TIVENYS, C.F. 2 - 2 U.E.CAMPREDO

Empat i un puntet més que sumem en aquesta lluita per la tercera plaça que ens costarà molt aconseguir.
De moment s'estan fent les coses molt bé, encara que aquest partit hagués pogut agafar un caire diferent si en la primera meitat haguéssim realitzat les ocasions de gol que vam tenir, però la reacció de l'equip després de dos gols en contra és genial.
Continuem estant cinquens a la taula a tres punts del tercer, el Mora la Nova, que ens visita aquest dissabte a "La Forja" i a un punt del quart, el Tivenys. Això també gràcies a l'esforç de tot l'equip que està treballant força i en concret per aquest partit a Jordi que parava un penal al temps afegit.
Aquest dissabte dia 22 de maig ens enfrontarem amb un rival directe com ja he dit, el Mora la Nova, al qual si guanyem ens situarem en una posició perfecta per afrontar els dos partits que ens queden per intentar assolir l'ascens.
Ascens que, per altra banda, no és ni de molt lluny el repte que ens havíem plantejat a l'inici de temporada, però ja que estem aquí ho intentarem i si s'aconsegueix perfecte, i si no s'aconsegueix igualment haurem d'aplaudir a aquest jugadors que ho hauran intentat fins al final entrenant en dies de fred, pluja o calor, i sempre intentant passar-ho el millor possible, perquè no oblidem que és un joc en el qual ningú de nosaltres es guanya les garrofes.
Des d'aquí ànims a tots els jugadors i entrenador que ja queda poc, només un petit esforç més.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

7 comentaris:

marcos ha dit...

va xiquets que ho estem fent molt bé.qui ho diria a la meua última temporada que puc ajudar a l'equip a pujar a segona regional.i si no pujem ha sigut la millor temporada del campredó desde que jo hi soc jugador.anim i força pel al dissabte que el mora no ens ho ficará gens fàcil pero podem fer-ho.anim campredó.

Anònim ha dit...

demanar a l'afició que dissabte no falli i que estigue alli, donant suport a més feu correr la veu pel poble que la forja ha de estar a rebentar,

necesitem l'ajuda de tothom per guanyar dissabte.

Anònim ha dit...

anim nois que esta tarde guanyarem al mora i ens tornarem a ficar en opcions de muntar de categoria i fer historia per al club que su mereixen i demanar a la gent del poble que ens vinguen a animar a muerte que ens u juguem tot anim u.e campredo sort.

Anònim ha dit...

Desde el nostre bloc vull felicitar als meus companys que van fer un gran partit contra el Mora, van correr sense parar i van ser millors que ells, però la piloteta no va vulgué entrar. Com moltes vegades he dit estic molt content, perquè jugue qui jugue lo campredó sempre dona la cara, i això demostra la bona feina de l'equip i companyerisme. Este dia un gran gol del Mora, ens va deixar fora, quasi ja no tenim opcions, però com som un gran equip de bons companys seguirem lluitant fins que la classificació ens digue que ja no podem fer res.

Voldria felicitar al nostre porter perquè sense poder entrenar i no estant al 100% ens ha salvat en més d'una ocasió, ets un MÀQUINA JORDI, companys tenim de seguir lluitant que tot pot passar ànim i gràcies per la vostra entrega i esforç.

OSCAR CURTO 7.

Anònim ha dit...

FELICITATS PRESIDENT!!! M'HAN DIT QUE JA ETS PARE!!!

google traductor ha dit...

La aparición de termitas en la construcción de madera y muebles de madera es un daño de impresión grandes, la forma de luchar contra las termitas, son los muebles antiguos de madera, la arquitectura y la gente le encantaba el tema, la industria de una desinfección emergentes, para ayudar a la gente ocupada para hacer frente a todo tipo de problemas de plagas , como la eliminación de pulgas, cucarachas, roedores y en el hogar con problemas de otros, por supuesto, también ofrecen los servicios, excepto las termitas, la remoción de las termitas se debe obtener su licencia de maestro a la práctica, y debe hacer la protección rigurosa, con la excepción de las termitas no es tan simple como matar cucarachas .

Anònim ha dit...

quan comença a entrenar la llegendaria super unio esportiva campredo?