ACABEM EMPATANT

Els dos últims partits de l'any els hem acabat empatant, el primer va ser la setmana anterior al camp del Godall on vam fer un bon partit en línies generals però els petits errors que vam cometre ens van costar molt cars. Es va avançar el Godal a l'inici de la segona part, però tot i això els campredonencs van saber donar-li la volta al marcador gràcies a dos gols, un de Didac i l'altre de Ramon. La mala sort, o l'encert local arribava a deu minuts del final quan el Godall culminava una internada per la banda amb el gol definitiu que establia l'empat a 2 al marcador.
Aquest dissabte vam tornar a empatar contra el Tivenys a La Forja, partit molt dolent per part dels campredonencs que amb el fred que feia sel's hi van quedar les idees gelades. Tot i això ens avançàvem al marcador a mitjans de la primera meitat gràcies a una bona combinació entre Martí i Omar que aquest últim acabava rematant al fons de la xarxa.
A la segona part, els locals vam sortir adormits, tot el contrari que els tivenxans, que van sortir amb molta força i van aconseguir remontar el partit amb dos gols pràcticament durant el primer quart d'hora de la segona meitat. A partir d'aquí va ser quan els campredonencs vam reaccionar i vam estar els últims 25 minuts assatjant la porteria rival fins que una passada en profunditat era aprofitada per Heder que establia el definitiu 2 - 2 d'un xut creuat des de la frontal de l'àrea.
DESITJAR-VOS UN BON NADAL I FELIÇ ANY NOU A TOTS ELS SOCIS I AFICIONATS A LA UNIÓ ESPORTIVA CAMPREDÓ.
ESPEREM QUE L'ANY NOU ENS APORTI MÉS IL·LUSIÓ I FORÇA PER CONTINUAR TREBALLANT PER ACONSEGUIR ALGUNA FITA IMPORTANT.

16 comentaris:

MISTER CABRON ha dit...

1-roquetenc 32 punts
2-ginestar 30 "
3-flix 27 "
4-mora nova 27 "
5-alcanar 26 "
6-campredó 25 "
7-godall 24 "
8-catalònia 23 "
9-tivissa 22 "
10-tivenys 21 "
11-atlas 16 "
12-rasquera 16 "
13-benissanet 16 "
14-fatarella 14 "
15-arnes 13 "
16-ulldecona 12 "
17-jesus maria 5 "
18-torre esp. 4 "
BE NOIS NOMES DIR QUE LO PASSAT JA HA PASSAT, I ARA ENS TENIM QUE CONCENTRAR EN LOS PARTITS QUE BENEN,I QUE ENCARA QUEDA MOLTA TEMPORADA,PERÒ NO ENS PODEM ENCANTAR,ARA DESCANSEM UNS DIES I MENGEM TORRONETS QUE AL TORNAR JA ELS CREMAREM. ENCARA PODEM!!!!!!!!
APROFITO PER DESITJAR ALS SOCIS,AFICIONATS,JUGADORS I JUNTA DIRECTIVA UN BON NADAL.

Anònim ha dit...

gracies mister cabron

Dani. Font de Quinto ha dit...

BON NADAL A TOTHOM

I MOLTS ANIMS PER L,EQUIP

Anònim ha dit...

ecs mos tornen los diners de la loteria

Anònim ha dit...

Bones festes a tots els jugadors, junta, socis, simpatitzants.
Penseu que aquest any tenim la sort de cara. ha tocat un pesiguet de la loteria,ara toca a la plantilla posar la punta final i acabarà en un any redo.

Anònim ha dit...

aixo es fasil de dir pero ho tenim que demostara... pq quan falla algo busquem culpables, s'ha d'animara tot l'equip en lo bo i en lo dolent

señor xx ha dit...

pq fins ara les coses surtien be, pero en los utims dos partits que s'ha empatat tots stem picats i aixo n pot ser

Anònim ha dit...

bon nadal a tothom,
i no mengeu molt de torro,
bones festesssssssss animsssssss companys que ho podem aconseguir.

nº 17

Anònim ha dit...

Primer de tot BONES FESTES A TOTHOM I QUE XALESSEU DE VALENT I FEU UNA MICA LO PERDUT.

De l'últim partit si que he de dir que va ser un dels més fruixets que hem fet, però això no vol dir que no lluitessim fins al final i en ganes, també és veritat que davant teniem un molt bon equip. Al final vam apretar de valent i vam poder empatar un resultat per a mi just.

Ara que m'apareix que portem 14 jornades, mirant els resultats se prevue una lliga molt apretada, feia anys que no ho veia.

Felicito a tots els meus companys per la gran temporda que estem fent i lo bé que ho arribem ha fer en alguns moments, per les ganes i la bona actitud que tenim. Al cos tecnic i directius també claro.

Bueno si tenim una miqueta de sort i no afruixem segur que algú li fotrem un susto.

EI la classificació me penso que esta malament i el Ginestar té 29 punts, el flix 28 punts, és a dir estem a 3 punts de les places per a pujar "QUINA PASSADA" i penseu que axiò no és gens fàcil i més en una lligueta tant apreta.

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU DE PART DE LA MEVA FAMILIA.

OSCAR CURTO 7.

Anònim ha dit...

Eiks i voleu estar al dia de clasficacions, gols, arbrits,proxims partits etc.busqueu al google
( futbolme.com ) tercera territorial grup 19. Salut i BONES FESTES.

jhu ha dit...

bones festes a tots els jugadors de la plantilla,entrenador,president i membres de la junta i especialment als familiars dels futbolistes per aguantarnos tant el dia del partit com lo seguent.BONES FESTES A TOTHOM i seguim aixi que arribarem alluny

Anònim ha dit...

Bones festes a tots, jugadors, cos técnic i directiva, també a tots els socis i simpatitzants que son molts.
Per al 2010, en primer lloc salut per tots,i despres tot el que vingue de bó.
Endavant, U.E.Campredó.
Paco.

Anònim ha dit...

ei... tinc agujetes d'ahir... quin entreno

Anònim ha dit...

ei... tinc agujetes d'ahir... quin entreno

Anònim ha dit...

yo da vui

jugador plantilla ha dit...

felis any nou a tots els menbres de la u.e.campredo gracies per ser com sou,sou una pasada i donar anim al mister k no es ralle tant i al presi uuuueeeee campredo bones festes