HO INTENTEM PERÒ NO PODEM

Jesús Catalonia 1 - 0 U.E.Campredó
Aquesta vegada no va poder ser, però també s'ha de valorar el sacrifici i l'entrega de tots els jugadors que no van donar el partit per perdut fins al xiulet final de l'àrbitre.
La primera meitat va ser molt igualada, amb bones ocasions tant per als locals com per als campredonencs, però un gran gol situava al Jesús per davant al marcador i ja no es mouria més. Tots dos conjunts van tenir les seves opcions de marcar, com ho van ser una rematada al pal de Martí al igual que el Jesús en rematava una altra a la fusta.
A la segona part els campredonencs van sortir una mica més motivats i van intentar arraconar als jesusencs, però aquesta vegada no va ser possible, no arribavem en claredat a l'àrea rival i les vegades que arribaven ens topabem amb una gran defensa i un gran porter jesusenc. Per contra la defensa campredonenca també havia d'estar atenta, ja que un altre pal en una contra hagués pogut sentenciar el partit.
En definitiva un partit molt obert on qualsevol dels dos equips hagués pogut emportar-se la victòria.
Ànims a tots els jugadors i entrenador, que la setmana vinent anem al camp del Ginestar i els hem de guanyar.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Animo xiketss!!

Anònim ha dit...

com es k quan es perd la crònica del partit es fa de seguida i quan es guanya es tarda fins dimecres- dijous a publicar-la???????

seguidor indignat

Joelet ha dit...

perke lo presi u selebra com laporta lo dia del madrit, i te resaka i no pot fica la cronica asta k se recupera.


AL LORO

Anònim ha dit...

Me gusta.

Anònim ha dit...

Eh eh!! De que aneu??? Jo no he ficat el comentari anterior!! Ja esta be en ficar anonim pero cal ficar el nom de algu atre. Espavil!!

Anònim ha dit...

si no guanyem sta semana ja le podeu dir adeu a segona aixis que fills de la gran puta hem de guanyar pipita tienes que marcar i titi tu tambien tienes que marcar pim pam pim pam,,,,,

U.E. Campredó ha dit...

Cada dia a aquest blog entren i opinen més caretos. Si l'únic que us importa és quan es publica el comentari del partit o que si perdem ja podem dir adeu a 2a estem arreglats. Quina banda!!
El Presi

Anònim ha dit...

jajaja me partó i me modo... o algo així

Anònim ha dit...

punt de vista des de l'espectador!

jordi

marcos albert ramon brhaim

joel brahim(minut)

omar jaume didac

josep


Sort!

Anònim ha dit...

FANTASMA....

Anònim ha dit...

Pues l'espectador també ha de tenir en compte que han de jugar tots els jugadors que van a entrenar i no només els que ho fan bé!

Un altre espectador!

JUGADOR PLANTILLA ha dit...

va anim nois que l´ambient asta molt caldejat relaxeuvos per favor i mens faltar el respecte.en quant lo partit del disabte va ser un partit molt fisic i natros no vam puguer fer lo nostre joc u vam intentar pero lo jesus esta ben plantat al camp i va fer lo seu partit.anims companys que encara queda molta lliga i podem passar moltes coses que estat tot molt igualat tenim que seguir lluitant asta el final¡¡¡¡¡ vinga ue campredo!!!!!

Anònim ha dit...

Entre "aspectadors" i anònims....estem arreglats!

Anònim ha dit...

jeje sisi aspeciadors i anonismos club!!!!

lo jugador de la plantilla, a que et refereixes quan parles de que no ens van deixar fer el nostre joc? que tenim algun tipus de joc?

jajajaja, se fa lo que se pot i ja sta, lo que surt en definitiva!

un aspeciador i anonismo!

