RIDÍCUL ?!?!?!?!


VENUS 3 - 2 U.E.CAMPREDÓ
Així va acabar el partit que vam disputar diumenge passat a la Galera que ens enfrontava amb el cuer, el Venus, que encara no havia aconseguit cap punt, i com no, nosaltres, tant inocents com sempre els hi vam concedir una victòria.


Primera meitat molt dolenta per part dels homes d'Àngel Alvarez, on tot i que als cinc minuts ens avançavem al marcador amb gol de Martí, després va ser un autèntic desastre. Els locals, inferiors en tècnica i físicament, però molt superiors en voluntat i ganes de jugar, ens van capgirar el marcador marxant al descans en un 2-1 en contra. I és que quan no es vol jugar, encara que l'equip contrari siguin inferiors pareixen superiors.




A la segona meitat va canviar una mica la cosa, sembla que els campredonencs vam entendre que erem superiors i vam intentar jugar la pilota i fruit d'això van venir vàries ocasions de gol, entre elles un altre gol de Martí però que ja significava el 3-2, resultat que seria definitiu.

En definitiva no entenc com vam poder jugar una primera meitat tant desastrosa quan a la segona vam demostrar tot el que podem fer. Però per desgràcia quan vam reaccionar ja era massa tard.


Destacaria el gran esforç que va fer Martí, que a part dels dos gols, no va donar cap pilota per perduda i lluitant fins al final. Si tots haguéssim tingut l'actitut que va tenir ell, possiblement ara estariem parlant d'una altre resultat.




Aquest dimecres ho tornarem a intentar amb el partit aplaçat contra el Jesús Catalonia a les 21 hores.
I dissabte vinent a les 17 hores ens visita l'Ulldecona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Presi,que falla o qui falla per favor antasta lo campredo de la temporada pasada.Los grans u sulucionen natros crec que som a temps,no de queda les tres primes pero algo...UN SOCIO INDICNAT.....

Anònim ha dit...

Lo que falta es coratxe y mollllta sort, no perdesem els anims els jugados ens nesesiten al seu costat suposo.

Anònim ha dit...

sort¿?¿ si lequip no esta coordinat i no juga agust no es pot fer res!! la sort no fa res!! es lequip!!el conjunt de jugadors!!
el que a pasat es que lany pasat va fer un any on el campredo pareixia ke es menjava el mon i ens vam confiar, tots, i va pasar el que va pasar... i este any pareix ke ya no ens importe res, l'equip no es el mateix.. de jugadors del poble en keden pocs....i tot aixo influeix
un soci

Anònim ha dit...

Això s'enfonsa!

Anònim ha dit...

Hola a tothom:
bueno primer k tot donar anims a tot l'ekip, i al entrenador , per a k no decaiguen els anims, i segueixen lluitan , per a k les coses surtiguen, ja k com tots sabem en el futbol a vegades 2+2 no son 4 i k depenem tots de resultats i de k la pilota entre, a la gent k opina tan negativament nomes els diria , baix la meva humil opnio, k akest ekip traballa molt desinteresadament sense cobrar un duro , van a entrenar els dies k toca i juguen per k els agrada i per a k haigue futbol al poble , k encara no surten els resultast?.....ja vimdran ...l'importan es etar al costat del ekip , npo criticar k es el mes facil.
Bueno de paso tmb m'agradaria agrair , Manel i la seva junta directiva , el be k hem vau tractar l'any k vaig estar en vatros i animar-vos a seguir lluitan , esteu fent un treball collunut anims!!! a vegades el futbol es injust

Ximo Paredes

Anònim ha dit...

Gracies a tu tambe pels anims que mos dones i pel bé que mos vas tractar l'any pasat a tots els jugadors també...

Lo metrero!!!