PATIREM FINS AL FINAL

U.E.Campredó 1 - 0 C.F.Godall
Victòria in extremis al minut 40 de la segona part en un partit molt obert.
Primera part força igualada, que com sempre els primers 10 minuts de joc són per al conjunt visitant, però quan va passar aquest període i encara teniem la porteria a zero les prespectives eren bones. Es va intentar força durant la primera meitat, amb tota la davantera desaprofitant diverses ocasions de gol que no arribava.
A la segona part, ja jugant en superioritat numérica ho continuàvem intentant però el Godall es va tancar i defensivament estaven força segurs. Manelt va tenir l'ocasió més clara al quedar-se sol davant el porter però la seva rematada molt fluixa xortia fregant el pal.
Fins que per fi una centrada de la banda dreta era controlada dins l'àrea per Raul, i Paquito venint des del darrera engaltava un fort xut que el porter visitant no va poder fer res per evitar que el gols muntés al marcador i donar-mos tres punts més que ens torna a ficar a un sol punt de l'ascens a la resta de quatre jornades.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

UE Campredó!!! vinga que domes quedem 4 partits i la semana vinent i laltra en u juguem tot contra el tivenys i el mora, hem de guanyar els 6 punts si o si perque ens ficariem en tercera posició.

Vinga U.E.CAMPREDÓ podem aconsegir-ho

Anònim ha dit...

si em deguanya al tivenys i si guanyem pagare la rosteda barhim lo gran

Anònim ha dit...

Rostidaaaaaaaaa...... 2 seguits guanyant...... Paga l'U.E.Campredo......Apuntem-ho que el presi no se'n recorda...

Anònim ha dit...

Aixi m'agrada! Tindre una rustideta quan baixe!!
Bon treball equip!

marcos ha dit...

deixemos de rostides i donem una alegria alclub,al poble i a tota la directiva que no saveu el que pateixen i sofreixen per tot l'equip.anim que si volem ho podem fer campredó

Anònim ha dit...

No serà un partit fàcil, no ho tenim gens guanyat, es més, de moment esta perdut, però si desde avui vos fiqueu al cap que heu de jugar com sabeu, perquè en sabeu, i agafeu una motivacio adecuada podreu canvia el resultat i la posició que surt a la clasificació, està a les vostres mans guanyar o pedre contra el tivenys i el olimpic de mora, així que campredò PODEMOS!!!!

Anònim ha dit...

anims equip que podem guanyar al tivenys i deixarlo a 2 punts nostres tenim k jugar concentrats desde el primer moment vinga anims