a Manolo, a veure si fem sort i no és tant com pensem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no steu preparats?... pos no cal començar

Anònim ha dit...

moy bien xiket!! no cal ni comensa

Anònim ha dit...

son 23 o 24 fitxes, pero lo bo es que no podem fer partits de pretemporada per que no ia gen! qui o enten aixo? com no mos comensem a posar una miketa les piles lañ k be a 4

Anònim ha dit...

Si la gen comensa a donar estos animos per aqui al bloc io nose com voleu k les coses vaiguen bè. Potse si que s'aigue comensat mal però aixo no vol dir res la temporada ancara a de comensar i si entre tots fem pinya anira be.
Va anims que si hi han 23 o 24 fitxes senyal k hi ha gen que li agrada el futbol i juga per a xalar, que si es perd no pasa res que dingu dels que juguen san de guanyar la vida jugan a futbol.

VISCA LA U.E.CAMP-REDÓ.

Anònim ha dit...

Hola a tots, claro que hi han ganes, los partits de pretemporada si que ha faltat gent, per lesions, gent que treballa"estos funcionaris" i bodas bautizos y divorcios, etc. je je je, ja vereu com Edu ho ficara tot al lloc, aquest any si que podem dir que tenim un equip més compensat, ens faran falta gent molt important com Marcos i Jaume Climent quins cracs, Ànims que el primer partit ja és a un camp complicat Benissanet, però segur que fotrem guerra, Gràcies a tots per tornar a jugar i ÀNIM.

OSCAR CURTO 7