Anònim ha dit...

l'importan no es que jugui tot l'quip, l'important es que guanyem los 3 punts i ja sta.
pq la malloria de equips fan un camvi o dos en tot lo partit i guanyes los 3 punts i tots contents
pero per a nosaltres l'important es jugar tot l'equip i si no guanyem los 3 punts es igual pos no primer son los 3 punts vale.
ami no m'agrad vendre a fer lo tonto al camp jo vinc a jugar hi ha guanyar ,

Anònim ha dit...

que per a vindre a pasa el rrato millor em quedo en la novia que tchalare mes...

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiic xalaras mes si la novia te dixa..... DROPO..... que me penso que se qui etsssssssssssssss BOQUESSSSSSSSSSSSSSS

Anònim ha dit...

TRanquilos. Esta semana nos hemos arreglado las guardias los bomberos y vendremos a arreglar esto. (a golpe de manguera)

Diego y Albert

Anònim ha dit...

solament ens fa falta una cosa: un delante que porti una mitja d'un gol per partit, (i que ningú s'ofengui) i una defensa una mica més contundent en certs moments del partit, i un mig camp millorable en certs aspectes. Cada partit tots fallem (gols cantats, regals de pilotes, pèrdues incomprensibles de pilota, "centros" de pilota de quarta regional, etc.... intentem millorar això i cadascú apendre dels seus errors i segur que millorarem moltíssim. I si algú creu que no falla mai i que és molt bo, que tingui paciència que l'any que bé ja li farè de manager i anirem al club esportiu que cregui oportú. gràcies. ah!!! i com que sóc una mica pilota felicitar a l'entrenador pel seu sacrifici, que si tots féssim com ell estariem primers de calle.

Anònim ha dit...

vaiga sabata este ultim, diu que solament mos fa falta un delanter, defenses i mijos... jajaja i porter? pos així mos fa falta de tot... i si has de fer la pilota pk ets jugador firma per lo menos dropo!!!

Anònim ha dit...

Mes tonteries i anonimats! Menos comentaris, a entrenar i a parlar al camp!!

Joel.

Anònim ha dit...

Menos*

Anònim ha dit...

be joelet ,,

Anònim ha dit...

l'importan no es q jugui tot l'quip, l'important es guanyar els 3 punts i ja sta.
pq la malloria de equips fan un camvi o dos en tot lo partit i guanyen els 3 punts i tots contents
pero crec per a nosaltres l'important es jugar tot l'equip i si no guanyem los 3 punts es igual,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pos no primer son los 3 punts vale.
ami no m'agrad vendre a fer lo tonto al camp jo vinc a jugar hi ha guanyar , aixis que anims joderr

Anònim ha dit...

haiii que valent ets...
ja se que ets,,, lo que tens que fer es marcar gols i callar val,,

Anònim ha dit...

calleu la boca tots duna puta vegada

[11] ha dit...

al loro que no estamos tan mal ombre!!

Anònim ha dit...

si que estamos mal (11) por que estamos perdiendo puntosssss por tonteriassssss,

Joelet ha dit...

No entenc res.. si ara hi ha estos comentaris tal i com anem no voldria imaginar que passaria si no estessem lluitan per l'ascens.. mos matariem?? Lo passat ja esta fet, hagi anat be o malament, ara hem de mirar endavant i afrontar els reptes que ens venen que no hi ha res facil i encara han de venir moltes sorpreses. Aixi que ara toca parlar del Ginestar, despres de l'Arnes i aixi successivament fins que s'acabe la lliga a veure on estem situats pero de moment pas a pas, com hem fet sempre.

M'indigna estos tipus de comentaris i aqui foten sissanya, que no som un equip?? No hi ha bon rotllo? Crec que despres de 5 anys jugan ens coneixem tots i tenim la suficient confiansa per parlaru tranquilament i cara a cara i rectificar els fallos per poder fer les coses molt millor. Crec que no mos podem queixar de ningu que tots intentem donar lo millor de cadascu, sempre hi ha dies dolentes i bons, asta clar pero sempre com un equip, per que a la fi el Campredo som tots i si fem historia formarem part tots nosaltres i si no es aixi, seguirem lluitan per aconseguirla algun dia, no??

