QUIN VENT!!!

Aquest dissabte, amb un vent que feia por, vam jugar a "La Forja" contra l'Aldeana "B"; el resultat final: U.E.Campredo 1 - 4 U.E.Aldeana.

Derrota àmplia però en una tarde molt difícil per jugar a futbol a causa del fort vent. Així, amb l'ajuda del vent, els aldeans feien el primer gol de la tarde al treure una falta gairebé del mig del camp que sorprenia a Jordi. Poc més tard, una centrada que intenta refusar Ramón també acaba amb la pilota al fons de la xarxa local ajudada pel maleït vent. El Campredó ho intentava però la sort no la teniem de cara, l'ocasió més clara de la primera meitat un xut de Martí que sortia per ben poc. I així arribem al descans.
A la segona continuava al mateix que la primera, joc molt dividit i ocasions per tots dos equips, tot i que cap de clara, fins que l'àrbitre (sense comentaris) xiula un penal en contra que suposava el 0-3 al marcador. A la mitja de la segona els aldeans aconseguien un altre gol i després el Campredó es quedava amb 10 jugadors per l'expulsió de Pani. Ja a les acaballes del partit, una jugada individual d'Ibrahima establia el definitiu 1-4 per als visitants.
La setmana vinent, dissabte 31 de gener, anem al camp de l'Ametlla de Mar a les 17:30h.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou una mica paquets, pero per lo que cobreu ja feu prou

Anònim ha dit...

jajajajajaja

Anònim ha dit...

i que hi ha de jugar per al pur divertiment??? si es guanya perfecte, i sino, també!

Anònim ha dit...

Anims nois, al camp de l'Ametlla es pot treure un bon resultat.
Endavant, U.E. Campredó.
Paco.