ENS FALTA GOL!!!

Ens falta gol, o més ben dit tenir una miqueta més de sort, ja que vist lo vist i generalitzant crec que vam fer un bon partit.

Resultat final: U.E.Campredó 1 - 1 Benissanet C.D.

Primers inicis del partit amb una mica de nervis i en ocasions vàries per tots dos equips fins que als 25 minuts de joc una centrada per la banda dreta era aprofitada per Jaume per avançar als campredonencs en el marcador després d'una errada del porter visitant. A partir del gol els campredonencs van dominar el partit, tenint la pilota controlada i creant un futbol força distret, però un ràpid contraatac del Benissanet va deixar sol al davanter enfront de Jordi, que amb la seva sortida va provocar el penal que significaria l'empat a un, gol que ens feia força mal perquè ja estàvem a les acaballes de la primera meitat. Durant el principi de la segona part el nerviosisme es notava als jugadors locals, però poc a poc vam aconseguir dominar el partit i crear així diverses ocasions a la porteria visitant. La mala sort arribava quan el porter visitant va parar un penal, i poc després un doble pal de Marc ens impedia avançar-mos al marcador. Quan quedaven deu minuts pel final el Benissanet es quedava amb 10, la qual cosa va aprofitar el Campredó per fer gairebé un atac i gol que no va donar els seus fruits.

M'ha quedat un sabor agredolç, ja que he vist com la U.E.Campredó ha millorat força en joc però li continua faltant el gol tan necessari per guanyar els partits.
Ànims a tots els jugadors i entrenador que ja arribaran els resultats.
Finalment donar les gràcies a tots els assistents al partit inclòs als actes del 25è aniversari del Temple Parroquial de Campredó, i en especial a Mossèn Víctor i el Sr. Pagà; aquest últim va fer la sacada d'honor.

VISCA U.E. CAMPREDÓ

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El partit va estar força be!! lunic es que falta troba el gol
un seguido

Anònim ha dit...

ànims Campredó, diumenge vinent ja toca guanyar

Anònim ha dit...

Em sembla que la setmana passada ja ho vaig comentar que empatariem a casa contra el Racing de Santander i que aquesta pròxima jornada "apallisariem" a domicili al Sporting de "Xixó".

El Campredò nomes es dedica a seguir els passos d'este equip de la primera divisió que desperta tanta admiració. Les primeres jornades són per desconcerta als rivals i per a que la prensa de Madrid tingui "carnassa" per exposar als seus diaris. Però apartir d'ara la maquina campredonenca, com va fer en el seu moment la blaugrana, començarà a funcionar subliminalment i no hi haurà ningú que els pari.

Signat:
Raphel.com

Anònim ha dit...

Tindra rao?

Anònim ha dit...

Per cert, avui sorteig de la Champions League. Haver si tenim sort i mos toca un rival asequible i la tornada a Campredo xD


Sort per a Tivissa!
Nº 4

Anònim ha dit...

a quina hora surt l'autobus per als seguidors del campredó cap a tivissa?

seguidor de la barra

Anònim ha dit...

a les dos...

Anònim ha dit...

....marxem

Anònim ha dit...

me pareix que el entrenador nou,David, es molt bon entrenador,lo millor que ha passat per Campredó,pero falten jugadors,calitat i mes implicacio.

Anònim ha dit...

claro, si tinguessem jugadors millors i que vinguessen a entrenar tots els dies segur que no estariem a tercera regional, pero també segur que es necessitaria molts més diners que em sembla que no es tenen