Prou de parrafades.. fins dema a l'entreno!!


#4#

Dani. Font de Quinto ha dit...

Cheiccccc quin mal rollet, collons.

A vore.... jo miro los ultims partits i , si, se n,han perdut dos dels cuatre ultims, pero, miro la classificació i encara estem a 2 punts de l,ascens i juguem lo dissabte a casa d,un rival directe.

Jo no soc ningú per a dir res a cap membre de la plantilla pero... hostia.... cuants de vatros haguesseu signat abans d,acomençar que a falta de pocs partits tinguesseu l,ascens a dos punts?

Me penso que tots ho haguereu signat. Així que penso com Joel... fora mals rollos i tonteries , i a lluitar tots junts com a equip, que teniu BEN OBERTA la possibilitat d,aconseguir algo historic.

I, per cert... si finalment no quedeseu dels tres primers, no oblideu que un cuart puesto també pot suposar un ascens de categoria (descensos compensats en les categories de dalt i altres circunstancies).

Molts d,anims i molt de bon rollo, que trobo que vos conixeu de fa massa anys com per a anar de critiques anonimes pel blog i parlar-ho als entrenos o al bastidor o a la tasca davant una cervessa, que tambe sou amics, tat?

Omar ha dit...

Jo trobo que la gent "critica" per parlar d'algo, però crec que no es fa en mala baba. No ho estem fen tan malament per ser el primer any que hi ha molts jugadors nous a l'equip.
La qüestió és que em de surtir a mossegar del primer minut i concentrats en la nostra feina.
Pensar que cada partit és una final!! Ens em d'animar i anar tots a una, que com més pinya fessem mes bon joc farem!!

Bueno dema entreno i rustida!! i el dissabte a descansar per estar apunt per anar a Ginestar a treure 3 punts com sigue!!

Visca Campredó

Anònim ha dit...

A vore si es veritat i descansem, menos ronda ...... dropos.

Que hi ha gent que surt sta les 8 del mati colla de cabrons.

MISTER CABRON ha dit...

SI VOLEU TENIR REFERÈNCIA DE EL QUE ÉS UN EQUIP MIREU AQUEST VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=dfi07sqBg28&feature=player_embedded#
I DESPRÉS PARLAREM D'EQUIP. NO DIC RES MES.....

MISTER CABRON ha dit...

PERDONEU LA ADREÇA ANTERIOR NO ÉS LA CORRECTA PERQUÈ NO ES VEU COMPLERT, COPIEU AQUESTA NO ÉS EL DE GUTI, ÉS EL DE IÑAKI OCHOA, CAL PERDRE UNA MICA DE TEMPS 20 MINUTS,PERÒ VAL LA PENA. AIXÒ ÉS UN EQUIP:
http://www.plus.es/videos/deportes/Informe-Robinson-Enero-2010-vida-entregada-montana/20100128pluutmdep_6/Ves/
DESPRÉS DE VORE AIXÒ JA PODREM PARLAR DE EL QUÈ ÉS UN EQUIP.

MISTER CABRON ha dit...

PERDONEU L'ADREÇA ANTERION NO ES VEU COMPLERT,ENTREU A AQUESTA:
http://www.plus.es/videos/deportes/Informe-Robinson-Enero-2010-vida-entregada-montana/20100128pluutmdep_6/Ves/
ÉS EL VIDEO DE IÑAKI OCHOA I NO EL DE GUTI, DURA 20 MINUTS, VAL LA PENA I DESPRÉS PODREM PARLAR D'EQUIP...

Anònim ha dit...

ole mister!!!! copiant als demes anem be !!!!!

Anònim ha dit...

ek omar, com que lo dissapte a descansa? que no ten recordes que ya rustideta al meu xalet, i despues nirem a ronda algun puesto d'incognit per a que no mos veigen, pero no u diges a ningu que sino mos anganxaran.