2 GOLS = 3 PUNTS

I poca cosa més a dir, ja que el millor del partit van estar els dos gols aconseguits, un a la primera meitat on Didac rematava al fons de la xarxa després de tres rematades que la defensa i el porter de La Torre de lEspanyol evitaven que entrés la pilota, i a la segona meitat, Heder en un ofrt xut establia el gol de la tranquil·litat.
Primera part molt fluixa, on el més destacable va ser les internades per la banda d'Omar, fent un pal i un parell de jugades més. De poc va anar que els visitants s'adelantéssin al marcador amb una pentinada de cap del davanter que se li va colar a Jordi en una sortida en fals. I és que jugàvem contra els colistes, però això no vol dir que no lluitaven, tot el contrari. Molta pressió tampoc no ens van ficar, i durant la segona meitat vam jugar una mica millor i vam establir el definitiu 2 -0, que ens donava la tranquil·litat. També vam crear més ocasions i Omar estavellava una altra vegada la pilota al pal.
La setaman que ve anem al camp del Godall, serà diumenge 13 de desembre a les 15 hores.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que s,haigue aprés la lliço. La lliço de que cap partir está guanyat abans d,acomensar, nomes perque lo rival va mal clasificat.

Sort que esta gent no era gaire perillosa. Sort que se varen tancar desde lo primer minut tot confiant en un contracop per a marcar. Sort que l,arbitre no va vore un clar penal de Jordi al davanter d,ells abans que marqués Didac.

Sort de tot aixo.... perque la primera part va ser lo mes horrible que he vist en anys

I sort de la bronca que devia fotre Edu al bastidor al descans, perque la segona part ja va ser un altre cosa.

No vos heu de confiar sigue quin sigue lo rival. Que igualment son 3 punts, tant si se guanya a Godall lo diumenge vinent com si se guanya lo cuer a casa dissabte.

Si jugueu com sabeu i us motiveu bé partit a partit, jo només veig lo Ginestar, superior a natros. Poden arribar grans fites.

Pero si us relaxeu..... malament. Lo dissabte estic convençut que si s,hagueren avançat ells.... ni tan sols haguesseu empatat.

Molt de comte, chics. Feu lo que sabeu fer, centreu-vos i muntar de categoria es perfectament possible.

Feu lo dropo, i la cagareu.

Anims

Anònim ha dit...

sta moltbe l'important son los 3 punts iau pq n se pq tots steu infadats, que la torre d'espl n es un equip o com

Anònim ha dit...

Company i seguidor del comentari anterior, de fer lo dropo res, i aquest nois de La Torre de l'Espanyol van guanyar al Godall i lo Mora no va poder marcar fins al minut 89. Segons hem van contar ells al principi de temporada no eren els mateixos que ara i hem van dir que encara els feia falta un bon jugador al mig del camp, és a dir, que poden anar últims però també saben jugar, nosaltres no vam fer el millor partit però el contrari també juga, també he de dir que ens va faltar una mica de concentració i com tú dius a lo millor de motivació en alguns però ganes de guanyar no i de fer-ho bé tampoc.

En la primera part ells van tindre 3 ocasions de fer gol però nosaltres hem vam tindre almenys 6 i ens vam desesperar una mica perquè les coses no anaven com nosaltres voliem, en fi, com diu lo presi 3 punts i endavant, al senyor o senyora del comentari anterior gràcies per vindrens animar i per les critiques, que també son bones.

Gràcies a l'Afició i al Socis pel seu recolzament, i a vore si podem guanyar a Godall.

Visa lo CAMPREDÓ.

Oscar Curto 7.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Pos jo trobo que si hi ha exigencia per part de l,aficio es perque veuen possible arribar molt amunt.

En tot cas, totalment d,acord en Oscar i en Manu, lo important eren los tres punts, i ningú regala res al camp, per molt coer que sigue.

Apart estos de la Torre jugaven molt tancats i tampoc es facil de trencar aixo.

Nomes que hagues entrat lo gol a alguna de les primeres ocasions, s,hagueren obert mes ells i s,hagues vist millor partit, pero, tambe penso que qui vulgue vore espectacle del bo.... pos a Can Barça ne fan. (ho dic per lo supercritic primer comentari)

Ara a guanyar a Godall, molts d,anims

MISTER CABRON ha dit...

