SACRIFICI I ESFORÇ = RESULTAT POSITIU

I és que gràcies al sacrifici i esforçm que van fer els jugadors durant tot el partit, sense abaixar els ànims i jugant al límit amb ambició i voluntat, vam poguer remuntar un resultat advers de 2 gols que el Ginestar ens va marcar a la primera meitat.
Primera meitat que començava amb un Campredó una mica nerviós i un Ginestar molt ben col·locat al camp i presionant a la defensa rival, cosa que no deixava que els campredonencs puguéssin fer el joc més cómode per a ells. Als deu minuts de la primera meitat una indecisió defensiva campredonenca permetia als locals avançar-se al marcador. Però no es van afonar els visitants i així ho demostraven amb vàries ocasions d'atac que no acabavem de concretar, la més clara, Dani amb un intent de vaselina que el porter local aturava sense gaire dificultat. I tan concentrats estavem en atac que en una jugada de contraatac i en quatre tocs entre els jugadors del Ginestar arribava el segon gol. Resultat amb el qual arribavem al descans.
A la segona meitat els locals van intentar aguantar el resultat i els canvis fets per Edu van fer efecte, disminuint la defensa per augmentar l'atac. Ho intentavem però no sortia res, fins que un xut llunyà de Brahim (el petit) batia la porta rival després de tocar al pal. Això ens donava forces per continuar lluitant, ja que vam veure que no era impossible marcar, i fruit de la insistència arribava el segon, obra de Martí després a passada de cap de Diego després d'un córner. Ens ho vam creure i en voliem més, i vam tenir dos grans oportunitats més de Paquito i Jaume que per desgràcia no entraven. Però en l'última jugada haguéssim pogut perdre el partit ja que un xut del Ginestar s'estavellava al travesser.
Bon resultat d'empat a 2 gols amb remontada però amb aquell mal regust de boca que se te queda després d'haver vist la gran segona part que van fer els campredonencs.
Després, com sempre, dins al vestidor, donant-mos les culpes d'uns als altres per no haver guanyat, però suposo que era la ràbia que ens feia haver tingut la victòria tant a prop.
Per part meva només dir-vos que si continuem amb aquesta actitut dins al camp us asseguro que donarem molt que parlar.
ÀNIMS A TOTS!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

anims companys que encara falta molt.

un que haurias d'estar antrenant ha dit...

recordo que hem començat la segona volta millo que la primera.

Anònim ha dit...

molt be chics, bon resultat, i millor sap encara despres de remuntar un 2 a 0 en contra.

Acontinueu, que encara queda molt.

Per cert, no vaig vore lo sorteig de divendres..... Qui li ha tocat al Madridddddd?

jujujujujujuju

Anònim ha dit...

molt be chics, bon resultat, i millor sap encara despres de remuntar un 2 a 0 en contra.

Acontinueu, que encara queda molt.

Per cert, no vaig vore lo sorteig de divendres..... Qui li ha tocat al Madridddddd?

jujujujujujuju

Anònim ha dit...

Por Ochoa chumachos, digo... muchachos. Ahí esta el espiritu del alpinista Ochoa.

Anònim ha dit...

no hi ha res a dir mes que tonteries,,pim pam pim pam por el espiritu del alpinista Ochoa.

Anònim ha dit...

nois k passa esta semana k ningu no parla k esteu concentrats per al diumenge al partit o k??

Anònim ha dit...

hola companys sento no haver estat allí per ha ajudarvos.espero que este diumenge contra l'arnes pugue ajudar a l'equip cap a una victoria.