PER FI !!!

Després d'anar al camp del líder, el Remolins-Bítem, i perdre altre cop per la mínima, 2-1, i com sempre ens passa últimament que no sabem aprofitar les nostres opcions de gols i amb un arbitratge realment péssim (per tots dos equips) destacaría l'ambició de l'equip que no es rendeix mai i que ho intenta fins al final, demostrant-ho així en les jugades clares per marcar i establir un resultat millor igual que les grans intervencions de Jordi, que en els primers deu minuts de joc va desviar dos pilotes amb un u contra u amb el davanter del "remo". Cal destacar que possiblement el segon gol local estava en fora de joc i que l'àrbitre es va amagar el xiulet per no pitar dos penals comesos un a Jaume i un altre a Albert ja a les acaballes del partit. Però com sempre ens passa últimament vam tornar a perdre per un gol.
Però aquest dissabte les coses van canviar. I no perquè comencéssim bé, ja que al minut 1 de partit l'Alcanar s'avançava al marcador amb un xut de fora l'àrea a la mitja volta del davanter canareu. Sort que no perdem mai els ànims i ens vam recuperar, així a la mitja hora de joc, després d'una centrada per la dreta, Ibrahima aconseguia establir l'empat al marcador, resultat que s'arribaria fins al descans. Ja a la segona meitat el Campredó fou superior en tot moment als visitants i gràcies a la insistència d'Ibrahima provocava un penal que transformaria Jaume i ens ficaria per davant al marcador. Els canareus van avançar línies i ens van fer vàries ocasions de perill, però aquesta vegada no es va acabar malament, una vegada d'un xut desviat de fora l'àrea i una altra de falta que Jordi s'estiraria genialment per desviar la pilota. Ja en el temps del descompte va venir la sorpresa quan Jordi treu la pilota des de la seva àrea i després de caure la pilota a la frontal de l'àrea de la porteria visitant, agafava al porter avançat, i establia el definitiu 3-1 al marcador.
Victòria molt important per pujar els ànims dels jugadors que ja s'ho mereixien.
Destacar també l'esforç de tot l'equip que va estar treballant durant tot el partit amb pluja durant gairebé els noranta minuts.
Felicitats a tots els jugadors i entrenador i la setamana vinent diumenge 21-12-08 a les 15 hores ens desplacem a Godall.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Xaic que rapid s'actualitza kuan se guanya...

Anònim ha dit...

jajaja l'ésser humà és així, el futbol és així; algunes vegades se guanya i altres es perd. I quan es guanya s'ha de deixar constáncia el més rapidament possible.

Anònim ha dit...

Xeic, com per no actualitzarlo als 5 minuts en lo partidarro que van fer i despres de mullar-se com a pollos, ells i natros los aficionats.

Este es lo cami, perque no només se varen marcar gols, sino que a mes se van fer moltes oportunitats, la defensa va estar força be (lo gol d,ells, lo davanter se fot la volta rapidissim i fa un golarro, i la resta d,ocasions d,ells a pilota parada), lo centre del camp ha millorat, tot i que sovint hi ha massa espai lliure al cercle central, i la davantera va provocar mes perill que daltres partits.

Pero jo me quedo en l,actitud dels nois, bonissima.

Este es lo cami. Massa tard? segurament, pero este es lo cami.

Anònim ha dit...

Per a l,anonim que diu "que rapid s,actualitza cuan se guanya"... si tu vas a la discoteca a lligar i no te menjes un cap de faba... eh que no dius res?.

En canvi, si te portes una xica "al huerto", en menos de cinc minuts ja ho sabrien tota la teua colla , familia etc.... jajajaja

Pos a lo presi li deu passar lo mateix traslladat al futbol, nomes faltaria, que este any poques vegades hem pogut traure pit.

Presi... encara has trigat i tot a actualitzar, jajaja, que ho haigues de fer encara mes rapid encara mes vegades, que sirá bon senyal.

Anònim ha dit...

Gran alegria per al soci seguidor de la U.E.Campredó, aquest dissabte es va guanyar el partit cotra l'Alcanar, aguantant la pluja tot el partit, fins i tot vaig veure algú sense paraigua, peró es va aguantar fins al final, per aplaudir a tots el jugadors.
Bé nois bon partit, l'enhorabona.
Paco.

Anònim ha dit...

jo, jo, jo... està clar que per alguns la qüestió és queixar-se, tant si es guanya com si es perd. pareix que si no te queixes no estas content! pobret quins ignorants mos hem de trobar a vegades per este mon... i no dic res més que m'acalento

Anònim ha dit...

m'han dit que hi ha un video que surt el gol de jordi. Ho penjareu quan puguésseu?? Perfavor.
Un soci orgullós.

Anònim ha dit...

Ep, fea dies que no sortien socis orgullosos, fins ara tots estaven desepcionats o enfadats. jejeje

Anònim ha dit...

teniu videos?¿

Anònim ha dit...

per fiiiii!!!! un video

Anònim ha dit...

lo presi ia sa degut agafar vacances...

Anònim ha dit...

Se les mereix, no?

Anònim ha dit...

qu va fer el campred'o esta setmana?

Anònim ha dit...

va guanyar, godall 2-3 campredo

Anònim ha dit...

SEMBLA QUE S'HAN DESPERTAT... JA VEURE LA CRONICA AL DIARI