ARA ESTEM CINQUENES EN 23 PUNTS, A 3 DEL LIDER.MOLTES GRÀCIES ALS CRITICS PER QUÈ AIXÍ PODREM ANAR CORREGINT EL QUE ES VEU DE FORA MILLOR 10 ULLS QUE 2. NOMES DIR QUE LA TORRE NO ÉS UN EQUIP PER ESTAR CUER, PERÒ NATROS SABEM JUGAR MOLT MILLOR A FUTBOL. ENS VA FER FALTA PRESSIÓ,POSSESSIÓ DE LA PILOTA,EFECTIVITAT A LES PASSADES I SOBRETOT ELS COLLONS QUE LI POSEM SEMPRE.ESPERO QUE AIXÒ ENS HAGI SERVIT A TOTS,JO INCLÒS,QUE SI NO JUGUEM AL NOSTRE FUTBOL PODEM TINDRE ALGUN QUE ALTRE SUSTO. ARA NOMES CAL PENSAR I ESTAR CONCENTRATS EN LO GODALL PERQUÈ LO PASSAT JA HA PASSAT I ANIMS A TOTS QUE HO SABEM FER.

Anònim ha dit...

12/12 15:00 TIVENYS U.E 1 - 0 MORA NOVA AT
TIVENNYS (PAU)
12/12 16:00 ULLDECONA B C.F 1 - 2 ALCANAR B C.D
ALCANAR (PAU SANCHO, MANEL)
13/12 15:00 GODALL C.F 2 - 2 CAMPREDO U.D
13/12 15:00 ARNES C.E 2 - 1 JESUS Y MARIA B U.D
13/12 15:00 GINESTAR C.D 6 - 2 RASQUERA U.E
GINESTAR ( JAUME SORIANO -3 VICTOR , PINO2)
13/12 16:00 TORRE DE L.ESPANOL 0 - 3 ATLAS TORTOSA CLUB
13/12 16:00 FLIX J.D 4 - 2 TIVISSA C.E
13/12 16:00 BENISANET C.D 2 - 3 ROQUETENC B C.D
13/12 16:00 LA FATARELLA C.D 1 - 1 JESUS CATALONIA B C.F

Anònim ha dit...

Senyor president on està la crònica de Godall, segur que és va quedar gelada a Godall.

Anònim ha dit...

Aixo volia dir/ on esta la cronica/ una vegada que miro el blog/ Pero ja vaig parlar amb el capi en acabar el partit/ que em va dir un joc pobre/ pero crec que un empat fora de casa es mitja victoria/ Per si algu no ho sabia estic a Turquia/ vaig marxar el diumenge i estic vuit dies/ quina putada em tornare a perdre el partit del Tivenys/ Es un partit molt important per continuar estan alli i tenin unes bones perspectives de cara lany vinent/ i per aixo me la jugo amb una rostida/ ahh! sera de corder per a que los brahimbos estiguin contents/ A veure si aquest any podem fer historia que ja em queda poc per jubilarme/ VISCA EL CAMPREDO/ I VISCA CATALUNYA

Anònim ha dit...

a la merda el corde, porc i mes porc i si no que s'aguanten venga nois que vaigue be...

Anònim ha dit...

les meues prespectives són de fracas total, de undimiento del equipo i de acabar entre els 7 ultims

señor XX

Anònim ha dit...

Per al senyor XX..... si a tot lo mon la gent tingues lo teu optimisme, tots siriem uns putos desgraciats i amargats de la vida.

Per sort, apart de pesimistes com tu, tambe hi han de realistes i d,optimistes.

Amunt chics!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El pgggesidente en Tugggquia con los gastos pagados poggg la union depogggtiva campgggedo. Asi se hacen las cosas en Cataluña, un impegggio nacionalsocialista y sepagggatista donde hasta los gobegggnantes de los clubs depogggtivos modestos despilfagggan el dinegggo del contgggibuyente.


FEDEGGGICO GIMENEZ LOSANTOS

Anònim ha dit...

jajajaja k bo losantos!!!!

Anònim ha dit...

lo santos no te nanteres de la pelicula.ans de parla informat.

Anònim ha dit...

avore si parem de fer fallos tontos als ultims menuts...
pq la culpa del impat n la te marcos que a entrat molt desparat.si l'hem perdut

Anònim ha dit...

la pilota s'ha perdut al al mig del camp en un intent de fer cañooooooo no.....

Anònim ha dit...

correcte

Anònim ha dit...

per culpa de un puto caños m'hos han follat... lo que hem de fer es toca la pilota i deixar d'ententar fer cañets que no en sabem....

Anònim ha dit...

veig que hi ha una confusio de qui estava a Turquia, veig que esteu una mica negatius, pero si dema no guanyeu no tindreu rostida, i no sera culpa meua, ja que tots podem fer-ho igual de be estigue qui estigue. Els gols sempre venen per fallos, pero entre tots els em de tapar i apendre de cada error, i si guanyem guanyem tots i si perdem perdem tots. anims a tots i aquesta vegada si que deixo la meva firma. albert.